- 1 Aralık 2008
- 2.418
- 1.207
-
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
Ben de bunun gibi düşünüyorum ama aslında dershane olduğu için ama çok uzun kalamam annemde ufKaç haftalık hamilesin? Hamilelik sıkıntıların erken başlamış. Hiç tanımadan evlenmişsin. Huysuz garip bir insan katlanmak zorunda mısın iyi düşün? Bence annenin evine geç. Biraz zaman verelim birbirimize ben şu ilk 3 ayı atlatayım dönerim falan de git. Yani kavga ederek bosancagim diyerek ayrılma. Annenin yanında da biraz düşün. Tamam mı devam mı diye. Sonra harekete gecersin
Günaydın kızlar nerden başlayacağımı bilemiyorum. Biraz uzun olacak kusura bakmayın. Eşimle çok severek birçok şeyi göze alarak evlendik. Ailesi doğru düzgün yardım etmedi maddi olarak çoğu şeyi eşim karşıladı. Ben de birçok şeyden vazgeçtim. Gelinliğimi iki bine düğün salonunu üç bine ayarladık. Bindallı alınmadı kına yapılmadı ne takı seti istedim ne bişey saatten bile vazgeçtim. Sadece 5 bilezik takıldı zaten üçünü eşim aldı. Buzdolabı çamaşır makinesi ikinci el. Eski tip davul fırın var evde. Bulaşık makinem yok. Ha bunları anlatıyorum ama aslında bunları yaparken hiç gocunmadım. Çünkü onu seviyordum ve önemli olan düğün sonrası mutlu olmamızdı. Ama şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Çıkmaza girdim. Eşim huysuz ve çok sinirli. Gece uyurken ona değersem uyanıyor ve bana kızıyor bu yüzden balayında döndüğümğzden beri ayrı yatıyoruz. Bu arada salak kafam nişankıyken hiç kavga etmediğimiz için hep öyle olur sandım. Evlenince nasıl harcama yapıcaz günümüzü nasıl geçircez hepsini konuşmuştuk. Çok mutlu olacağı z sanıyordum. Ve korunması. İlk geceden hamile kaldım. Sürekli midem bulanıyor ve halsizşm. Bi de ev işlerine de çok hakim değilim. Eşim ilk günlerden beri sürekli baskı kuruyor temizlik yap yemek yap şunu yap bunu yap ve herşeyi snnesine anlatıyor. Hiç böyle bişey hayatımda görmedim ben midem bulanıyor yatıyorum beni şikayet ediyo. Sürekli kavga halindeyiz. Ve annesine kavga ettiğimiz i de yetiştiriyo hatta kavga anında arıyo. Artık düzelmiyceksen boşanalım dedi. Ben hamile halimle yemek yapmaya çalışıyorum bir saat uğraşıyorum tam yapamıyorum evet ama zamanla olucak bazıları oluyor yani ama bunlara katlanamoyo yemek yapamadığımı şaka yollı annesine söyluyo dalga geçer gibi artık katlanamıyorum. Bu arada bir de kpss çalışmaya çalışıyorm. Dershaneye gidiyorum. Ne yapmam gerekiyor yardım edin ben kafayı yicem.
Evet ben de onu diyorum. Çocuk da uyandıracak onu napıcak bebeğe mı bağıracak o zaman ondan korkuyorum biz çocuk yetiştirme konusunu da konustuk yeğenini o büyütmüş çoğu şeyi o öğretmiş öyle dedi çocuğa zeka geliştirici oyuncaklar alırız dedi kendi de ilgileneceğini bakacağını o söyledi. Ama artık ona güvenmiyorum gelince akşam adam akıllı konuşcam kurallar koyalım birbirimize bir karar verelim ve uymaya çalışalım diye tek tel herşeyi konuşcam. Sonra gidişata göre hareket edicem.Huysuzluk çok zor bir huydur. Kolunuz değecek, bacağınız değecek bunları evlenmeden önce düşünmemiş mi? Bende çalışırken (yoğun tempolu, uzun mesaili çalışıyordum) evde doğru düzgün bir şey yapamıyordum, olduğu kadardı. Çocuk doğdu benim de oğlum huysuz bir bebekti, yine çoğu şeyi yapamıyor ve ya geciktirerek yapıyordum. Eşinizde anlayış sıfır.
Anne olmadan ölmek istemiyorum demişsiniz ama olmayabilirdi çocuğunuz, anne olmaktan ziyade hakkıyla yetiştirebilmek mühim olan, şayet boşanırsanız tek başınıza altından kalkabilecek durumda görüyor musunuz kendinizi? Yanlış anlamayın lütfen ama aileye bir bebek katıldıktan sonra her şey 'çocuk' oluyor. O uyursa, o izin verirse oluyor bazı şeyler.
Eşinizin tahammülü şimdiden yok oysa ki.
