Daha 1 aylık evliyken boşanmak

buraya konu açmasını biliyorsun da gebelikte korunma yöntemleri araştırmayı mi bilmiyorsun. bunu eşinden önce senin düşünmen lazımdı kusura bakma. 1. ayda mide bulanan hiç duymadim en erken 8. haftada başlar. eğer bulanıyorsa daha kötü olacak haberin Olsun ve hamilelik çok zor doğum daha zor çocuk büyütmek çok daha zor. bazen temizlik yapamayacksin yemek hiç yapamayacaksin wcye girmeye vaktin olmayacak duş almak senin için lüks olacak. eşin şimdiden Problem çıkartıyorsa ilerisini düşünmek istemiyorum.
Korunma ypntemlerini biliyorum. Gebelik belirtileri ile ilgili kitap da okuyorum. Video da izledim beşinci haftada yorgun ve halsiz olacaksınız diyor bebeğin kalbi oluşmadığı için benim nefesim ve kalbimi kullanıyor bı da bende halsizlik yapıyormuş. Hatta benim bildiğim ilk üç ay yani on iki haftalık Sinem ağır geçiyor daha sonra vucğt alışma gösteriyormuş sürekli yükselen beta HCG bulantıya neden oluyormuş. Dr da aynısını söyledi bir ay sonra hafifleyeceğini düşünüyorum. Ayrıca bugün biraz daha iyiyim. Geçen hafta kötüydüm. Gittikçe alışıyor gibiyim.

Bana siz biraz fazla nazlı geldiniz. Hamile kaldiginizi ogrenir ogrenmez evden elinizi eteğinizi çekmişsiniz gibi bir hava oluştu bende. Eşinizin de muhakkak sıkıntıları var ama hamilelik her şeyden elini çekip gün boyu yatmak değil. En başta madem bu hamileliği istiyorsunuz bebeğiniz için düzgün beslenmelisiniz. Basit kolay tariflere bakin internetten, ev temizligi de her gün supurmeseniz bile haftada bir supurun her gün eşiniz gelmeden ortaligi toplayin, bir de wc leri domestoslayin tamam bitti gitti. Bosanmayi düşünmek için bence erken bir asamadasiniz, evliligin ilk senesi herkes için zordur. Hamilelik de sizi biraz duygusallastirmis. Kendinize ugras bulun zamana birakin henüz bu kadar yakinmak icin çok erken.
Evi süpürmüyo değilim ki haftada iki üç kere yapıyorum. Wcyi de siliyorum. Şu an biraz yemek işi sadece beni sıkıntıya sokuyor.

Hamile oldugunuz icin mi evlendiniz ?
Bu kadar ikinci ele eskiye razı gelmenizin sebebi bu muydu ?
Hayır. Sevdiğim için evlendim. Diğer eşyalarım alındı istediğim gibi. Beyaz eşyalar yalnızca ikinci el fırın ocak buzdolabı çamaşır makinesi bulaşık makinemız yok bir de. Şöyle de diyşm doğuya gideceğimiz için onları almayalım doğuda uzun kalcaz orda alırız diye düşündük. Kiradsyıx şu an. Borçls alabilirsin. Zaten bu gidişle en azından bir bulaşık Makinesi salıncak gibi duruyor.

1)Tabii evin arsası eşinin ailesine ait olduğuna göre üstüne çıkılacak katın tapusu da onlara ait olacak. Ve sen tüm takılarını bu yüzden mi vereceksin ?

2)Bu adam şu hali ile bebek haketmiyor. O da izin verirse bebek konusunu birkaç yıl ertele.

3) KPSS yi geçip atanmak TEK IDEALİN olsun.

4)Kalan takılarını asla verme. İşler sarpa sararsa atanana kadar o altınların parasına ihtiyacın olacak.

5)Ev işlerini mümkün olduğunca yapabilmek için biraz daha gayret harca. Şikayetlerin minimuma inmesi eve biraz huzur getirir. KPSS'ye daha rahat hazırlanırsin.

Özet olarak; Bebeğe hazır değilsin. KPPS yi "başarmak zorundasın" ve nakit para ihtiyacın var. Atanana kadar bunları başarabilirsen, kocan konusunda ne yapacağına o zaman karar ver. Ama karar verebilmek için tek başına ayakta durabiliyor olman gerek. Şimdilik tüm planların ve çaban buna yönelik olsun derim.

Sevgilerimle..
Ben Dr böyle düşünüyoruö. Altınları akşam hesabıma aktarıcam. En azından yaza kadar dayanmaya çalışıcam. Atandığım zaman eğer aynı şekilde devam ederse boşanırım.

