Daha 1 aylık evliyken boşanmak

Yaşın çok küçük ,çok üzücü bir durum gerçekten ama ben de ilk evlendiğim gün eşim yanımda başkası mı var diye ürkmüştü bir kaç ay yabancılık çekmişti sonra alıştı.Bazı erkekler öyle olabiliyor.Garipsiyorlar yani.Bence eşinle konuş neden evdeki her olayı dışarı yansıtıyorsun,böyle kendini mutlu mu ediyorsun.Annen babanla arasında olan şeyleri gidip kendi ailesine hep anlatırmıydı bir sor bakalım .Arıza bi aile mi?

Ben de bunun gibi düşünüyorum ama aslında dershane olduğu için ama çok uzun kalamam annemde uf

Ben eşime çiğ tavuk yedirmiş insanım daha hayatımda ilk defa tavuk pişirmiştim. Benim eşimde çok söylenir. Ama bende boş durmam :) yeri gelir ciddi yeri gelir şakaya cilveye vurur cevabimi veririm. Ya da hoşuma gitmeyen bi huyu hareketi olduğunda bende söylenirim yani.

Evlendik herşey pespembiş olacak diye bir durum yok. Doğru yapmadığımız birseyi esimiz uyarmayacakts kim uyaracak? Daha yeni evlenmişsiniz kocanı biraz kendine çekmen lazım daha 1 aydan yatak ayırmak yok artık.

Benim şansım kocam anneci yapıda değil çok şükür.

Evet ben de onu diyorum. Çocuk da uyandıracak onu napıcak bebeğe mı bağıracak o zaman ondan korkuyorum biz çocuk yetiştirme konusunu da konustuk yeğenini o büyütmüş çoğu şeyi o öğretmiş öyle dedi çocuğa zeka geliştirici oyuncaklar alırız dedi kendi de ilgileneceğini bakacağını o söyledi. Ama artık ona güvenmiyorum gelince akşam adam akıllı konuşcam kurallar koyalım birbirimize bir karar verelim ve uymaya çalışalım diye tek tel herşeyi konuşcam. Sonra gidişata göre hareket edicem.

1 aylık evlilikte mi oldu bunlar

Bu nasıl bi 1 ay. Hemde hamileyim diyosun. Ne ara hamile kaldında ne ara anladın?

Bu nasıl bi 1 ay. Hemde hamileyim diyosun. Ne ara hamile kaldında ne ara anladın?
Düğünden sonra zaten adet olmam gerekiyordu beş gün sonra evlendim daha sonra adet olmadım ilk başta düşünmedim adetim düzenlidir bir hafta geçti test yaptım hamileymişim yani ilk geceden hamile bir tek ben değilimdir herhalde. Ben de olabileceğini düşünmedim iki üç ay sonra olursa olur en erken diye düşündüm ama oldu lütfen artık bunu anlatım oldu işte birkaç kere aynı soru soruldu ve sürekli yazıyorum yalan soyleyecek halim yok herhalde

eee doğumdan sonra da size yardım etmez o zaamn

Çok ihmalleriniz var anlattıklarınıza göre. O yüzden boşanmayı unutun bence. İlk aylardan hamileliklerde evlilikler eninde sonunda çatırdıyor sizin biraz erken olmuş. Çocuk olunca daha da fırsatınız olmayacak çünkü hiçbir işi şimdiden yapamıyorsunuz. 6.haftadan da belirtiler abartılı şekilde başlamaz. Doğum kontrol hapına baslamadıysanız daha erken bir tarihte hamile kalmış olabilirsiniz.

Son düzenleme:
M mutemadiyenuzgun lütfen vakit ayırıp oturup sakince eski konularını oku.Pdr mezunu genç bir kadın olarak kendini ruhsal olarak nasıl degerlendirirsin? Eski erkek arkadaşlarının öfke problemi olan/sana hakaret eden kişiler olması "senin böyle adamları hayatına çağırdığını" dusundur muyor mu?

Yaşın çok çok küçük bidaha evlenirsin çok mutlu olursun şimdiki eşin olacak adamla geleceğin parlak görünmüyor canım anlattıklarına göre çok karaktersiz bir adam uyurken ona kimse değmeyecekse evlenmeseymiş psikolojisi bozuk gitsin tedavi olsun.

