- 3 Şubat 2016
- 152
- 228
Siz 31 mayıs yazmissiniz bnmi yanlış gordumCiddimisin mart sanıyordum
Hee anladım :) olur da çalışırsan mat. Filan yardımcı olabilirim sorun olursa hatırladığım kadarıylaBu sınavda ders seçme islemini unuttuğumdan sistem seçti bu sınava çalışmıcam hep sayısal seçmiş sistem ben onlardan muaf olcam
Ayy inşallah canım ya
Canım benim o sayfanın sol tarafındaki tarihe bak hele ben bu konuyu geçenyıl actım :)Siz 31 mayıs yazmissiniz bnmi yanlış gordum
Mat basmıyor kafam ezelden beri hiç bulaşmıyorum artık onaHee anladım :) olur da çalışırsan mat. Filan yardımcı olabilirim sorun olursa hatırladığım kadarıyla
Başarılar diyeyim :)Mat basmıyor kafam ezelden beri hiç bulaşmıyorum artık ona
TesekkürlerBaşarılar diyeyim :)
Rica ederim:)Tesekkürler
Ayy çok pardon :)) ben bu sitede yeniyim hala hakim değilim kullanmaya :)))Canım benim o sayfanın sol tarafındaki tarihe bak hele ben bu konuyu geçenyıl actım :)
Yok kız nolcak bende ilk bi kac ay öyleydimAyy çok pardon :)) ben bu sitede yeniyim hala hakim değilim kullanmaya :)))ay rezil oldum .p
Siz kaç dönem okudunuz krediniz kaç ? Eşim söyledi bir Dersden 3 - 4 kere kalınca kredi düşüyormuşYok kız nolcak bende ilk bi kac ay öyleydim
Dersden 3-4 kere kredimi düşüyor hayır kredi almazssınız kalıncada muaf olursunuz biraz arastırın açık lise sayfasında bir sürü bilgi vericek yazılar varSiz kaç dönem okudunuz krediniz kaç ? Eşim söyledi bir Dersden 3 - 4 kere kalınca kredi düşüyormuş
Benim esimin kredisi 116 idi ama şuan 57 nasıl oluyorr acebaDersden 3-4 kere kredimi düşüyor hayır kredi almazssınız kalıncada muaf olursunuz biraz arastırın açık lise sayfasında bir sürü bilgi vericek yazılar var
Hiç bise anlamadımBenim esimin kredisi 116 idi ama şuan 57 nasıl oluyorr aceba
BendeHiç bise anlamadım
Lise türünü mü değiştirdi başka liseye geçiş mi yaptıBenim esimin kredisi 116 idi ama şuan 57 nasıl oluyorr aceba
Hayir ayni ben ilk onun kredilerine aol den baktigimda denistim aa senin az kalmis bitirirsin 2 -3 doneme . sonra olayin ustunden 3 sinava girdik . ama esim hic calismiyordu 16 dersin 4 unden geciyordu her sinavda sonra kredisi dusunce bana gosterdi . dedi bir dersten 3 -4 kere kalinca dusuyor kredi dedi . Ben şok ben manşetLise türünü mü değiştirdi başka liseye geçiş mi yaptı
Bende dayanamıyorum böyle çalışmadan giremem zprda olsa çalışıcamKizlar herkese merhaba uzun zamandir yoktum Herkes nasil calismis ? Benim nerdeyse kitaplar bitti bitecek mat haric bride ingilizce acayip karisik anlatmis kitap