Evet kayıtlar temmuzda olur eğer aöf düşünüyorsanız yine eylül gibi olur bu sene eylül du.192 krediyi toplayabilecek misin peki temmuz kadar.Ha ama yine de bir değişiklik olmaz benim için üniversite kayıt tarihleri yanlış değilsem temmuz gibi o zamana kadar bitiririm diye düşünüyorum
2017 ye kadar inşallah yaaEvet kayıtlar temmuzda olur eğer aöf düşünüyorsanız yine eylül gibi olur bu sene eylül du.192 krediyi toplayabilecek misin peki temmuz kadar.
Bu sınavlara girdin mi peki.2017 ye kadar inşallah yaasağol cevap için bu arada
Yok giremedim şimdi 2. Döneme hazırlanıyorumBu sınavlara girdin mi peki.
Ders çalişma azminize hayran kaldim vallahi maşallahVeeee 4. Kitapta bitti
Ha gayret son 6
Kendime şöyle bi kural koymuştum her hafta 2 kitap biticek diye bu haftasözümde durdum
Böyleceeeee bu ay tüm kitaplar bitmiş olucak(inşallah)
Ve aralıkta bol bol test ve tekrar yapmış olucak (amiiiin)
25-27 arası canm ben bu gidisle 5 senede anca mezun olcamDers çalişma azminize hayran kaldim vallahi maşallahAllah bozmasin
bende aöl okuyorum ama bebeğim olacaği için ara verdim...(ocak sinavina giremedim)
ama devam ediceğiiim inşallahkaç kredi aliyorsunuz sinavlarda çok merak ettim bana şöylee
güzel bir kredi almak nasip olmadi da
aynen bende canim yaa25-27 arası canm ben bu gidisle 5 senede anca mezun olcam
Mayısta degilmi sınavaynen bende canim yaa35 tam kredi almak istiyoruuuum
çikmiş sorulara agirlik vereceğim bakalim mart taki sinava girmek nasip olursa inşallah...
yok canim 19 _20 mart ta yapilacak 2. dönem sinaviMayısta degilmi sınav
Cddimisin ya du bi bakimyok canim 19 _20 mart ta yapilacak 2. dönem sinavi
evet bu sinavi erken yapiyolar 2016 aöl iş takvimine bak görürsün canimCddimisin ya du bi bakimben mayıs biliyom
Tühh yaevet bu sinavi erken yapiyolar 2016 aöl iş takvimine bak görürsün canim
18 ocak 5 şubat arasi kayitlarda kaçirma sakin
evet malesefTühh yaçok erke
Hadi yaOff bende ygs ye kayıt olucam yarın.Barajı geçemezsem bekle 1 sene daha
Kayit tarifini unutmayayım bem yazayım bi lenaraevet malesef
Nasıya bizim halk eğitimde hep oluyor kitaplar offf ya hiç nefes aldırmıyorlarKitaplar da geç gelecek daha kayıtlar dan sonra of biz Nasıl çalışacaz
Valla ben kitap bulursam hemen başlayacam sizin diğer sınav Nasıl geçti canımNasıya bizim halk eğitimde hep oluyor kitaplar offf ya hiç nefes aldırmıyorlar1 ay dinlene bilmis olicaz ben bu ayı değerlendirmeye bakıyorun bol bol kitap okuyorum film izliyorum son son
Daha sonuçlar açılmadıValla ben kitap bulursam hemen başlayacam sizin diğer sınav Nasıl geçti canım