- 9 Ocak 2015
- 19.104
- 79.497
teşekkürler cnm uğra buraya kaydolunca hep beraber ders çalışırızcok guzel bır konuymus motıve olmak ıstıyordum bende.. bu donem kaydolamadım cunku dogum yaptım 7. donemı bıtırdım ama yalnızca 62 kredım var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkürler cnm uğra buraya kaydolunca hep beraber ders çalışırızcok guzel bır konuymus motıve olmak ıstıyordum bende.. bu donem kaydolamadım cunku dogum yaptım 7. donemı bıtırdım ama yalnızca 62 kredım var
evet ınsallah ama dıgerr kayıt donemıne cookk var buraya gırınce heveslendım bırdenteşekkürler cnm uğra buraya kaydolunca hep beraber ders çalışırız
kayıt olunca sık sık girersin o zamanevet ınsallah ama dıgerr kayıt donemıne cookk var buraya gırınce heveslendım bırden
Hiç saymadım vallaha doğru düzgün de çalışmadım bide sınava gidicem utanmadanmrb arkadaşlar kaç dersten sınava gireceksiniz
Benim 14 ders son Günler'de çok çalıştım tek eksiğim test çözmememmrb arkadaşlar kaç dersten sınava gireceksiniz
Sen düzenli olarak çalışıyordun konularında bitmedi miHiç saymadım vallaha doğru düzgün de çalışmadım bide sınava gidicem utanmadan
Bitti ama test az oldu ingilizce çok çok az olduSen düzenli olarak çalışıyordun konularında bitmedi mi
Seninde İngilizce iki mi çok zor anlatımlarıingilizceye hiç çalısamadım ben 16 dersten girecem
Çok sagol canım keşke daha önce görseydim siteyi inşallah başarırız Kolaylıklar diliyorumSinav yarinredileri aliriz inslh.
Tahmininiz.ne kadar alabilirsiniz.
Bende calisiyorum ha bire.
tembelogrenci.com diye bi site var aol icin acilmis sirf arkadasla.r kisaca ozet seklinde yazip anlatmislar hepsini.
İngilizceyi felan videoyla anlatiyo basit yonden. Hemde ayni sitede testleride cozuyosun cok faydali buldum. Tacsiye ederim .
İyiaksamlar simdilik
İnşallah allah yardımcımız olsun kızlarÇok sagol canım keşke daha önce görseydim siteyi inşallah başarırız Kolaylıklar diliyorum
Benim de çok kötü geçti dün atak gibi birşey oldu piskolojik men sıyırdım galiba ağla ağla içim çıktı resmen :) sabahta şişşş gözler ve ruhsuz bir şekilde sınava girdim çıktımNasıl geçti kızlar benim İngilizce mat vasattı
Geçmiş olsun canım bende gece ikide Kalktım sınava diye valla pisikoloji miz bozuldu neyse kurtuldukBenim de çok kötü geçti dün atak gibi birşey oldu piskolojik men sıyırdım galiba ağla ağla içim çıktı resmen :) sabahta şişşş gözler ve ruhsuz bir şekilde sınava girdim çıktım
Vallaha. Adam akıllı çalışmadım ama herşeyden bahrum bıraktım kendimi ohh artık bool bool kitap okur dizimi izler gezer tozarımGeçmiş olsun canım bende gece ikide Kalktım sınava diye valla pisikoloji miz bozuldu neyse kurtulduk