Ders Çalışma Günlüğüm

Dikkat eksikliği bendede var küçüklülten beri annem pek ilgilenmemiş zamanında ben bol bol kitap okuyarak attım bu sorunu simdi gayet iyiyim :) hiç birşey için geç değil bende öğretmen olmak istiyorum :))
aslında burda bir arkads konu açmıştı tedavisi varmış ama ilaç kullanmya yatkın bi yapım yok bi yerim ağrısa ağrı kesici içmeye lüzum görmmem onun yazdıklarından baya etkilenmiştim ama işin ucunda ilaç tedavisi olunca es geçtim:KK43: bilmiyorum nolcak bu halim seninde meşgul ettim :KK23:ama

aslında burda bir arkads konu açmıştı tedavisi varmış ama ilaç kullanmya yatkın bi yapım yok bi yerim ağrısa ağrı kesici içmeye lüzum görmmem onun yazdıklarından baya etkilenmiştim ama işin ucunda ilaç tedavisi olunca es geçtim:KK43: bilmiyorum nolcak bu halim seninde meşgul ettim :KK23:ama
Aksatma ilerde kötü şeyler doğurur

Kızlar merhaba birkaç gündür giremedim konular iyi gidiyor ben günde iki ders çalışma programı yaptım kendime.bugün baya tarih çalıştım tam gaz devam

bende açık öğğretime gidiyim diyorum ama geç kalmnışım gibi hissediyyorum bu saatten sonra neye yarar ki diye düşünmeden edemiyorum benim gibi düşünen var mı acaba:KK64:
Benim annem okuyor :) 41 yasında :) öyle düşünme sen inan yapacağına gerisi gelir inşallah

X