Reddedip kızını o karaktersiz adamın vicdanına bırakmazdın eminim
Bilmiyorum yaa, kızların anne baba hakkını böyle karaktersiz adamlar için çöpe atması çok sinirlerimi bozuyor..Kızım yok başka da çocuk düşünmüyorum yinede herşey nasip..Allah herkese hayırlı evlât versin diyelim.

öncelikle bebeğinizi düşünün şuan herşeyden önemlisi o. Her zaman söylenir bu evliliğin ilk 1 2 senesi zaten oturmamış olur. Çok zor geçer. Bence biraz zaman tanıyın zaten olan olmuş bir can var ortada.

Pratik yemekler yapın mesela. Kendinizi çok zorlamayın mide bunaltısı için ilaçlar var doktorunuza danışın uygun görürse size ilaç verir. Çalışmıyorsunuz sanırım eşiniz gündüzleri işteyken erkenden işleriniz halledip eşiniz gelene kadar dinlenin. Akşam yemekten sonra hoş bi ortam yaratın. Bizde ilk yıl çok sorunlar yaşadık bence bu gayet normal. Iki farklı insan bir anda farklı bir hayata geçiş yapıyor ikinizinde alışma süreci var.

Eşinizi karsınıza alıp tatlı dille anlatın. Mide bulantınızı varsa ağrılarınızı. En güzel zamanlarınızın böyle heba olmamasi gerektiğini. Siz bir ailesiniz ve aile içinde olan size aittir dışarıya yansıtılmaz. Siz iyi olduğunuzda kayınvalideniz size laf sokmaya sevmemeye başlar. Eşinize diyin aramızı bozarsın annenle gerek yok bunlara sonuçta artık burası bizim evimiz bu hayat bizim hayatımız kimseye problemleri yansıtma. Bak bebeğimiz olacak böyle bi hayat tarzında ona ne katabilir. Ayrılsak daha mi iyi gibi aklınıza gelen içinizfekileri dökün. Insandır illa ki eşiniz anlayacak. Ama malesef erkekler böyle anası ne kadar temiz olmasa da yemekte yapmasa sizi kıyaslayacaktır. Bunlar gayet hayatın olağanları. Keşke çocuk olmasaydı daha farklı olurdu ama şanda sabır dua ve eşinizin huyuna giderek bu süreci sakinlikle atlatmalısınız.

Evlenir evlenmez korunmamak ve nasılsa olmaz demek fazla cesaretli geldi bana.. Daha evliliği oturtmadan.. 3 yıllık evliyken bile 50 kere düşündüm doğru mu karar veriyorum diye. Nasılsa çocuk olursa düzelircilerden değilim malesef. Zaman geçince sorunlar daha da gözüne batacak. Sorununa gelirsek ilk annesine arayıp anlattığı anda kıyamet kopar büyük olasılık bir ikincisi olmazdı, ağırlığını koyamamışsın. Temizlik yemek konusunda da çok fazla rahatsan o konuda karşı tarafın haklı olduğunu düşünüyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun

Daha banlanmamış mı?İki de bir, bir mühendise aşık, bir öğretmene aşık, şimdi de tutmuş bize soruyor.
Hangisiyle evlendiniz, onu merak ettim.

2017 Nisan'da da yaşınız 23 tü. 2019 a gireceğiz hala 23.

Tam da popüler öğeler bir arada.
Ana kuzusu manyak koca, yeni evli ve gebe zavallı kadın, eş ailesine para yediren, 5 altın bilezik için kasa açan, hem çalışan hem kpss ye hazırlanan evli hamile masum mutsuz kadın.

İnanmadım bu konuya.

Şuan baktım da 2017 de ilişkisi yokken, pdr mezunu olduğunu ve kurumda çalıştığını söylemiş. Ama konunun başında burs parasıyla tencere tava vs aldım demiş .

Şuan baktım da 2017 de ilişkisi yokken, pdr mezunu olduğunu ve kurumda çalıştığını söylemiş. Ama konunun başında burs parasıyla tencere tava vs aldım demiş .
Niye almasin? İki sene önce Ağustos ayında da dugunume 4 hafta var,34 beden gelin olmak istiyorum konuları var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…