Daha 1 aylık evliyken boşanmak

Evde baskı görüyodum çünkü ve de göze batıyodu para harcamam o yüzden ve annem yaşlı olduğu için yalnız kalmaktan korktuğum için biraz acele davrandım sanırım belki bir sene sonra evlenseydim herşey daha kolay olurdu ama eşim zaten çok ısrar etmişti ona kalsa iki ay sonra rvlenşrdik

hç tanımadan mı evlendin ya. bana çok anormal geliyor bu tip konular. tamam insan insanın 20 yıl sonra da değişik bi huyunu görebilir ama dokununc auyanıyormuş vs bunu bile insan niye evlenir ki? ilk geceden hamile kalma olayına da ne desek boş, bile bile lades. korunmak bu kadar zor dğeil.

Uzgunum ama sana saf desem hafif kalacak. Niye verdin kızım bari bilezikleri koluna taksaydın da vermeseydin hey allahım
Ortak hesap yapıcaktık. Sonra ikimizin de imzası gerekir diye her zaman müsait olamam bir iş yapmak için diye onun adına yatırdık ben güvendim ona eşim sonuçta para kaçıracak hali yok diye düşündğm. Bugün gelince söyliycem kendi hesabıma aktarıcam zaten 100 gram mehir istemiştim p bilezikler mehir olarak sayılıyor

Birlikte uyuyup yatmadık nereden bilebilirim

İnşallah kabul eder

Bankayı aradım hesabımdan parayı çekmiştim kapandı sanıyordum üç lira mı ne kalmış hesabım duruyor o yüzden akşam direkt altınları beni hesabıma göndericez kabul etmiyceğini sanmıyorum benim mehirim çoğu ailesi para istiycek ordan vermeli miyim onu bilmiyorum ama hesabıma alınan bugün altınları

sevgililik dönemi nasıldı? ilk günden değişecek hali yok adamın. önceden belli etmedi mi hiç huysuzluklarını=-?
Hayır gerçekten belli etmedi. Bana şarkı söyler şiirler yazardı. Yanağımı okşardı benim için izin günlerinde hep gelirdi yanıma gece uykusuz kalırdı ödevlerime yardım ederdi beni bebek gibi severdi ya kıyamasdo hiç dershaneden geç geliyorum diye düşünürdü korkardı taksiyle git gel parasını ben vercem derdi beni özldyşp ağlardı koşarak gelirdi buluştuğumuz günler

İkinizde baya çocuksunuz Eşiniz annesini özledi diye ağlıyor siz zaten konuşmanızdan belli baya cocuksunuz üzerine bir çocuk daha geliyor önce olgunlaşın Eşiniz çocuk mu ağlıyor ya

Kürtaja çok çok karşı olan biri olmama rağmen içimdeki ses senin kürtaj olmanı söylüyor gidişat çok kötü eğer iptal süresi geçmediyse nikahı iptal edebilirsin canım 30-40 gün arası olması lazım boşa kurtul bu adamdan sana hayır gelmez,hayat çok kısa ve belki düzelir ümidiyle gün öldürmenin bi manası yok,, Allah yardımcın olsun,, bırak şu kro adamı.....

İnsan eşini bilmez mi şaştım kaldım valla

sevgililik dönemi nasıldı? ilk günden değişecek hali yok adamın. önceden belli etmedi mi hiç huysuzluklarını=-?
Sadece bir kere birlikte yemek yiyoduk teyzemlerdd bayramda taze fasulye yerken çatalla çataldsn düştğ fasulye ve tabağa düşünce yemeğin suyu onun koluna sıçradı napıyon sen ya demişti ve şakayla karışık kalktı karşımdan başka yere gitti kendimi korumaya alıyım dedi o an sofrada ağlıycwktım zor tuttum kendimi sonra o gün giderken bağırıp çağırıp yüzüne bakmadan göndercejtim özür diledi defalarca sarıldı ben de affettim keşke addetmeseydim beni küçük düşğrdğ herkesin ortasında ve isteyerek yapmadım bunu sonuvta

Nikahım düğünden üç ay önce oldu

Kaç haftalık hamilesin? Hamilelik sıkıntıların erken başlamış. Hiç tanımadan evlenmişsin. Huysuz garip bir insan katlanmak zorunda mısın iyi düşün? Bence annenin evine geç. Biraz zaman verelim birbirimize ben şu ilk 3 ayı atlatayım dönerim falan de git. Yani kavga ederek bosancagim diyerek ayrılma. Annenin yanında da biraz düşün. Tamam mı devam mı diye. Sonra harekete gecersin

Ağlayan erkekten korkucan demek ki..

Huysuzluk çok zor bir huydur. Kolunuz değecek, bacağınız değecek bunları evlenmeden önce düşünmemiş mi? Bende çalışırken (yoğun tempolu, uzun mesaili çalışıyordum) evde doğru düzgün bir şey yapamıyordum, olduğu kadardı. Çocuk doğdu benim de oğlum huysuz bir bebekti, yine çoğu şeyi yapamıyor ve ya geciktirerek yapıyordum. Eşinizde anlayış sıfır.

Anne olmadan ölmek istemiyorum demişsiniz ama olmayabilirdi çocuğunuz, anne olmaktan ziyade hakkıyla yetiştirebilmek mühim olan, şayet boşanırsanız tek başınıza altından kalkabilecek durumda görüyor musunuz kendinizi? Yanlış anlamayın lütfen ama aileye bir bebek katıldıktan sonra her şey 'çocuk' oluyor. O uyursa, o izin verirse oluyor bazı şeyler.

Eşinizin tahammülü şimdiden yok oysa ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…