Ders Çalışma Günlüğüm

kızlar bende fazla çalışmadım sınava. inşallah iyi ortalama kredi gelir kredileriniz kaç kaç senedir giriyosunuz buraya girip moral verelim birbirimize ben erkenden üniversite istiyorum yaşım 18. sizin

kızlar bende fazla çalışmadım sınava. inşallah iyi ortalama kredi gelir kredileriniz kaç kaç senedir giriyosunuz buraya girip moral verelim birbirimize ben erkenden üniversite istiyorum yaşım 18. sizin
Selam canım hoşgeldin kredim benim az ya tam oşarak kaç bilmiyorum bende pek çalışamadım bu sınavdan hiç ümidim yok ruh gibi sınava gittim geldim me bi heycan ne bi stres benim 2 senem bitti yani 4 kitapları verdim yaşım 20

çok çalış artık. bende arada sınavlara girmiyodum kafama dank etti seneler gidiyo boşuna bir an evvel bitirmek varken . inşallah hepimizin erken biter.

Merhaba kizlar düzmü okuyorsunuz açık liseyi, bu sefer girdigimde çok kaygılandım gerci 2. Girmem ama ben 19 yasinsayim meslek okuyorum cocuk gelisimi bolumu aranizda cocuk gelisimi okuyan var mi benim kultur derslerimden 79 kredi kaldi.

124 kredim kaldı bakalım 4 temmuzda açıklandığında. iyi kredi gelir inşallah.

Hepinize gecmis olsun arkadaslar.
Nasil gecti sinavlariniz umarim sansimiz guler
Ben daha once bahsettigim gibi mat.lardan ve ing. 4 haric digerlerinden gecmtim 19 kredi almayi planliyirum.

Hoş geldin Aramıza ben 22 yaşındayım biraz geç kaldım ikinci dönem deyim 31 kredi aldım geçen dönem inşallah Buda 30 üzeri olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…