Daha 1 aylık evliyken boşanmak

Severek evlendik demişşiniz sevmeden evlenen annesinin babasının gösterdiği kişiyle evlenen ki başkasını sevmelerine rağmen o kadar çok kişi biliyorum ki ....
Buna rağmen görücü usulü evlenmelerine rağmen vay efendim eşinin kolu deydi vay bacağı deydi vay sarıldı diye, hatta balayında eşini azarlayan, ayı gibi höyküren, ezen, aşağlayan bi adam ne gördüm ne duydum..
Düzelecek diyen arkadaşlara soruyorum daha evlendiğinizin 2.günü hanginizin eşi ona sarıldınız diye ayı gibi çemkirdi sizi bu kadar aşşağladı...
Kadın 3 dakika erken uyandırdı diye işitmediği azar kalmamış...
Düzeltilebilecek ,düzelicek davranışlar elbetteki vardır ama kusura bakmayan karşıdaki eş kişisinin yontulabileceğini hiç zannetmiyorum..
3 yaşında çocuk gibi annesini özleyince ağlamalar zırlamalar ota b...a çöpe annesini aramalar çocuk gibi eşini şikayet etmeler...
Kusura bakmayın bu adamdan ne koca olur ne baba...
Allah yardımcınız olsun

Beni neden alıntıladınız, anlamadım?

Sağolun şu an sadece dua istiyorum sizden bir süre ona ters davranmamaya çslışıcsm umarım bir düzelme gösterir bazen bir büyü nazar gibi bişey mi oldu diye de düşünüyorum iki gün yatak odasında tel yattığımda karabasan geldi orda korkuyordum tek yatmaya bir iki gündür yine yatak odasında yatıyorum sonra görmedim ama gördüğüm karabasanlsr da çok kötüydü. Eşimin birkaç sene önce ona aşık olan uzaktan bir akrabası varmış takıntılı derecede acaba böyle bişey olabilir mi diye Dr düşünüyorum ama öyle bişey olsa bile ne yapabilirim onu da bilmiyorum

çok büyük konuşmuşsunuz Allah sınamasın sizi inşallah.. Çok afedersiniz çocuk istismarcısı, katil, tecavüzcü v.s gibi insanlığa zarar bi evlat olmadıktan sonra evlat reddedilmemeli, bu kadar kolay olmamalı.. Kızınız o herifin elinde ziyan olsa önce sizin içiniz sızlar yine siz koşarsınız.

Sana ne desem bilemedim konu sahibi, sonun hayır olsun inşallah. Erkek müsveddesiyle evlenmişsin.

Nedir bu yaa, kocaman adam zırt pırt ağlarmı çocuk gibi ne kadar itici. Artık bebeğinizde olunca ikisi birden oturup ağlarlar birlikte hey allahım... Şimdi şöylede bir gerçek var kimse seni zorla evlendirmemiş, kpss ye hazırlandığında belliymiş birde hemen bebek olmaması için hiç bir önlem de almamışsın o zaman kusura bakmada önceliğin eşin ve evin olacak, diğerleri sonradan kendiliğinden gelir zaten. Sen daha 1 aylık evliyiz diyorsun daha evliliğin ne demek olduğunu anlayamamışsın ki, birde hemen hamile kalmışsın, üstüne üstelik dershaneye gidiyosun, sınava hazırlanıyosun falan... Eğer eşini seviyorsan şu KPSS olayına biraz ara ver deirm, şu evliliğin bir otursun şu bebeği bir doğur biraz büyüt sonra KPSS açılıyor nasıl olsa girersin.... Ama yok benim için öncelik KPSS diyorsan o zaman sen hatayı en başında yapmışsın evlilik çocuk oyuncağı değil önce kpss ne girecektin atanıp mesleğini eline alacaktın ondan sonra evliliği düşünecektin... Şu an durum tersi olmuş zaten anladığım kadarıyla eşin de tam olgunlaşamamış çocuk gibi bir tip, karakter yani bu durumda işin zor. Bişeylerden vazgeçip bir tarafa yönelmen gerek...