Hayır. Sevdiğim için evlendim. Diğer eşyalarım alındı istediğim gibi. Beyaz eşyalar yalnızca ikinci el fırın ocak buzdolabı çamaşır makinesi bulaşık makinemız yok bir de. Şöyle de diyşm doğuya gideceğimiz için onları almayalım doğuda uzun kalcaz orda alırız diye düşündük. Kiradsyıx şu an. Borçls alabilirsin. Zaten bu gidişle en azından bir bulaşık Makinesi salıncak gibi duruyor.
Neyse hayat sizin tabiki de gencecik yasta bu kadar asabi bi adamla ömür gecmez sabiyede yazık

Günaydın kızlar nerden başlayacağımı bilemiyorum. Biraz uzun olacak kusura bakmayın. Eşimle çok severek birçok şeyi göze alarak evlendik. Ailesi doğru düzgün yardım etmedi maddi olarak çoğu şeyi eşim karşıladı. Ben de birçok şeyden vazgeçtim. Gelinliğimi iki bine düğün salonunu üç bine ayarladık. Bindallı alınmadı kına yapılmadı ne takı seti istedim ne bişey saatten bile vazgeçtim. Sadece 5 bilezik takıldı zaten üçünü eşim aldı. Buzdolabı çamaşır makinesi ikinci el. Eski tip davul fırın var evde. Bulaşık makinem yok. Ha bunları anlatıyorum ama aslında bunları yaparken hiç gocunmadım. Çünkü onu seviyordum ve önemli olan düğün sonrası mutlu olmamızdı. Ama şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Çıkmaza girdim. Eşim huysuz ve çok sinirli. Gece uyurken ona değersem uyanıyor ve bana kızıyor bu yüzden balayında döndüğümğzden beri ayrı yatıyoruz. Bu arada salak kafam nişankıyken hiç kavga etmediğimiz için hep öyle olur sandım. Evlenince nasıl harcama yapıcaz günümüzü nasıl geçircez hepsini konuşmuştuk. Çok mutlu olacağı z sanıyordum. Ve korunması. İlk geceden hamile kaldım. Sürekli midem bulanıyor ve halsizşm. Bi de ev işlerine de çok hakim değilim. Eşim ilk günlerden beri sürekli baskı kuruyor temizlik yap yemek yap şunu yap bunu yap ve herşeyi snnesine anlatıyor. Hiç böyle bişey hayatımda görmedim ben midem bulanıyor yatıyorum beni şikayet ediyo. Sürekli kavga halindeyiz. Ve annesine kavga ettiğimiz i de yetiştiriyo hatta kavga anında arıyo. Artık düzelmiyceksen boşanalım dedi. Ben hamile halimle yemek yapmaya çalışıyorum bir saat uğraşıyorum tam yapamıyorum evet ama zamanla olucak bazıları oluyor yani ama bunlara katlanamoyo yemek yapamadığımı şaka yollı annesine söyluyo dalga geçer gibi artık katlanamıyorum. Bu arada bir de kpss çalışmaya çalışıyorm. Dershaneye gidiyorum. Ne yapmam gerekiyor yardım edin ben kafayı yicem.
İnsan hamilelik ve lohusalıkta normalden çok daha alıngan ve hassas olabiliyor. Böyle bir durumda boşanma kararı vermeniz ve uygulamaya koymanız çok zor. Üstelik bunun koskoca 9ayı, doğumu ve lohusalığı var. Tek başınıza göğüslemenizi gerektirecek kadar vahim, acil bir durum yok. Artık olan olmuş evlendiniz, hamile kaldınız.. Doğumunuz olsun, bebeğiniz biraz toparlansın, bu hassas psikolojiyi üzerinizden atın. Ondan sonra değerlendirin eşinizin artılarını eksilerini ve evliliğinizi..evladınız hayırlı olsun bu arada

Ne diyim bilemedim heeee :/ one ole be yatarken ben gibi de yatmazsin herhalde benim yatarken duzgun bi sekilde yatip sabah ayaklar yastikta kafam ayak ucunda uyudugum cokkk olmustur eller kollar hak getire zaten ole seymi olur yani insan sewdiqinin dokunmasindan hoslanir bile ne diye ewlenmis bekar kalsaymis.Eh be canim sende ne diye korunmazsin o bebek ne bicim bi hayat bekliyo bak gormuyo muaun cicim ayini mahfetmis resmen. Allahim kolaylik wersin. Esinide kaynananida islah etsin :KK43:

İnsan hamilelik ve lohusalıkta normalden çok daha alıngan ve hassas olabiliyor. Böyle bir durumda boşanma kararı vermeniz ve uygulamaya koymanız çok zor. Üstelik bunun koskoca 9ayı, doğumu ve lohusalığı var. Tek başınıza göğüslemenizi gerektirecek kadar vahim, acil bir durum yok. Artık olan olmuş evlendiniz, hamile kaldınız.. Doğumunuz olsun, bebeğiniz biraz toparlansın, bu hassas psikolojiyi üzerinizden atın. Ondan sonra değerlendirin eşinizin artılarını eksilerini ve evliliğinizi..evladınız hayırlı olsun bu arada
Teşekkür ederim. Ne kadar erken oldu ya bakamazssm daha hazır değilim diye düşünsem de bebeğimi çok seviyorum. Ona bişey olmasını asla istemem. İnşallah herşey yoluna girer. En azından daha dinç olursam sınavıma çalışıp evi Dr düzene sokmak istiyorum. Evi güzelce toparladım bugün. Bakalım gelince ne diyecek. Yine söylenirse bilemem artık .

Ne diyim bilemedim heeee :/ one ole be yatarken ben gibi de yatmazsin herhalde benim yatarken duzgun bi sekilde yatip sabah ayaklar yastikta kafam ayak ucunda uyudugum cokkk olmustur eller kollar hak getire zaten ole seymi olur yani insan sewdiqinin dokunmasindan hoslanir bile ne diye ewlenmis bekar kalsaymis.Eh be canim sende ne diye korunmazsin o bebek ne bicim bi hayat bekliyo bak gormuyo muaun cicim ayini mahfetmis resmen. Allahim kolaylik wersin. Esinide kaynananida islah etsin :KK43:
Normal vakitlerde gün içinde gelir sarılır. Saçımı tarar kurutur beni öper hatta annemin yaninds bile dizine yatırır ben utanırım o niye soğuk davranıyorum diye kızar . Uyurken ne oluyorsa bilmiyorum artık

Teşekkür ederim. Ne kadar erken oldu ya bakamazssm daha hazır değilim diye düşünsem de bebeğimi çok seviyorum. Ona bişey olmasını asla istemem. İnşallah herşey yoluna girer. En azından daha dinç olursam sınavıma çalışıp evi Dr düzene sokmak istiyorum. Evi güzelce toparladım bugün. Bakalım gelince ne diyecek. Yine söylenirse bilemem artık .
İnşaallah hakkınızda hayırlısı olsun. Bakamazsam bebeğime diye hiçbir endişeniz olmasın. Kucağınıza alıp iş başa düşünce herşey yoluna giriyor Allah ın izniyle. Yüreğinizi ferah tutun her anlamda

Merhaba,

Neredeyse bütün konularınıza göz gezdirdim de, sizinle evlenen adama üzüldüm. Tabi öyle bir şey var ise..
Bence sizin farklı bir hayal dünyanız var,mesela şuan orada evli mutsuz hamilesiniz.
Yarın farklı konu açar,farklı şeyler üretirsiniz.
Bence bir psikologa gidin.

23 yaş ve bu kadar yaşanmışlıklar nedir yahu..
Son 3 yıla yakındır tek derdiniz erkek. Bi demişsiniz babamı 9 yaşındayken kaybettim, bi demişsiniz 15 yaşımda..
Gidin bi Üniversite okuyun, kitap okuyun, aklı başında insanlarla sohbet edin, ufkunuz açılsın.

Çok üzülüyorum böyle kadınlara..
Çok yazık...

Siz evliliği eşyadan, çeyizden ibaret mi sandınız?
Temizlik, yemek, koca bozuntusunun gereksiz huysuzlukları da evliliğe dahil maalesef..

Peki ya eşiniz gece uyurken vücuduna dokunulmasını bile istemiyorsa neden evlendi acaba?

Çocuk gibi anasına şikayetlenen herifin çocuğu oluyor demek..
Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.
Allah kolaylık versin.

çok büyük konuşmuşsunuz Allah sınamasın sizi inşallah.. Çok afedersiniz çocuk istismarcısı, katil, tecavüzcü v.s gibi insanlığa zarar bi evlat olmadıktan sonra evlat reddedilmemeli, bu kadar kolay olmamalı.. Kızınız o herifin elinde ziyan olsa önce sizin içiniz sızlar yine siz koşarsınız.

