- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.215
-
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
Bu olabilir annesi kadın kadınlığını erkek erkekliğini bilcek gibi laflar etmiştiEşin annesinden akıl alıyor....kv genellikle gelinler oğullarına iyi baksın diye, "oğlum nasıl başlarsa öyle gider ,baskı yap, herşeyi yaptır" diye öğüt veriyorlar....
Onu anneden koparmanın naif yollarını bulmalısınız başka yolu yok.Etkisi var farkındayım. Normalde biraz gezip tozmak eğlenmek istiyorduk ama birkaç ay sonra yapabiliriz diye düşünmüştük üç dört ay sonra gibi şu an için ne yapabilirim sadece ona odaklanmak istiyorum yoksa kafayı yicem kalbim diğer odada yüzğne bakmadan kafamı dinlemem gerektiğini söylüyor ama herkes gelince hoşgeldin de sarıl huyuna git diyor bilmiyorum zaten kendi gelip sarılıp öpmeye çalışıyor barışıcaz yine ama bir iki gün sonra yine kavga çıkıcak ve ben artık dayanamıyorum annesini aradığı an onu boğmak istıyorum annesinin hoparlörden benimle konuşup kaf yetiştirmesinden usandım ben yemek yapıyorum uğraşıyorum ben ona yemek yapma dışardan yiyin dedim diyor kadın sanane benim evimden ya sen ne karışıyorsum işte her dk arayıp herşeyi anlatorsa böyle olur
İlk defa değil. Benimle konuşurdu şöyle yapalım böyle yapalım düzeltelim diye ama yine bişey kızardo ve ben de gönlüm alınmadığı için suratsız olurdum yine kavga ederdık dün değil önceki gün onun için etrafı gerçekten güzelce toplamış sevdiği yemeği yapmıştım işinde sorun olmuş basit bişey için söylendi ben de o gelmesine yakın uyuklamıştım yorgundum yine suratımı asık görünce annesini arayıp boşancam dedi ben de o gün gerçekten uğraşmıştım hala sorun bulmasını kaldıramadım çok büyük patlama yaşadım ciddi ciddi boşancam bitti diyordum saatlerce bebeğim babasız kaldı şehit olsaydı bari arkasından gurur duyardık şimdi babası şerefsiz bilcek ben naptım diye baya ağladım nefesim kesiliyodu arada ve sonra onunla hiç konuşmadım yüzüne bakamadım kapıyı çaldı açnadım bişey söylediğinde siz diye hitap ettim kapım kilitli oturdum ertesi gün yani dün sabah hemen geldi sarılmaya çalıştı öğretmenler günümü kutladı ayrılmak istemiyorum dedi ben yine yüz vermedim ağladı suratına bakmadım işe gitti iki üç kere aradı geldi hemen özür diledi sarıldı dün baya taviz verdi kendinden yatak çarşafını değiştirmiş çamaşırları atmış makineye beni banyo yaptırdı bana şarkı söyledi dans etmek istedi yemeği dışardan söyledik bulaşıklara yardım etti bebeğimiz babasız kalmayacak ben ona çok iyi bakıcam dedi annesiyle dışarda konuşmuş sanırım ben sinirlendim artij ondan öyle dedim biz sizin boşanmanızı niye isteyelim deri ni daha da konuşmadı annesiyle bu kadar şeyden sonra ben de affettim şu anİlk defa mı ağlayıp düzeleceğini söyledi yoksa daha önce de yapmış mıydı böyle bir şey kavgalardan sonra?
Kararlı olduğunuzu, dik durduğunuzu görünce böyle yapmış. Boyun eğilmemeli böylelerine.
