- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.479
-
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
Geleceği sıkıntılı olmasın diye o bebeği canlı canlı kestirsin mi? Bu daha doğru bir tercih mi?Normalde kurtaja karsi bi insanim ama o bebege bir gelecek vermeniz munkun degil gibi gorunuyo ve adami da bosardim net
O konular ifşa olmaktan korktuğum için biraz değiştirerek açtığım konulardıŞuan baktım da 2017 de ilişkisi yokken, pdr mezunu olduğunu ve kurumda çalıştığını söylemiş. Ama konunun başında burs parasıyla tencere tava vs aldım demiş .
İnanmayabikirsinix de işini gücümü bırakıp saatlerce insanlara niye yalan atayımO konular ifşa olmaktan korktuğum için biraz değiştirerek açtığım konulardı
Beni neden alıntıladınız, anlamadım?Hangisiyle evlendiniz, onu merak ettim.
2017 Nisan'da da yaşınız 23 tü. 2019 a gireceğiz hala 23.
Tam da popüler öğeler bir arada.
Ana kuzusu manyak koca, yeni evli ve gebe zavallı kadın, eş ailesine para yediren, 5 altın bilezik için kasa açan, hem çalışan hem kpss ye hazırlanan evli hamile masum mutsuz kadın.
İnanmadım bu konuya.
Sağolun şu an sadece dua istiyorum sizden bir süre ona ters davranmamaya çslışıcsm umarım bir düzelme gösterir bazen bir büyü nazar gibi bişey mi oldu diye de düşünüyorum iki gün yatak odasında tel yattığımda karabasan geldi orda korkuyordum tek yatmaya bir iki gündür yine yatak odasında yatıyorum sonra görmedim ama gördüğüm karabasanlsr da çok kötüydü. Eşimin birkaç sene önce ona aşık olan uzaktan bir akrabası varmış takıntılı derecede acaba böyle bişey olabilir mi diye Dr düşünüyorum ama öyle bişey olsa bile ne yapabilirim onu da bilmiyorumSeverek evlendik demişşiniz sevmeden evlenen annesinin babasının gösterdiği kişiyle evlenen ki başkasını sevmelerine rağmen o kadar çok kişi biliyorum ki ....
Buna rağmen görücü usulü evlenmelerine rağmen vay efendim eşinin kolu deydi vay bacağı deydi vay sarıldı diye, hatta balayında eşini azarlayan, ayı gibi höyküren, ezen, aşağlayan bi adam ne gördüm ne duydum..
Düzelecek diyen arkadaşlara soruyorum daha evlendiğinizin 2.günü hanginizin eşi ona sarıldınız diye ayı gibi çemkirdi sizi bu kadar aşşağladı...
Kadın 3 dakika erken uyandırdı diye işitmediği azar kalmamış...
Düzeltilebilecek ,düzelicek davranışlar elbetteki vardır ama kusura bakmayan karşıdaki eş kişisinin yontulabileceğini hiç zannetmiyorum..
3 yaşında çocuk gibi annesini özleyince ağlamalar zırlamalar ota b...a çöpe annesini aramalar çocuk gibi eşini şikayet etmeler...
Kusura bakmayın bu adamdan ne koca olur ne baba...
Allah yardımcınız olsun
Sizin yorumunuzu ona sordum.Beni neden alıntıladınız, anlamadım?
Hiçbiri nasobim gelip beni buldu. Dediğiniz gibi ben herşeyi boşvermişken o geldi beni buldu tanıştığımızdan bu yana bir sene oldu işteSizin yorumunuzu ona sordum.
Hangisiyle evlendi merak ettim.
Bu konunun nerelerini uydurdunuz ifşa olmamak adınaO konular ifşa olmaktan korktuğum için biraz değiştirerek açtığım konulardı
çok büyük konuşmuşsunuz Allah sınamasın sizi inşallah.. Çok afedersiniz çocuk istismarcısı, katil, tecavüzcü v.s gibi insanlığa zarar bi evlat olmadıktan sonra evlat reddedilmemeli, bu kadar kolay olmamalı.. Kızınız o herifin elinde ziyan olsa önce sizin içiniz sızlar yine siz koşarsınız.Yazık gerçekten yazık, daha bu yaşta yaşıtların şen kahkahalar içinde o bilindik markanın kahvelerini yudumlarken senin durumuna çok üzüldüm valla kızım olsa beni çiğneyip küçük yaşta onaylamadigimiz karaktersiz bir adamla evlense evlatlıktan reddederim kesin ve net.
Bu karaktersiz adam için mi bunca şeye katlanarak evlendin? Neden evlenmek için acele ettin? Yerinde olsam asla o bebeği doğurmazdım.Çocuk doğunca herşey çok daha kötü olacak bundan emin olabilirsin.
Allah senin ve ailenin yardımcısı olsun.
Amin canım Allah akıl Kemal versinBilmiyorum yaa, kızların anne baba hakkını böyle karaktersiz adamlar için çöpe atması çok sinirlerimi bozuyor..Kızım yok başka da çocuk düşünmüyorum yinede herşey nasip..Allah herkese hayırlı evlât versin diyelim.
