65Ama böyle mi kazanacaz üniversite yi hatta sınava girebilecekmiyiz ondan da emin değilim senin kaç kredin var Canım
Oturup çalışmak laziimBenim 59 bu sene kaçtı seneye mutlaka bitirmem lazım ne yapacaz biz
Doğru söylüyorsun varya şimdi istesek her dönem 30 kredi alarak 2016 da üniversite li oluruz bile. Ama benim toplam 6 dönem im olurOturup çalışmak laziim
Off benimdeDoğru söylüyorsun varya şimdi istesek her dönem 30 kredi alarak 2016 da üniversite li oluruz bile. Ama benim toplam 6 dönem im olurgideremem sanki of kafam karıştı
Yok senin 3 sene değil mi girebilir sin senOff benimde
Girerim de kredi puanım böyle giderse yetmicekYok senin 3 sene değil mi girebilir sin sen
Bizde 2017 de gireriz berabercene heheGirerim de kredi puanım böyle giderse yetmicek
Neden girmiyorsun cnm sinavaCanım Nasıl gidiyor çalışma ben sınava girmeyecem galiba
59 kredin varsa seneye nasil bitiriyorsunki cnm.Benim 59 bu sene kaçtı seneye mutlaka bitirmem lazım ne yapacaz biz
Tmm ama ygs başvuruları mart ta olur o Zaman tekrar girerim diye düşündüm yani 2017 de tekrar 3 sınav olur önümüzde ay kafam karıştı59 kredin varsa seneye nasil bitiriyorsunki cnm.
59 bide 3 defa sinava giriceksin 35 ×3 =105
105+59 = 164 kredin oluyor
Valla sen boyle deyince benimde karistiTmm ama ygs başvuruları mart ta olur o Zaman tekrar girerim diye düşündüm yani 2017 de tekrar 3 sınav olur önümüzde ay kafam karıştı
Sınav martta oluyor ama başvurular ygs başvuruları ocakta oluyor.Canım ben hesapladım şimdi mesala önümde 2 sınav var 2017 ye girdiğimizde direk ocakta sınav oluyor zaten e mart gibi hem ygs ye hemde aöl sınavlarına girebilirim diye düşündüm yani seneye den kastım 2017 de sınavları bitirmek umarım biter
Altta anlattım Canım ayrıntılı bir şekildeValla sen boyle deyince benimde karisti
Ha ama yine de bir değişiklik olmaz benim için üniversite kayıt tarihleri yanlış değilsem temmuz gibi o zamana kadar bitiririm diye düşünüyorumSınav martta oluyor ama başvurular ygs başvuruları ocakta oluyor.