Ders Çalışma Günlüğüm

Başlamak başarmanın yarısıdır.
Ygs'ye daha çok var diye benim yaptığım gibi kendi kendini kandırma çünkü ne kadar çalışsan da çok ders ve konu var. hadi konu anlatımlarını bitirdin bunun testi var konuları unutmamak için tekrarı var.O yüzden bi an önce başla.Gözün korktuysa günde 10 sayfa konu anlatımla başla mesela yada saatle çalışıyorsan 30 dk konu anlatımla başlayabilirsin düzenli olarak arttırırsan başarılı olmaman için bi sebep göremiyorum.Ygs arkadaşı olabiliriz mesela birbirimize takıldığımız yerleri sorupkaç soru çözdüğümüzü hangi konulara çalıştığımızı nasıl daha verimli ders çalışırız gibi bir sürü şeyde yardımcı olabiliriz.

Gel seninle bir blog açalım demek geliyor içimden. Bilgilendirme kısmına hayran kaldım. Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim canım. Benim geçiken maaşım yüzünden bir kaç gün daha yerimde sayacağım. 11 haziran sınavlarına hazırlanmaya devam edeceğim. Tekrar tekrar teşekkürler..

Çok sevindim yazdıklarımı beğenmene.Maaşının gecikmesi sorun değil aslında yerinde saymana gerek yok. Konu anlatımlı videolar pdf formatında kitaplar indirebilirsin sen sadece iste o yeter. Bir kitabevinde yarım saat dolaşmak bile yararlı olacaktır fikir edinmende illa almak zorunda değilsin.Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.Her zaman seve seve yardımcı olurum.Başarılar seninle olsun

Kizlar merhaba ozel sebeplerden dolayi bir ay gibi yoktum herkes nasil calisiyor bakalim birbirimizi motive etmeye devam

hoşgeldin ahu bu aralar dersleri çok salladım. part time işe başladım biraz yorgunluktan biraz hastalıktan pek derslere önem veremedim. 20 ders almıştım 11i bitti hala 9 ders var ve sınava günler kaldı sen neler yaptın?

Canim bende kitaplari alamadım bu yuzden netten calistim biraz 12 ders benim allah sonumuzu hayretsin

Eğitim sistemimizi saygıyla anıyorum..
bir günde 15 ders 300 soru.. vuhuuu..
Umarım hepimizin sınavları mükemmel geçer..

Sevgiler..

Selam tatlım ya çok güzel özetlemissin beni anlatmışsın tam matematik konusunda teşekkür ederim ben de açık lise 1.sınıf ama matematik hiç temel yok 24 kredi zar zor aldım oda edebiyat ve biyolojiden bunlar iyi ama işte matematik zor bilmeyene rica etsem bu kitabı nerden aldın birde benim oturduğun yerde kitap evi yok netten sipariş nasıl veririm yardımcı olur musun lütfen

Kızlar

8383 den öğrenebilirsiniz kredinizi.. Ben zaten üyeydim. Biraz önce mesaj geldi.. 24 kredi almışım.. 209 kredi ile bitirmiş bulunuyorum liseyi..

Umarım sizde emeğimizin karşılığını alırsınız.. Sizi seviyorum..

Ay çok sevindim Canım darısı başıma Nasıl öğrendin kredini

Ben 3 sınava girdim.. Ama 130 kredi ile başlamıştım.. 30+25+24 kredi aldım. Bu yıl ocakta başladım haziranda bitirdim.
Ezberim iyidir diyorsan online test çöz ve muhakkak çıkmış soruları al. Onlara da bak. Takıldığın yerde kitaplardan faydalanabilirsin. Bir de dil anlatımdan yürü.. En yüksek krediyi veren derslerden bir tanesi ve konular birbirine çok yakın. online testlerdeki dil anlatım soruları da sınav soruları neredeyse aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…