- 19 Mart 2017
- 5.859
- 6.269
- 33
-
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
Uzgunum ama sana saf desem hafif kalacak. Niye verdin kızım bari bilezikleri koluna taksaydın da vermeseydin hey allahımBilezikler ve düğünde takılanlar altın hesabında onun üzerinde
Evde baskı görüyodum çünkü ve de göze batıyodu para harcamam o yüzden ve annem yaşlı olduğu için yalnız kalmaktan korktuğum için biraz acele davrandım sanırım belki bir sene sonra evlenseydim herşey daha kolay olurdu ama eşim zaten çok ısrar etmişti ona kalsa iki ay sonra rvlenşrdikKonularınız hepsi eş bulmak koca bulmak sevgili bulmak üzerine. Nihayet bulmuşsunuz, o heyecanla da doğru birş sanmışsınız. Oysaki ilgisi yokmuş.
Malesef ille de koca diye tutturan kızlar bu tür olumsuzluklarla çookk sık karşılaşıyor.
Ortak hesap yapıcaktık. Sonra ikimizin de imzası gerekir diye her zaman müsait olamam bir iş yapmak için diye onun adına yatırdık ben güvendim ona eşim sonuçta para kaçıracak hali yok diye düşündğm. Bugün gelince söyliycem kendi hesabıma aktarıcam zaten 100 gram mehir istemiştim p bilezikler mehir olarak sayılıyorUzgunum ama sana saf desem hafif kalacak. Niye verdin kızım bari bilezikleri koluna taksaydın da vermeseydin hey allahım
Birlikte uyuyup yatmadık nereden bilebilirimhç tanımadan mı evlendin ya. bana çok anormal geliyor bu tip konular. tamam insan insanın 20 yıl sonra da değişik bi huyunu görebilir ama dokununc auyanıyormuş vs bunu bile insan niye evlenir ki? ilk geceden hamile kalma olayına da ne desek boş, bile bile lades. korunmak bu kadar zor dğeil.
İnşallah kabul ederOrtak hesap yapıcaktık. Sonra ikimizin de imzası gerekir diye her zaman müsait olamam bir iş yapmak için diye onun adına yatırdık ben güvendim ona eşim sonuçta para kaçıracak hali yok diye düşündğm. Bugün gelince söyliycem kendi hesabıma aktarıcam zaten 100 gram mehir istemiştim p bilezikler mehir olarak sayılıyor
Birlikte uyuyup yatmadık nereden bilebilirim
Daha önce bir ilişkisi olmamış onunkendisi de mi bilmiyormuş.?
Daha önce bir ilişkisi olmamış onun
Hayır gerçekten belli etmedi. Bana şarkı söyler şiirler yazardı. Yanağımı okşardı benim için izin günlerinde hep gelirdi yanıma gece uykusuz kalırdı ödevlerime yardım ederdi beni bebek gibi severdi ya kıyamasdo hiç dershaneden geç geliyorum diye düşünürdü korkardı taksiyle git gel parasını ben vercem derdi beni özldyşp ağlardı koşarak gelirdi buluştuğumuz günlersevgililik dönemi nasıldı? ilk günden değişecek hali yok adamın. önceden belli etmedi mi hiç huysuzluklarını=-?
İnsan eşini bilmez mi şaştım kaldım vallaKonu gerçek ben çok büyük bir çıkmazdayım. Eşim daha önceden panik atak ve depresyon için hap kullanmış hala bir sorunu olabilir mi onu düşünüyorum uyurken de bant takıyo gözüne kulağına kulaklık takıyor telefonu da kısıp ıyuyo sesini uyku bozukluğu mu var takıntılı ve şımarık biri mi bilemiyorum
Sadece bir kere birlikte yemek yiyoduk teyzemlerdd bayramda taze fasulye yerken çatalla çataldsn düştğ fasulye ve tabağa düşünce yemeğin suyu onun koluna sıçradı napıyon sen ya demişti ve şakayla karışık kalktı karşımdan başka yere gitti kendimi korumaya alıyım dedi o an sofrada ağlıycwktım zor tuttum kendimi sonra o gün giderken bağırıp çağırıp yüzüne bakmadan göndercejtim özür diledi defalarca sarıldı ben de affettim keşke addetmeseydim beni küçük düşğrdğ herkesin ortasında ve isteyerek yapmadım bunu sonuvtasevgililik dönemi nasıldı? ilk günden değişecek hali yok adamın. önceden belli etmedi mi hiç huysuzluklarını=-?
Nikahım düğünden üç ay önce olduKürtaja çok çok karşı olan biri olmama rağmen içimdeki ses senin kürtaj olmanı söylüyor gidişat çok kötü eğer iptal süresi geçmediyse nikahı iptal edebilirsin canım 30-40 gün arası olması lazım boşa kurtul bu adamdan sana hayır gelmez,hayat çok kısa ve belki düzelir ümidiyle gün öldürmenin bi manası yok,, Allah yardımcın olsun,, bırak şu kro adamı.....
Ağlayan erkekten korkucan demek ki..Hayır gerçekten belli etmedi. Bana şarkı söyler şiirler yazardı. Yanağımı okşardı benim için izin günlerinde hep gelirdi yanıma gece uykusuz kalırdı ödevlerime yardım ederdi beni bebek gibi severdi ya kıyamasdo hiç dershaneden geç geliyorum diye düşünürdü korkardı taksiyle git gel parasını ben vercem derdi beni özldyşp ağlardı koşarak gelirdi buluştuğumuz günler
Uykusu için delirir yoğun bir işi var o yüzden rahat uyumak istiyor. Evet bu durum beni çok kırıyor dönüyorum uykuda dirseğin değiyo ittirip söyleniyor hemen. Kalbim çok kırılıyor ama kimse anlamıyo yemek yapmadığım için sorun çıkaran benmişim gibi görünüyor ailesi tarafından. Normal zamanda iyidir ama geçen belim ağrıdı dra gittik 7 saat başımda bekledi ben serum yerken yani şimdi çamaşırları kendi atıyor asıyo bazen ama anlayamıyorum bazı davranışlarını