Ders Çalışma Günlüğüm

Sonuçlar pek iç açıçı diil ingilizcelerden kaldım bide tarihten kayıt yaptırdım bi kaç güne kitaplarımıda alıcam burdan ist şuan ablamdayım nasıl çalışacaksam artık bilmiyorum
Bende ingilizceleri muaf olarak geçmiştim sıkıntı yapma ya...

Merhaba kızlar sinavlarda hepinize basarilar diliyorum. Fakat ben sizlere bu konuda bir sey danismak istiyorum. Ben cikmis sinav sorularina agirlik verdim gecen sinavda ama malesef bekledigim basari olmadi. Sorular tamamen farkliydi. Ders kitaplarina mi agirlik vermem gerekiyor? Sizler ders kitaplarina mi calisiyorsunuz ? Ygs yede giricem önuzmudeki bu iki sinavda kredilerimi tamamlayip mezun olmam gerekiyor.

Bende senin gibi yaptım çokta iyi olmadı notlar ders+test gerek

Merhaba kızlar ben bugün başladım çalışmaya fizik ve mat gözümü korkuttu açıkçası ama yapacak birşey yok ygs de çıkacak haydi hep beraber sınava kadar çalışmaya :)

Kızlar çok moralim bozuk bugün ders seçme işlemi bitti ve ben yanlış yerden bakıyordum meğer hergün kontürol ettim ders secme islemi başladımı diye meğer bugün son gündü...Velhasıl onlar saçma sapan seçmişler 26 kredilik yapmışlar geçtiğim galde ingilizce 1-2 seçmisler o kadar moralim bozukki ağlıcam yhaaa bi dönemim heba oldu

Merhaba kızlar ben bugün başladım çalışmaya fizik ve mat gözümü korkuttu açıkçası ama yapacak birşey yok ygs de çıkacak haydi hep beraber sınava kadar çalışmaya :)
Başlayalım sostemde mat fizik seçmiş oturup çalışmam lazım

bende açık öğğretime gidiyim diyorum ama geç kalmnışım gibi hissediyyorum bu saatten sonra neye yarar ki diye düşünmeden edemiyorum benim gibi düşünen var mı acaba

Feraceli konularına bakıyorum iştahım kabarıyo çevremde açık öğretim okuyanlar çoğalıyo benden yaşça büyükler bide kolay mı nasıl anlaması zor mu mesela gözümde byüttüğüm kadar bi aydınlat canım beni ya

Asıl büyükler başarılı oluyor genç beyinler genelde tv,telefon kendilerini vermiyor büyükler ciddiye alı poturup çalışıyor okumanın yaşı yoktur yeterki iste yapamıcağın birşey yok
ya inan gerçerkten bi yanım çok istiyo bi yanımda böyle diyo işte dengesiz miyim neyim anlamadım ki
Estagfurullah öyle deme... İnan baslayınca bi heves şevk geliyor ki hiç değilse bi heycan oluyor bi yazar demiş aşık olmak ve sınav heycanı insanı yeniler tazeler yeni bilgiler yeni dersler yeni konular öğrenmek mütiş bi zevk

ya aslında bende hiper aktivite dikkat eksikliğide var hatta o yüzden okumadım aşamadım bu sorunu çünkü türkçe öğretmeni olmak istiyodum çizimim de iyiydi hepsini körelttim işte

ya aslında bende hiper aktivite dikkat eksikliğide var hatta o yüzden okumadım aşamadım bu sorunu çünkü türkçe öğretmeni olmak istiyodum çizimim de iyiydi hepsini körelttim işte
Dikkat eksikliği bendede var küçüklülten beri annem pek ilgilenmemiş zamanında ben bol bol kitap okuyarak attım bu sorunu simdi gayet iyiyim :) hiç birşey için geç değil bende öğretmen olmak istiyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…