Yok kesinlikle öyle bişey yok. İnanın annemle konuşmak için çok uğraştı. Annen bir vakit gelirsiniz dedi isteme için ağladı. Benim için o da uğraştı. Hep kendi biriktirdiği paralarla aldık eşyalarımızı. Benim babam vefat etti küçükken annem sadece yatak odasını aldı. Nevresim havlu yatak örtüsü gibi şeyler. Burs paralarımla mutfak gereçlerini aldım. Tencereleri bile eşim aldı. Borçsuz dvlendik. Şimdi bir de annesi babası yaşadıkları şehirde evlerinin üst katını yaptırıyolat bizim için sürekli para isteniyo on bin verdik daha bir on bin daha isteniyo sanırım zaten düğünde bilezikşe birlikte toplam otuz beş bin geldi o da oraya gidecek bu gidişle o kadar sorun var ki artık depresyona girdim
Embriyo bebek değil ki. Buna bebek diyen sperme de derGeleceği sıkıntılı olmasın diye o bebeği canlı canlı kestirsin mi? Bu daha doğru bir tercih mi?
buraya konu açmasını biliyorsun da gebelikte korunma yöntemleri araştırmayı mi bilmiyorsun. bunu eşinden önce senin düşünmen lazımdı kusura bakma. 1. ayda mide bulanan hiç duymadim en erken 8. haftada başlar. eğer bulanıyorsa daha kötü olacak haberin Olsun ve hamilelik çok zor doğum daha zor çocuk büyütmek çok daha zor. bazen temizlik yapamayacksin yemek hiç yapamayacaksin wcye girmeye vaktin olmayacak duş almak senin için lüks olacak. eşin şimdiden Problem çıkartıyorsa ilerisini düşünmek istemiyorum.Günaydın kızlar nerden başlayacağımı bilemiyorum. Biraz uzun olacak kusura bakmayın. Eşimle çok severek birçok şeyi göze alarak evlendik. Ailesi doğru düzgün yardım etmedi maddi olarak çoğu şeyi eşim karşıladı. Ben de birçok şeyden vazgeçtim. Gelinliğimi iki bine düğün salonunu üç bine ayarladık. Bindallı alınmadı kına yapılmadı ne takı seti istedim ne bişey saatten bile vazgeçtim. Sadece 5 bilezik takıldı zaten üçünü eşim aldı. Buzdolabı çamaşır makinesi ikinci el. Eski tip davul fırın var evde. Bulaşık makinem yok. Ha bunları anlatıyorum ama aslında bunları yaparken hiç gocunmadım. Çünkü onu seviyordum ve önemli olan düğün sonrası mutlu olmamızdı. Ama şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Çıkmaza girdim. Eşim huysuz ve çok sinirli. Gece uyurken ona değersem uyanıyor ve bana kızıyor bu yüzden balayında döndüğümğzden beri ayrı yatıyoruz. Bu arada salak kafam nişankıyken hiç kavga etmediğimiz için hep öyle olur sandım. Evlenince nasıl harcama yapıcaz günümüzü nasıl geçircez hepsini konuşmuştuk. Çok mutlu olacağı z sanıyordum. Ve korunması. İlk geceden hamile kaldım. Sürekli midem bulanıyor ve halsizşm. Bi de ev işlerine de çok hakim değilim. Eşim ilk günlerden beri sürekli baskı kuruyor temizlik yap yemek yap şunu yap bunu yap ve herşeyi snnesine anlatıyor. Hiç böyle bişey hayatımda görmedim ben midem bulanıyor yatıyorum beni şikayet ediyo. Sürekli kavga halindeyiz. Ve annesine kavga ettiğimiz i de yetiştiriyo hatta kavga anında arıyo. Artık düzelmiyceksen boşanalım dedi. Ben hamile halimle yemek yapmaya çalışıyorum bir saat uğraşıyorum tam yapamıyorum evet ama zamanla olucak bazıları oluyor yani ama bunlara katlanamoyo yemek yapamadığımı şaka yollı annesine söyluyo dalga geçer gibi artık katlanamıyorum. Bu arada bir de kpss çalışmaya çalışıyorm. Dershaneye gidiyorum. Ne yapmam gerekiyor yardım edin ben kafayı yicem.
Hazır bebeğim Dr olacakken bu sene kesin atanmam gerek diye düşünüyorum ben de eğer atanırssm çocuk o zamana iki aylık oluyor o sene izin kullanır seneye çalışmaya başlarım diye düşünmüştüm ücretli izin altı ay sonraki altı ay ücretsiz diye hatırlıyorum doğuda dershane şansım yok kendi başıma çocukla çalışmam daha zor olacak gibi geliyorNedir bu yaa, kocaman adam zırt pırt ağlarmı çocuk gibi ne kadar itici. Artık bebeğinizde olunca ikisi birden oturup ağlarlar birlikte hey allahım... Şimdi şöylede bir gerçek var kimse seni zorla evlendirmemiş, kpss ye hazırlandığında belliymiş birde hemen bebek olmaması için hiç bir önlem de almamışsın o zaman kusura bakmada önceliğin eşin ve evin olacak, diğerleri sonradan kendiliğinden gelir zaten. Sen daha 1 aylık evliyiz diyorsun daha evliliğin ne demek olduğunu anlayamamışsın ki, birde hemen hamile kalmışsın, üstüne üstelik dershaneye gidiyosun, sınava hazırlanıyosun falan... Eğer eşini seviyorsan şu KPSS olayına biraz ara ver deirm, şu evliliğin bir otursun şu bebeği bir doğur biraz büyüt sonra KPSS açılıyor nasıl olsa girersin.... Ama yok benim için öncelik KPSS diyorsan o zaman sen hatayı en başında yapmışsın evlilik çocuk oyuncağı değil önce kpss ne girecektin atanıp mesleğini eline alacaktın ondan sonra evliliği düşünecektin... Şu an durum tersi olmuş zaten anladığım kadarıyla eşin de tam olgunlaşamamış çocuk gibi bir tip, karakter yani bu durumda işin zor. Bişeylerden vazgeçip bir tarafa yönelmen gerek...