- 31 Temmuz 2009
- 10.487
- 52.480
-
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
Boşanmayı düşünmüyor değilim ama bebeğim Babasız büyüyecek annem ölücek elbet bir gün yapayalnız kalıcam zaten beni pek sevmeyen bir ablam var her fırsatta başıma kakıcsk billiyorum daha nikah oldu diye evden para harcadım gözüne batıyodum bir pantolon aldım elli TL'ye kocan alamıyo niye anneme söylüyon dedi
Ilginiz olan şeylere yorum yapın bidaha beni etiketlemeyin cemkirmek size yakışır haydi selametle.gayet insani bi şekilde yazdım siz resmen çemkirmişsiniz. Herkes kendine yakışanı yapıyor şu hayatta.
daha 23 yaşındasınız.şu an için size gelecek karanlık umutsuz görünüyor ancak tabiki de karşınıza yeniden biri çıkacak ve anne olacaksınız.evlendiğiniz gece hamile kalarak zaten hapishanenizin duvarına bir tuğla da siz koymuşsunuz.sorununuz için de bence ikiniz de hatalısınız.evliliği evcilik sanıp evlenmişsiniz.Kürtajı düşünmedim değil. Ama eğer boşanırsam bir daha ne sevgili ne evlilik hiçbir şey düşünmüyorumm. Ve anne olmadan da ölmek istemiyorum. O yüzden aldırmamak daha ağır basıyor. Buhrana girip düşse çocuğum üzülğr müyüm daha iyi mi olur diye düşündüğüm oldu ama sonra kendime kızdım m eşim düşse üzülmez şu an biliyorum. Pek benimseyemedi gibi oysa ilk hastanede öğrenince sarılıp ağlamıştık
Allah size iyilik versin, bu öfkeyle zor..Ilginiz olan şeylere yorum yapın bidaha beni etiketlemeyin cemkirmek size yakışır haydi selametle.
Mutsuz bir hayat surmesi daha dogru bir tercih miGeleceği sıkıntılı olmasın diye o bebeği canlı canlı kestirsin mi? Bu daha doğru bir tercih mi?
Canim gebelik hesaplamasina son adet tarinden başlıyor doktorlar. Ben tup bebek yaptırdım gebelik tarihi belli olmasına rağmen baştan 2 hafta ekliyorlar. Yani ben 4 haftalık diye hesap yaparken doktor 6 haftalık diyor. Hem insanlar Ne zaman gebe kaldığını hatirlayamiyor ya ondan. her gebwlikte si adet tarihi başlangıç tarihi kabul ediliyor1 aylık evli 6 haftalık bebek nasıl oluyor ?
Hayatım hep iyiliklerle dolu..Bin şükür. Genelde sakinliğimle tanınirim ama adamına göre muamele diyelim, başkalarının düşüncelerine saygı duymayanlardan ve herşeye karışan insanlardan pek haz almıyorum.Allah size iyilik versin, bu öfkeyle zor..
pardon ama ben sizin düşüncenize saygısızlık yapmadım. Sadece büyük konuştuğunuzla sınanmazsınız inşallah dedim. Hiçbi anne evladını yanlış eş seçti diye reddetmez sizi de öyle düşündüğüm içşn belirttim sadece. Çok alıngan ve yanlış anlamaya çok müsaitsiniz. Allah size iyilik versin dediğimi bile çok yanlış anlamışsınız. Ayrıca beni küçümser ve alay eder tarzda yazan sizsiniz. Gerçekten kimin ne olduğu ortada..Hayatım hep iyiliklerle dolu..Bin şükür. Genelde sakinliğimle tanınirim ama adamına göre muamele diyelim, başkalarının düşüncelerine saygı duymayanlardan ve herşeye karışan insanlardan pek haz almıyorum.
Bir ayı kabataslak yazdınız sanırım çünkü daha fazla olmuş evleneli..Kan testi yaptırdım. Ve hamileyim. 12 Ekim'de evlendik. 17de adet olmam gerekiyordu evlendikten sonra hiç adet olmadım
Ya öyle bir anlatıyorsunuz ki sanki bebek şu an doğmak üzereymiş gibi. Bak arkadaşım bir buçuk aylık bir evliliğe bir sürü şey sığdırmaya çalışmışsınız bu çok yanlış. Siz ikiniz de çok acelecisiniz. Kavgaları da aşkı da seksi de minneti de çocuğu da zamana yaymak gerek. Yani bir buçuk ay henüz balayı bile sayılmaz. Ben 6 aylık evliyim ve yeni benimsiyorum evliliği. Sorunlarımızı da yeni aşmaya çalışıyoruz mutluluğumuzu da yeni paylaşıyoruz. Ayrıca hemen ayrıl diyenlere asla kulak asmayın. Şiddet, aldatma veya sevgisizlik olmadığı müddetçe evlilikteki her soruna göğüs germek gerek. En azından belli bir süre her şeyi denemeden hemen çekip gitmek yanlış. Karşınıza alıp konuşun, kusurlara odaklanın ve çözmeye de, sevgi gösterin. Her olayda ayrıl diyenler yüzünden artık kimse evlilik sürdüremiyor. Nikah sözleri evlilik yeminleri unutuluyor hemen. Bu kadar basit olmamalı.Kürtajı düşünmedim değil. Ama eğer boşanırsam bir daha ne sevgili ne evlilik hiçbir şey düşünmüyorumm. Ve anne olmadan da ölmek istemiyorum. O yüzden aldırmamak daha ağır basıyor. Buhrana girip düşse çocuğum üzülğr müyüm daha iyi mi olur diye düşündüğüm oldu ama sonra kendime kızdım m eşim düşse üzülmez şu an biliyorum. Pek benimseyemedi gibi oysa ilk hastanede öğrenince sarılıp ağlamıştık
Evet evet herşey ortada..Hakkımda ne analizler ne analizler boş vakit kaybı. Daha fazla size harcayacak zamanım yok hadi size iyi günler.pardon ama ben sizin düşüncenize saygısızlık yapmadım. Sadece büyük konuştuğunuzla sınanmazsınız inşallah dedim. Hiçbi anne evladını yanlış eş seçti diye reddetmez sizi de öyle düşündüğüm içşn belirttim sadece. Çok alıngan ve yanlış anlamaya çok müsaitsiniz. Allah size iyilik versin dediğimi bile çok yanlış anlamışsınız. Ayrıca beni küçümser ve alay eder tarzda yazan sizsiniz. Gerçekten kimin ne olduğu ortada..
Kesin kararlıymış boşsncakmış ben bebeğim ona çok üzülüyorum ben burda ağlamaktan nefesim kesiliyor annesi ben komşular duysun oğlunun başı belaya girsin diye ağlıyomulun öyle diyor ben ne diyeceğimi bilemedim nasıl kör oldum göremedim ben nasıl bu duruma geldim rezil oldum herkese dhaa bir ay bebeğim kaldı onu aldırmak istemiyorum ama babası olmıycak dedesi olmıycak Allah kahretsin