Sana ne desem bilemedim konu sahibi, sonun hayır olsun inşallah. Erkek müsveddesiyle evlenmişsin.
Siz kendi işinize bakın herkesin yorumu kendine..Ben karaktersiz bir herife aşık oldum babam istemedi ayrıldım birgün benimde kızım olursa hayatın adeleti benim gibi olması..Ha olmazsa o da benim sorunum sizi alâkadar eden bişey yok.

evliliğin de bir karakteri var.. bakın çocuk gibi düşünün zamanla emek vererek büyütürsünüz ama onun kendine ait bir karakteri vardır zaman içinde oluşur. ne yaparsanız yapın değişmez değiştiremessiniz. evlilikte böyle. ilk zamanlar su gibi geçinenler bir zaman geliyor ki ateş oluyorlar birbirlerine.. ya da bir zaman ateş olan çiftler zaman için de su gibi olabiliyor.
evlilik bammmbaşka bir durum.. siz şimdi evliliğinizin karakterini oluşturuyorsunuz. bir şeyler asla değişmes ama zaman için de daha naifleşir, şekil alır. aslında iyidir diyorsunuz hem bunu kayınvalideniz için de diyorsunuz.. o zaman siz kaya gibi dimdik durmaya hiç bir dalgada parçalanmamaya gayret edin.. inanın aslında iyiler dediğiniz için yazıyorum böyle..en iyisini siz bilirsiniz en doğrusunu da .. o duruma sizi getirecek bir şeyler yok.. olsa sizi hiç bir kimse dakkası tutamas o evde.
evliliğinizin karakterini oluşturana kadar bunlar olabiliyor. inan bana aslaaa kaymak gibi sevgi dolu aşk dolu hiç bir kavgasız sorunsuz evlilik yok..
ve son bir şey hepsi aynıı hepsiii.. biri biraz daha iyi biri biraz daha kötü o kadar.
hamilesin sürekli bebeğinle konuş şimdiden onu okşa sev.. o senin bütün kafanı dağıtsın, onunla ilgilen.. bebeğine dair hamileliğine dair doğumuna dair araştırmalar yap..pku çokça kitap oku. eşinin yaptıklarına çok takılma .. hepsi geçecek siz de iyisi kötüsü ile güzel bir aile olacaksınız Allah ın da izni ile..
hı bir şey daha annesiyle paylaşımlar da azalır zaman için de ..inan bana o da sıkılır anlatmaya.. hem annemin söylediği ve doğruluğuna inanılmaz inandığım bir sözü yazmadan geçemiyeceğim.. der ki benim annem " anasını seven her erkek karısını da sever. Anasını sevmeyen erkek karısını da sevmes. " rahat ol Allah a dua et.. bir de evinde sürekli olarak bakara süresini açık bırak dinle dinleyin.bunun da etkisi çok.
bir ömür huzurlu sağlıklı sevgi dolu evliliğiniz olsun.. amin.:):KK54:
Okuduğum en iyi yazı diyebilirim. Çok güzel yol gösterdiniz :KK200:

Siz kendi işinize bakın herkesin yorumu kendine..Ben karaktersiz bir herife aşık oldum babam istemedi ayrıldım birgün benimde kızım olursa hayatın adeleti benim gibi olması..Ha olmazsa o da benim sorunum sizi alâkadar eden bişey yok.
gayet insani bi şekilde yazdım siz resmen çemkirmişsiniz. Herkes kendine yakışanı yapıyor şu hayatta.

Hamilelik sıkıntılarınız çabuk başlamış da ,ondan şaşırdım.Hakkinizda hayırlısı olsun
Ya Allah aşkına buna mı takıldınız adamın yaptığı onca hödüklük varken?
Herkesin bünyesi bir değil ben adetin 23. Günü(3+4 günlük falandı) sabahları mide yanması ile şüphelendim test yaptım ve hamileydim. Üstelik ilk andan itibaren hergün koku hassasiyeti ve giderek artan Mide bulantısı yaşadım yani herkes aynı olamaz.
Kadının kocası bildiğin odun resmen ya dokundu diye kızmak nedir? Bir aylık evlilikte ayrı yatmak nedir? Bu ne biçim evlilik? Kadına üzüldüm resmen yazık vallahi

Ya Allah aşkına buna mı takıldınız adamın yaptığı onca hödüklük varken?
Herkesin bünyesi bir değil ben adetin 23. Günü(3+4 günlük falandı) sabahları mide yanması ile şüphelendim test yaptım ve hamileydim. Üstelik ilk andan itibaren hergün koku hassasiyeti ve giderek artan Mide bulantısı yaşadım yani herkes aynı olamaz.
Kadının kocası bildiğin odun resmen ya dokundu diye kızmak nedir? Bir aylık evlilikte ayrı yatmak nedir? Bu ne biçim evlilik? Kadına üzüldüm resmen yazık vallahi
Konu sahibinin eski konularını da okudum.Takildigim o kadar çok şey var ki!!

X