- 9 Ocak 2015
- 19.104
- 79.497
BerbatSınavlar nasıl geçti benim dün o kadar zaman çalışmama rağmen berbatti sorular çok zordu bugün iyiydi yine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BerbatSınavlar nasıl geçti benim dün o kadar zaman çalışmama rağmen berbatti sorular çok zordu bugün iyiydi yine
Anlıyorum lys sorularından daha zordu kitapla alakası olmayan o kadar soru var ki insan çıldırıyor bu gidişle nasıl bitirecez hiç bilmiyorumBerbat
Aynen ya kitap,test,geçmiş sorular incini concine ladar getir gene zor zorAnlıyorum lys sorularından daha zordu kitapla alakası olmayan o kadar soru var ki insan çıldırıyor bu gidişle nasıl bitirecez hiç bilmiyorum
Benimde ayni ..s bi hayirlisiyla bitirseydik .sSınavlar nasıl geçti benim dün o kadar zaman çalışmama rağmen berbatti sorular çok zordu bugün iyiydi yine
Eh iste :)Feraceli m sınavların nasıldı
İyidir inşallah :)Eh iste :)
İnşallah !İyidir inşallah :)
Keşke ya nerde o günlerBenimde ayni ..s bi hayirlisiyla bitirseydik .s
Az kaldı hado bakalım
Ay cok heycanli haber verdigin icin sagol
para alıyormu cnm8383 e durum tc yazip ogrebebilirsiniz Ben 9 kredi almisim (
Evet 1.tlpara alıyormu cnm
ben gönderdim ama cevap gelmediii8383 e durum tc yazip ogrebebilirsiniz Ben 9 kredi almisim (
üyelik filan diyo ne alakaEvet 1.tl
Evet 1.tl
benim de gec geldiben gönderdim ama cevap gelmediii
Bilemedim 8383 durum yazip kendi tc mi girdim geldi mesajüyelik filan diyo ne alaka
benim kontörüm yookkkBilemedim 8383 durum yazip kendi tc mi girdim geldi mesaj