1)Tabii evin arsası eşinin ailesine ait olduğuna göre üstüne çıkılacak katın tapusu da onlara ait olacak. Ve sen tüm takılarını bu yüzden mi vereceksin ?

2)Bu adam şu hali ile bebek haketmiyor. O da izin verirse bebek konusunu birkaç yıl ertele.

3) KPSS yi geçip atanmak TEK IDEALİN olsun.

4)Kalan takılarını asla verme. İşler sarpa sararsa atanana kadar o altınların parasına ihtiyacın olacak.

5)Ev işlerini mümkün olduğunca yapabilmek için biraz daha gayret harca. Şikayetlerin minimuma inmesi eve biraz huzur getirir. KPSS'ye daha rahat hazırlanırsin.

Özet olarak; Bebeğe hazır değilsin. KPPS yi "başarmak zorundasın" ve nakit para ihtiyacın var. Atanana kadar bunları başarabilirsen, kocan konusunda ne yapacağına o zaman karar ver. Ama karar verebilmek için tek başına ayakta durabiliyor olman gerek. Şimdilik tüm planların ve çaban buna yönelik olsun derim.

Sevgilerimle..

buraya konu açmasını biliyorsun da gebelikte korunma yöntemleri araştırmayı mi bilmiyorsun. bunu eşinden önce senin düşünmen lazımdı kusura bakma. 1. ayda mide bulanan hiç duymadim en erken 8. haftada başlar. eğer bulanıyorsa daha kötü olacak haberin Olsun ve hamilelik çok zor doğum daha zor çocuk büyütmek çok daha zor. bazen temizlik yapamayacksin yemek hiç yapamayacaksin wcye girmeye vaktin olmayacak duş almak senin için lüks olacak. eşin şimdiden Problem çıkartıyorsa ilerisini düşünmek istemiyorum.

Keşke korunsaydınız. Ya bi de bu ilk seferde hamile kalan insanlara şaşıp kalıyorum biz deniyoruz deniyoruz bir yumurta bizi ne hallere düşürdü düğünden 5 gün sonra adet olmayı bekliyordum diyorsun ama normalde bir kadının yumurtlama günü yaklaşan adet tarihi başlangıcından 14 gün önceye denk gelir o yüzden kafam karıştı ama oladabilir tabi bişey diyemem. Sanırım birbirinizi iyi tanıyamamışsnz veya acele etmiş olablrsiniz evlilik için. Sizin birbirinizi tanıma fırsatınz ne kadar süreydi bilmiyorum ama ben şimdi bi bakıyorum çocukla kız tanışmıs 2 ayda nişan 5 ayda düğün 6. Ayda çocuk. Ha mutlu olan yok mudur vardır ama bana saçma geliyo

Bana siz biraz fazla nazlı geldiniz. Hamile kaldiginizi ogrenir ogrenmez evden elinizi eteğinizi çekmişsiniz gibi bir hava oluştu bende. Eşinizin de muhakkak sıkıntıları var ama hamilelik her şeyden elini çekip gün boyu yatmak değil. En başta madem bu hamileliği istiyorsunuz bebeğiniz için düzgün beslenmelisiniz. Basit kolay tariflere bakin internetten, ev temizligi de her gün supurmeseniz bile haftada bir supurun her gün eşiniz gelmeden ortaligi toplayin, bir de wc leri domestoslayin tamam bitti gitti. Bosanmayi düşünmek için bence erken bir asamadasiniz, evliligin ilk senesi herkes için zordur. Hamilelik de sizi biraz duygusallastirmis. Kendinize ugras bulun zamana birakin henüz bu kadar yakinmak icin çok erken.

Hazır bebeğim Dr olacakken bu sene kesin atanmam gerek diye düşünüyorum ben de eğer atanırssm çocuk o zamana iki aylık oluyor o sene izin kullanır seneye çalışmaya başlarım diye düşünmüştüm ücretli izin altı ay sonraki altı ay ücretsiz diye hatırlıyorum doğuda dershane şansım yok kendi başıma çocukla çalışmam daha zor olacak gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…