- 24 Eylül 2014
- 5.247
- 3.452
hayır 57 çok moralim bozuldu ya o kadar çalışmıştım hemen hemen hepsini 1 soruyla kaçırmışımmmevet açıklandı.. değişmiş mi kredin..?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır 57 çok moralim bozuldu ya o kadar çalışmıştım hemen hemen hepsini 1 soruyla kaçırmışımmmevet açıklandı.. değişmiş mi kredin..?
Sıkma canını.. Belki kaydırma yapmışsındır.hayır 57 çok moralim bozuldu ya o kadar çalışmıştım hemen hemen hepsini 1 soruyla kaçırmışımmm
değişme olmayacak sonuçta offffSıkma canını.. Belki kaydırma yapmışsındır.
Seninki kac cikti canimAz kaldı hado bakalım
84 tü galibaSeninki kac cikti canim
Merhaba benim zaten seçilmişti ama ben seçili ve ortak derslerin aynı olması için ugarsit olmadı mesela,dil anlatım 4 ortak ve dil anlatım seçili 5, öyle önerdi birkaç arkadaş ama,olmadimerhaba kızlar...
hangi dersleri seçtiniz..??
Ben hala seçemedim.. Çok karışık bi liste var.. Kimya biyoloji mantık geometri fizik sanat edebiyatı felsefe... 7 krediye ihtiyacım var ama sayısal çalışırken zorlanacağımı düşünüyorum.. Kararsız kaldım...Merhaba benim zaten seçilmişti ama ben seçili ve ortak derslerin aynı olması için ugarsit olmadı mesela,dil anlatım 4 ortak ve dil anlatım seçili 5, öyle önerdi birkaç arkadaş ama,olmadi
Hoşgeldin canımBen de açık öğretim lisesini okuyorum kızlar.Bana da yer var mı
Hosgeldinn hep beraber baslasak iyi olur yarin pazartesi ne kadar calistigimizi neye calistigimizi yazalim hel beraberBen de açık öğretim lisesini okuyorum kızlar.Bana da yer var mı
Merhaba hoş buldum aynen hep birlikte çalışalım.
Peki nasıl çalışıyorsunuz? tamamen aöl odaklı mı yoksa ygs ile ikisi bir arada mı götürüyorsunuz?
Ben bi yandan açık öğretimden seçtiğim dersleri bi yandan da ygs kaynak kitaplardan çalışıyorum.
Ama o kadar çok ders var ki zaman yetmiyo
bugün sabah sekizden beri ders masasından kalkmadım ama nasıl oluyosa yetiremiyorum.
Peki siz nasıl bi programla uyguluyorsunuz?
Ben sanat tarihi 1 i aldım. Keşke ikincisini de alsaymışım dedim o kadar güzel anlattın ki.Ben Sanat Tarihi 1-2 dersini aldım.. Hayatımda bu kadar tatlı kitaplar daha önce görmemiştim.. Başucu kitapları olarak komidinimin üzerinde duruyorlar :).. Tavsiye ederim.. Ygs ye hazırlanma evresine henüz gelmedim ama her öğrendiğim bilgiyi ona saklıyorum.. Genel de sözel ağırlıklı çalışmayı seviyorum çünkü tam bir kitap kurduyum. Sanat tarihi bittikten sonra Türk edebiyatı çalışmaya başlayacağım.. Böyle sırayla devam ediyor.. Çalışırken önce güzelce okuyorum sonra ünite sorularını çözüyorum. Defterime tanımların ve önemli gördüğüm bilgilerin notlarını alıyorum.. Nette fırsat buldukça AOL online test den soru çözüyorum.. Çıkmış soruları da inceliyorum.. Ohh benden mutlusu yok :)
Uff zor soru.. Elbet bir yerden başlayacağım fakat tam tarih yok kafamda, açıkçası gözümü de korkutuyor. İşte şimdi kızdım kendime. O halde yarın bir adım atayım ygs hazırlıklarına. Sende çalıştığın kaynakları paylaşırsan sevinirim canım. Bu arada 7 kredim kaldı. Bu yaz alacağım diplomayı.Ben sanat tarihi 1 i aldım. Keşke ikincisini de alsaymışım dedim o kadar güzel anlattın ki.
O kadar aynı ki yaptıklarımız sanki ikizimi buldum. Ben de sözel ağırlıklı çalışıyorum ve ben de tam bir kitap kurduyum.
Çalışma metotlarımız da aynı. Önce konuyu oku içinden gerekli yerleri not al ve soruları çöz.
Ben de zaman buldukça online testlere bakıyorum ama aldığım çoğu dersin online testi yok o yüzden çıkmış sorularla idare ediyorum. Sanırım tek farkımız ben ygs ye de hazırlanmaya başladım aynı zamanda.kaplumbağa gibi yavaş yavaş.
Yanlış görmediysem senin mezun olmana az kredi kalmamış mıydı? Yani seneye ygs ye girceksin dimi? ne zaman hazırlanmaya başlamayı düşünüyosun peki?
Uff zor soru.. Elbet bir yerden başlayacağım fakat tam tarih yok kafamda, açıkçası gözümü de korkutuyor. İşte şimdi kızdım kendime. O halde yarın bir adım atayım ygs hazırlıklarına. Sende çalıştığın kaynakları paylaşırsan sevinirim canım. Bu arada 7 kredim kaldı. Bu yaz alacağım diplomayı.