- 4 Şubat 2015
- 759
- 272
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kitaplarımı alınca yazıcam henuz alamadımÇalıştığım konuları da günlük olarak yazarsan çok daha iyi olur canım. :)
Bekliyorum canım :lKitaplarımı alınca yazıcam henuz alamadım
dönemin 6 dönem ve 100 üzerinde kredi olması gerekmiş öyle yazıyor internette ama başvuru zamanı açıklanır yine yeni şartlar.Merhaba kızlar ygs ye girme şartlarını bilen yazsın lütfen bulca
Çok sağol her ağızdan bir ses çıkıyor inşalh katılabilirimdönemin 6 dönem ve 100 üzerinde kredi olması gerekmiş öyle yazıyor internette ama başvuru zamanı açıklanır yine yeni şartlar.
Merhaba bende çok özlemişim ders çalılmayı ve 1 aydır sınava hazırlanıyorum aralıkta AOL çalışacam Rabbim bitirmryi nasip etsin bu seneÇok özlemişim günlüğümü aslında ders çalışmayıda çok özledimyaz boyinca bol bol kitap okudum dini derslere çalıştım..derslerim ikiye bölündü dini derslerim var ve aol ikisini muazzam şekilde yürütmeyi planlıyorum
Ocakta sınav olur büyük ihtimalle
Bu ayı. Sonu mutlaka kitaplarımı alıp kasımda başlayacağım
Bugün kırtasiyeye gidip güzel cici bir defter görmüştüm onu alıcam bide minik defter görmüştüm onu alıcam ajanda gibi kullancam onuda günlük yaptığım ödevleri yazıcam
Alınca sizede resim atarım ha birdeuçlu kalemim yok uçlu kalem almam gerek
İnşallaj kolay gelsin sanada canımMerhaba bende çok özlemişim ders çalılmayı ve 1 aydır sınava hazırlanıyorum aralıkta AOL çalışacam Rabbim bitirmryi nasip etsin bu sene
Ben hic dogru duzgun calismiyorum yaAhuu14 mahperi hatun başka kimler var aol okuyan bilmiyorum eme gelin hadi sınava az kaldı hep beraber çalışalım ben güm gün masamın resmini,neyi ne ladar çalıştğm falan yazıcam
niden miş oBen hic dogru duzgun calismiyorum ya