Bize yardım etmeleri gerekmiyor evet ama en azından bilezikler alınmalı onu da damadın aldığı çok çok nadirdir ben böyle gördüm bilezijlerim bile 60 gramının eşim aldı şimdi de ev yapılıyor diye bizden para isteniyo düğün salonunun bile yarı parasını annem verdi hamilelik durumunu da şöyle açıklıyım varikosel demişler dra gitmiş ciddi bir sorun yok erkeklerin dörtte birinde görülüyor ameliyatlık bişey yok falan demişler bana çocuğumuz olmazsa da benimle evli kalır mısın bile demişti bundan kaynaklı en azından birkaç ay olmaz diye düşünmüştümŞimdi iki insan evlilik kararı aldıysa aileler onlara yardım etmek zorunda değil
Koskoca insanlarsınız çalışın kazanın evinizi kurun niye birilerinden birşey bekliyorsunuz?
Öyle bir yazmışsın ki içten içe ailesini suçluyorsun
İkinci olarak tartışmalarınızı annesine anlatması hiç olgun bir davranış değil.olgun bir adam değil bu yaşıda gençtir heralde
Hamile kalmana değinmiyorum bile.o kadar korunma yöntemi varken ilk geceden nasıl kalıyorsun?planlanmış bir gebelik bu biz korunmayalım olursa olur zaten evliyiz mantığına girmişsiniz.kusura bakma ama nerden tutsam elimde kalıyor konu
Umarım düzelir eşin ne diyeyim
Canım bak artık devir değişti bilezik milezik geçicen bunlarıBize yardım etmeleri gerekmiyor evet ama en azından bilezikler alınmalı onu da damadın aldığı çok çok nadirdir ben böyle gördüm bilezijlerim bile 60 gramının eşim aldı şimdi de ev yapılıyor diye bizden para isteniyo düğün salonunun bile yarı parasını annem verdi hamilelik durumunu da şöyle açıklıyım varikosel demişler dra gitmiş ciddi bir sorun yok erkeklerin dörtte birinde görülüyor ameliyatlık bişey yok falan demişler bana çocuğumuz olmazsa da benimle evli kalır mısın bile demişti bundan kaynaklı en azından birkaç ay olmaz diye düşünmüştüm
Bir doktor olarak soyluyorum ki bos konusmayinBir genetik mühendisi ve derste hocamızla bu konuyu derinden incelemiş biri olarak konuşuyorum ki embriyo 5. Haftadan itibaren canlı kabul edilir. Beyni oluşmaya başlar. Herşeyi hisseder.
Doktor olup öğrenememis olmanız da ayrıca üzücü tabii. Siz ileride bunlar canlı değil zaten deyip kürtaj yapmaya kalkmayin da. Ondan önce bir öğrenin. Tus ta lazım olabilir nitekim.Bir doktor olarak soyluyorum ki bos konusmayin
10 haftaya kadar kurtaj yaparken size fikrinizi soracak degilimSiz ileride bunlar canlı değil zaten deyip kürtaj yapmaya kalkmayin da.
Zaten eşime pat pat konuşup hakkımı savundum diye kötü oldum. Eşim de şu an bana madem paramızı ayırıyoruz öyle sen de benden para isteme o parayı uarca diyor verdiği para 250 TL aile yardımı olarak verilen para ev için alışverişi genelde o yapıyor ama evlenmiş de koca olmayı bilmilse bana bunu diyemwz ona nasıl cevap verebilirim bu söz ağrıma gidiyor tekrar kavga Edip de iyice kv kp bin aramızı bosmazısının önüne geçeyimKusura bakmayın da hamilesiniz ve çalkantılı bir evlilik hayatınız var.
Boşanmanız durumunuzda sizin en az 2-3 ayınızı çıkarabilecek bir parayı kv vermeyin sırf sesini kessin diye
Sesiniz neden çıkmıyor ben anlamıyorum boşanma ihtimalinizi siz de kafanızdan geçirmişsiniz yani artık bazı şeyler kemiğe dayanmış onlara laf söyletmemeniz lazım biraz ses çıkarın korksunlar sizden.
Yoksa ne güzel kv kp ağızlarına geleni söylesin sonra para ver desin siz de evet deyin.