Ders Çalışma Günlüğüm

Sinav yarinredileri aliriz inslh.
Tahmininiz.ne kadar alabilirsiniz.
Bende calisiyorum ha bire.
tembelogrenci.com diye bi site var aol icin acilmis sirf arkadasla.r kisaca ozet seklinde yazip anlatmislar hepsini.
İngilizceyi felan videoyla anlatiyo basit yonden. Hemde ayni sitede testleride cozuyosun cok faydali buldum. Tacsiye ederim .
İyiaksamlar simdilik

Bebde 11 dersten giricem
tarih 3,4,5
Cografya 3,6
Dil anlatim 5
ingilizce 3
bunlara calistim ya testlerini felanda cozdum bunlardan gecerim inslh.

Mat 3,4,5
İngilizce 4 bunlardan kesinkalicam zaten anlayamiyorum sift kitaptan calisinca mat.i birinin anlatmasi lazim oda yok.

Niye sectin madem diceksiniz. Bu sefer ben secemedim dersleri o yuzden secsem mat hic almam ortaklarda bitti zaten.
Bide bisey sorucam bu ingilizcenin ortak dersi 8 tanemi?

Çok sagol canım keşke daha önce görseydim siteyi inşallah başarırız Kolaylıklar diliyorum

Nasıl geçti kızlar benim İngilizce mat vasattı
Benim de çok kötü geçti dün atak gibi birşey oldu piskolojik men sıyırdım galiba ağla ağla içim çıktı resmen :) sabahta şişşş gözler ve ruhsuz bir şekilde sınava girdim çıktım

Benim de çok kötü geçti dün atak gibi birşey oldu piskolojik men sıyırdım galiba ağla ağla içim çıktı resmen :) sabahta şişşş gözler ve ruhsuz bir şekilde sınava girdim çıktım
Geçmiş olsun canım bende gece ikide Kalktım sınava diye valla pisikoloji miz bozuldu neyse kurtulduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…