Daha 1 aylık evliyken boşanmak

Korunma ypntemlerini biliyorum. Gebelik belirtileri ile ilgili kitap da okuyorum. Video da izledim beşinci haftada yorgun ve halsiz olacaksınız diyor bebeğin kalbi oluşmadığı için benim nefesim ve kalbimi kullanıyor bı da bende halsizlik yapıyormuş. Hatta benim bildiğim ilk üç ay yani on iki haftalık Sinem ağır geçiyor daha sonra vucğt alışma gösteriyormuş sürekli yükselen beta HCG bulantıya neden oluyormuş. Dr da aynısını söyledi bir ay sonra hafifleyeceğini düşünüyorum. Ayrıca bugün biraz daha iyiyim. Geçen hafta kötüydüm. Gittikçe alışıyor gibiyim.

Evi süpürmüyo değilim ki haftada iki üç kere yapıyorum. Wcyi de siliyorum. Şu an biraz yemek işi sadece beni sıkıntıya sokuyor.

Hamile oldugunuz icin mi evlendiniz ?
Bu kadar ikinci ele eskiye razı gelmenizin sebebi bu muydu ?
Hayır. Sevdiğim için evlendim. Diğer eşyalarım alındı istediğim gibi. Beyaz eşyalar yalnızca ikinci el fırın ocak buzdolabı çamaşır makinesi bulaşık makinemız yok bir de. Şöyle de diyşm doğuya gideceğimiz için onları almayalım doğuda uzun kalcaz orda alırız diye düşündük. Kiradsyıx şu an. Borçls alabilirsin. Zaten bu gidişle en azından bir bulaşık Makinesi salıncak gibi duruyor.

Ben Dr böyle düşünüyoruö. Altınları akşam hesabıma aktarıcam. En azından yaza kadar dayanmaya çalışıcam. Atandığım zaman eğer aynı şekilde devam ederse boşanırım.

Neyse hayat sizin tabiki de gencecik yasta bu kadar asabi bi adamla ömür gecmez sabiyede yazık

İnsan hamilelik ve lohusalıkta normalden çok daha alıngan ve hassas olabiliyor. Böyle bir durumda boşanma kararı vermeniz ve uygulamaya koymanız çok zor. Üstelik bunun koskoca 9ayı, doğumu ve lohusalığı var. Tek başınıza göğüslemenizi gerektirecek kadar vahim, acil bir durum yok. Artık olan olmuş evlendiniz, hamile kaldınız.. Doğumunuz olsun, bebeğiniz biraz toparlansın, bu hassas psikolojiyi üzerinizden atın. Ondan sonra değerlendirin eşinizin artılarını eksilerini ve evliliğinizi..evladınız hayırlı olsun bu arada

Ne diyim bilemedim heeee :/ one ole be yatarken ben gibi de yatmazsin herhalde benim yatarken duzgun bi sekilde yatip sabah ayaklar yastikta kafam ayak ucunda uyudugum cokkk olmustur eller kollar hak getire zaten ole seymi olur yani insan sewdiqinin dokunmasindan hoslanir bile ne diye ewlenmis bekar kalsaymis.Eh be canim sende ne diye korunmazsin o bebek ne bicim bi hayat bekliyo bak gormuyo muaun cicim ayini mahfetmis resmen. Allahim kolaylik wersin. Esinide kaynananida islah etsin

Teşekkür ederim. Ne kadar erken oldu ya bakamazssm daha hazır değilim diye düşünsem de bebeğimi çok seviyorum. Ona bişey olmasını asla istemem. İnşallah herşey yoluna girer. En azından daha dinç olursam sınavıma çalışıp evi Dr düzene sokmak istiyorum. Evi güzelce toparladım bugün. Bakalım gelince ne diyecek. Yine söylenirse bilemem artık .

Normal vakitlerde gün içinde gelir sarılır. Saçımı tarar kurutur beni öper hatta annemin yaninds bile dizine yatırır ben utanırım o niye soğuk davranıyorum diye kızar . Uyurken ne oluyorsa bilmiyorum artık

İnşaallah hakkınızda hayırlısı olsun. Bakamazsam bebeğime diye hiçbir endişeniz olmasın. Kucağınıza alıp iş başa düşünce herşey yoluna giriyor Allah ın izniyle. Yüreğinizi ferah tutun her anlamda

Merhaba,

Neredeyse bütün konularınıza göz gezdirdim de, sizinle evlenen adama üzüldüm. Tabi öyle bir şey var ise..
Bence sizin farklı bir hayal dünyanız var,mesela şuan orada evli mutsuz hamilesiniz.
Yarın farklı konu açar,farklı şeyler üretirsiniz.
Bence bir psikologa gidin.

23 yaş ve bu kadar yaşanmışlıklar nedir yahu..
Son 3 yıla yakındır tek derdiniz erkek. Bi demişsiniz babamı 9 yaşındayken kaybettim, bi demişsiniz 15 yaşımda..
Gidin bi Üniversite okuyun, kitap okuyun, aklı başında insanlarla sohbet edin, ufkunuz açılsın.

Çok üzülüyorum böyle kadınlara..
Çok yazık...

Siz evliliği eşyadan, çeyizden ibaret mi sandınız?
Temizlik, yemek, koca bozuntusunun gereksiz huysuzlukları da evliliğe dahil maalesef..

Peki ya eşiniz gece uyurken vücuduna dokunulmasını bile istemiyorsa neden evlendi acaba?

Çocuk gibi anasına şikayetlenen herifin çocuğu oluyor demek..
Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.
Allah kolaylık versin.

Siz kendi işinize bakın herkesin yorumu kendine..Ben karaktersiz bir herife aşık oldum babam istemedi ayrıldım birgün benimde kızım olursa hayatın adeleti benim gibi olması..Ha olmazsa o da benim sorunum sizi alâkadar eden bişey yok.

Okuduğum en iyi yazı diyebilirim. Çok güzel yol gösterdiniz

gayet insani bi şekilde yazdım siz resmen çemkirmişsiniz. Herkes kendine yakışanı yapıyor şu hayatta.

Hamilelik sıkıntılarınız çabuk başlamış da ,ondan şaşırdım.Hakkinizda hayırlısı olsun
Ya Allah aşkına buna mı takıldınız adamın yaptığı onca hödüklük varken?
Herkesin bünyesi bir değil ben adetin 23. Günü(3+4 günlük falandı) sabahları mide yanması ile şüphelendim test yaptım ve hamileydim. Üstelik ilk andan itibaren hergün koku hassasiyeti ve giderek artan Mide bulantısı yaşadım yani herkes aynı olamaz.
Kadının kocası bildiğin odun resmen ya dokundu diye kızmak nedir? Bir aylık evlilikte ayrı yatmak nedir? Bu ne biçim evlilik? Kadına üzüldüm resmen yazık vallahi

Konu sahibinin eski konularını da okudum.Takildigim o kadar çok şey var ki!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…