Sonuçlar pek iç açıçı diilFeraceli sonuçlar nasıl kayt yenıleme ve ders seçimlerini yaptın mııı ??
Bende ingilizceleri muaf olarak geçmiştim sıkıntı yapma ya...Sonuçlar pek iç açıçı diilingilizcelerden kaldım bide tarihten kayıt yaptırdım bi kaç güne kitaplarımıda alıcam burdan ist şuan ablamdayım nasıl çalışacaksam artık bilmiyorum
Cidden mi 'D benim ama daha kiyma,fizik,mat var inlardan muaf olam heleBende ingilizceleri muaf olarak geçmiştim sıkıntı yapma ya...
Bende senin gibi yaptım çokta iyi olmadı notlar ders+test gerekMerhaba kızlar sinavlarda hepinize basarilar diliyorum. Fakat ben sizlere bu konuda bir sey danismak istiyorum. Ben cikmis sinav sorularina agirlik verdim gecen sinavda ama malesef bekledigim basari olmadi. Sorular tamamen farkliydi. Ders kitaplarina mi agirlik vermem gerekiyor? Sizler ders kitaplarina mi calisiyorsunuz ? Ygs yede giricem önuzmudeki bu iki sinavda kredilerimi tamamlayip mezun olmam gerekiyor.
Başlayalım sostemde mat fizik seçmiş oturup çalışmam lazımMerhaba kızlar ben bugün başladım çalışmaya fizik ve mat gözümü korkuttu açıkçası ama yapacak birşey yok ygs de çıkacak haydi hep beraber sınava kadar çalışmaya :)
Bozma moralini çalışacaz artık yapacak birşey yokBaşlayalım sostemde mat fizik seçmiş oturup çalışmam lazım
Aynen :)Bozma moralini çalışacaz artık yapacak birşey yok
Öyle deme benim ablamda 32 yaşın açık uni okuyor yeter ki istebende açık öğğretime gidiyim diyorum ama geç kalmnışım gibi hissediyyorum bu saatten sonra neye yarar ki diye düşünmeden edemiyorum benim gibi düşünen var mı acaba
benimde görümcem okuyor açık öğretimde 34 yaşında bende iş yok sanırımÖyle deme benim ablamda 32 yaşın açık uni okuyor yeter ki iste
Öyle dersen olmaz ki kendine güvenmen gerekbenimde görümcem okuyor açık öğretimde 34 yaşında bende iş yok sanırım
ya inan gerçerkten bi yanım çok istiyo bi yanımda böyle diyo işte dengesiz miyim neyim anlamadım kiÖyle dersen olmaz ki kendine güvenmen gerek
Asıl büyükler başarılı oluyor genç beyinler genelde tv,telefon kendilerini vermiyor büyükler ciddiye alı poturup çalışıyor okumanın yaşı yoktur yeterki iste yapamıcağın birşey yokFeraceli konularına bakıyorum iştahım kabarıyo çevremde açık öğretim okuyanlar çoğalıyo benden yaşça büyükler bide kolay mı nasıl anlaması zor mu mesela gözümde byüttüğüm kadar bi aydınlat canım beni ya
Estagfurullah öyle deme... İnan baslayınca bi heves şevk geliyor ki hiç değilse bi heycan oluyor bi yazar demiş aşık olmak ve sınav heycanı insanı yeniler tazeler yeni bilgiler yeni dersler yeni konular öğrenmek mütiş bi zevkya inan gerçerkten bi yanım çok istiyo bi yanımda böyle diyo işte dengesiz miyim neyim anlamadım ki
ya aslında bende hiper aktivite dikkat eksikliğide var hatta o yüzden okumadım aşamadım bu sorunu çünkü türkçe öğretmeni olmak istiyodum çizimim de iyiydi hepsini körelttim işteAsıl büyükler başarılı oluyor genç beyinler genelde tv,telefon kendilerini vermiyor büyükler ciddiye alı poturup çalışıyor okumanın yaşı yoktur yeterki iste yapamıcağın birşey yok
Estagfurullah öyle deme... İnan baslayınca bi heves şevk geliyor ki hiç değilse bi heycan oluyor bi yazar demiş aşık olmak ve sınav heycanı insanı yeniler tazeler yeni bilgiler yeni dersler yeni konular öğrenmek mütiş bi zevk
Dikkat eksikliği bendede var küçüklülten beri annem pek ilgilenmemiş zamanında ben bol bol kitap okuyarak attım bu sorunu simdi gayet iyiyim :) hiç birşey için geç değil bende öğretmen olmak istiyorum :))ya aslında bende hiper aktivite dikkat eksikliğide var hatta o yüzden okumadım aşamadım bu sorunu çünkü türkçe öğretmeni olmak istiyodum çizimim de iyiydi hepsini körelttim işte