aslında burda bir arkads konu açmıştı tedavisi varmış ama ilaç kullanmya yatkın bi yapım yok bi yerim ağrısa ağrı kesici içmeye lüzum görmmem onun yazdıklarından baya etkilenmiştim ama işin ucunda ilaç tedavisi olunca es geçtimDikkat eksikliği bendede var küçüklülten beri annem pek ilgilenmemiş zamanında ben bol bol kitap okuyarak attım bu sorunu simdi gayet iyiyim :) hiç birşey için geç değil bende öğretmen olmak istiyorum :))
Aksatma ilerde kötü şeyler doğururaslında burda bir arkads konu açmıştı tedavisi varmış ama ilaç kullanmya yatkın bi yapım yok bi yerim ağrısa ağrı kesici içmeye lüzum görmmem onun yazdıklarından baya etkilenmiştim ama işin ucunda ilaç tedavisi olunca es geçtimbilmiyorum nolcak bu halim seninde meşgul ettim ama
yani o bariz belli de bebeğim var bana ne gibi etkileri olur bilemiyorum ona bakabilir miyim falan sırf bu yüzden ehliyet almayı bile istemiyorum güvenemiyorum çünküAksatma ilerde kötü şeyler doğurur
Bi doktora gitmen lazımyani o bariz belli de bebeğim var bana ne gibi etkileri olur bilemiyorum ona bakabilir miyim falan sırf bu yüzden ehliyet almayı bile istemiyorum güvenemiyorum çünkü
bencede zaten tedavi olsam hayatım dahada kolaylaşır gibi en azından bi özgüven gelir ve tabi hırs istemek başarmanın yarııdır derler ya ucunu bi yakalsam tmm aslındaBi doktora gitmen lazım
Bencedebencede zaten tedavi olsam hayatım dahada kolaylaşır gibi en azından bi özgüven gelir ve tabi hırs istemek başarmanın yarııdır derler ya ucunu bi yakalsam tmm aslında
Oo süpersinKızlar merhaba birkaç gündür giremedim konular iyi gidiyor ben günde iki ders çalışma programı yaptım kendime.bugün baya tarih çalıştım tam gaz devam
Sağol canımm sende durumlar Nasıl bugünde kimya çalıştım ev işlerinden bir türlü vakit bulamıyorumOo süpersin
Sorma bende aynı vaktim hiç yok offSağol canımm sende durumlar Nasıl bugünde kimya çalıştım ev işlerinden bir türlü vakit bulamıyorum
Martta DİE biliyordum sınav mayisdamiymisEvet arkadaşlar her gün hangi ders? Kaç saat? Yada, kaç konu? Vs. Yazıcam ve yarın itibariyle programlı ders çalışmaya başlıyorum sınav 31 mayıs tam 2 ay azmedicem başarıcam
Benimde canavar gibi bir oğlum var bana çok duskun ilgilenmesem mizmizlaniyor :))ama mecbur çalışıyorum bende . Oğluna vakit ayiramiyorum ama onun geleceği için mecburÇok azz bu dk lar sen azimli kızzsın
2 çocukla ben kaç saat çalışıyorum
Az daha arttır
Ciddimisin mart sanıyordumMartta DİE biliyordum sınav mayisdamiymis
Benim annem okuyor :) 41 yasında :) öyle düşünme sen inan yapacağına gerisi gelir inşallahbende açık öğğretime gidiyim diyorum ama geç kalmnışım gibi hissediyyorum bu saatten sonra neye yarar ki diye düşünmeden edemiyorum benim gibi düşünen var mı acaba
Kız 85 daha :)Feraceli kaç kredi oldu:)
19-20sinde arkadaş yanlış anlamış marttaMartta değil mi sınav
Bu sınavda ders seçme islemini unuttuğumdan sistem seçti bu sınava çalışmıcam hep sayısal seçmiş sistem ben onlardan muaf olcamMatematik filan var mı gireceğin sınavlarda
Ayy inşallah canım ya:) inşallah bitirirsin en kısa zamanda bol bol krediler al inşallah