Bosver ya ben pisman oldum zaten aldigim krediden sonrabenim kontörüm yookkk
1 tl yok ya benim umudum var inş. yüksek almışımdırBosver ya ben pisman oldum zaten aldigim krediden sonra
insallah canim1 tl yok ya benim umudum var inş. yüksek almışımdır
vay canına şimdi ben arasam kaç tane dersim kaldığını söyleyebiliyormuMutlu günler..
Umarım hepimiz hedefe ulaşırız diyerek başlıyorum..
Benim kredim 160dı 185e yükselmiş+25
Martta 21 tane sınava girdim.. Bunlardan sadece 2 tanesi zorunluydu. Onlarda Dil Anlatım 7 ve İngilizce 7..
Dün 147'i aradım.. Konuştuğum bayan hiç zorunlu dersimin olmadığını söyledi.. Yani onları da başarmışım..
Bu arada 25 kredi değil kesinlikle tam 32 kredi bekliyordum. Çünkü çalıştım.
vay canına şimdi ben arasam kaç tane dersim kaldığını söyleyebiliyormu
ayy hemen arıyımBana söyledi :) Sana da söyler tabiii
bi yanlışlık var ya 4 kredi almışım o kadar çalıştımm yaa inanmıyorum yanlış olabilir dedi ama müşteri temsilcisiMutlu günler..
Umarım hepimiz hedefe ulaşırız diyerek başlıyorum..
Benim kredim 160dı 185e yükselmiş+25
Martta 21 tane sınava girdim.. Bunlardan sadece 2 tanesi zorunluydu. Onlarda Dil Anlatım 7 ve İngilizce 7..
Dün 147'i aradım.. Konuştuğum bayan hiç zorunlu dersimin olmadığını söyledi.. Yani onları da başarmışım..
Bu arada 25 kredi değil kesinlikle tam 32 kredi bekliyordum. Çünkü çalıştım.
bi yanlışlık var ya 4 kredi almışım o kadar çalıştımm yaa inanmıyorum yanlış olabilir dedi ama müşteri temsilcisi
belki yükselir o zaman he olurmuki offffBana da dün değişebilir dedi.. Ama kredi düşmez yükselir diye de ekledi. Ayrıca, Aol web sayfasında sınav sonuçları 28 nisanda açıklanacak olarak gözüküyor..
Keskee olsabi yanlışlık var ya 4 kredi almışım o kadar çalıştımm yaa inanmıyorum yanlış olabilir dedi ama müşteri temsilcisi
Endişelenme.. Çalıştıysan alacaksındır karşılığını..belki yükselir o zaman he olurmuki offff
çalıştım ya çalıştımda moral sıfır bendeEndişelenme.. Çalıştıysan alacaksındır karşılığını..
çalıştım ya çalıştımda moral sıfır bende
ilk senemde 1 tane sınavıma girdimedim 2 tane girdimOlmasın canım moral sıfır.. Kaç kredin oldu şimdi.. Ders çalışmakta yardımcı olabilirim sana..
Aynen Ben 1 ay boyunca calistim off yaçalıştım ya çalıştımda moral sıfır bende
dua edelim de biraz kredi yüksek olsun 15 krediyede razıyım yeminkiAynen Ben 1 ay boyunca calistim off ya
Ahuu14 sınav sonuçları açıklandı