1 aylık evlilikte mi oldu bunlarGünaydın kızlar nerden başlayacağımı bilemiyorum. Biraz uzun olacak kusura bakmayın. Eşimle çok severek birçok şeyi göze alarak evlendik. Ailesi doğru düzgün yardım etmedi maddi olarak çoğu şeyi eşim karşıladı. Ben de birçok şeyden vazgeçtim. Gelinliğimi iki bine düğün salonunu üç bine ayarladık. Bindallı alınmadı kına yapılmadı ne takı seti istedim ne bişey saatten bile vazgeçtim. Sadece 5 bilezik takıldı zaten üçünü eşim aldı. Buzdolabı çamaşır makinesi ikinci el. Eski tip davul fırın var evde. Bulaşık makinem yok. Ha bunları anlatıyorum ama aslında bunları yaparken hiç gocunmadım. Çünkü onu seviyordum ve önemli olan düğün sonrası mutlu olmamızdı. Ama şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Çıkmaza girdim. Eşim huysuz ve çok sinirli. Gece uyurken ona değersem uyanıyor ve bana kızıyor bu yüzden balayında döndüğümğzden beri ayrı yatıyoruz. Bu arada salak kafam nişankıyken hiç kavga etmediğimiz için hep öyle olur sandım. Evlenince nasıl harcama yapıcaz günümüzü nasıl geçircez hepsini konuşmuştuk. Çok mutlu olacağı z sanıyordum. Ve korunması. İlk geceden hamile kaldım. Sürekli midem bulanıyor ve halsizşm. Bi de ev işlerine de çok hakim değilim. Eşim ilk günlerden beri sürekli baskı kuruyor temizlik yap yemek yap şunu yap bunu yap ve herşeyi snnesine anlatıyor. Hiç böyle bişey hayatımda görmedim ben midem bulanıyor yatıyorum beni şikayet ediyo. Sürekli kavga halindeyiz. Ve annesine kavga ettiğimiz i de yetiştiriyo hatta kavga anında arıyo. Artık düzelmiyceksen boşanalım dedi. Ben hamile halimle yemek yapmaya çalışıyorum bir saat uğraşıyorum tam yapamıyorum evet ama zamanla olucak bazıları oluyor yani ama bunlara katlanamoyo yemek yapamadığımı şaka yollı annesine söyluyo dalga geçer gibi artık katlanamıyorum. Bu arada bir de kpss çalışmaya çalışıyorm. Dershaneye gidiyorum. Ne yapmam gerekiyor yardım edin ben kafayı yicem.
Günaydın kızlar nerden başlayacağımı bilemiyorum. Biraz uzun olacak kusura bakmayın. Eşimle çok severek birçok şeyi göze alarak evlendik. Ailesi doğru düzgün yardım etmedi maddi olarak çoğu şeyi eşim karşıladı. Ben de birçok şeyden vazgeçtim. Gelinliğimi iki bine düğün salonunu üç bine ayarladık. Bindallı alınmadı kına yapılmadı ne takı seti istedim ne bişey saatten bile vazgeçtim. Sadece 5 bilezik takıldı zaten üçünü eşim aldı. Buzdolabı çamaşır makinesi ikinci el. Eski tip davul fırın var evde. Bulaşık makinem yok. Ha bunları anlatıyorum ama aslında bunları yaparken hiç gocunmadım. Çünkü onu seviyordum ve önemli olan düğün sonrası mutlu olmamızdı. Ama şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Çıkmaza girdim. Eşim huysuz ve çok sinirli. Gece uyurken ona değersem uyanıyor ve bana kızıyor bu yüzden balayında döndüğümğzden beri ayrı yatıyoruz. Bu arada salak kafam nişankıyken hiç kavga etmediğimiz için hep öyle olur sandım. Evlenince nasıl harcama yapıcaz günümüzü nasıl geçircez hepsini konuşmuştuk. Çok mutlu olacağı z sanıyordum. Ve korunması. İlk geceden hamile kaldım. Sürekli midem bulanıyor ve halsizşm. Bi de ev işlerine de çok hakim değilim. Eşim ilk günlerden beri sürekli baskı kuruyor temizlik yap yemek yap şunu yap bunu yap ve herşeyi snnesine anlatıyor. Hiç böyle bişey hayatımda görmedim ben midem bulanıyor yatıyorum beni şikayet ediyo. Sürekli kavga halindeyiz. Ve annesine kavga ettiğimiz i de yetiştiriyo hatta kavga anında arıyo. Artık düzelmiyceksen boşanalım dedi. Ben hamile halimle yemek yapmaya çalışıyorum bir saat uğraşıyorum tam yapamıyorum evet ama zamanla olucak bazıları oluyor yani ama bunlara katlanamoyo yemek yapamadığımı şaka yollı annesine söyluyo dalga geçer gibi artık katlanamıyorum. Bu arada bir de kpss çalışmaya çalışıyorm. Dershaneye gidiyorum. Ne yapmam gerekiyor yardım edin ben kafayı yicem.
Düğünden sonra zaten adet olmam gerekiyordu beş gün sonra evlendim daha sonra adet olmadım ilk başta düşünmedim adetim düzenlidir bir hafta geçti test yaptım hamileymişim yani ilk geceden hamile bir tek ben değilimdir herhalde. Ben de olabileceğini düşünmedim iki üç ay sonra olursa olur en erken diye düşündüm ama oldu lütfen artık bunu anlatım oldu işte birkaç kere aynı soru soruldu ve sürekli yazıyorum yalan soyleyecek halim yok herhaldeBu nasıl bi 1 ay. Hemde hamileyim diyosun. Ne ara hamile kaldında ne ara anladın?
eee doğumdan sonra da size yardım etmez o zaamnSadece bir kere birlikte yemek yiyoduk teyzemlerdd bayramda taze fasulye yerken çatalla çataldsn düştğ fasulye ve tabağa düşünce yemeğin suyu onun koluna sıçradı napıyon sen ya demişti ve şakayla karışık kalktı karşımdan başka yere gitti kendimi korumaya alıyım dedi o an sofrada ağlıycwktım zor tuttum kendimi sonra o gün giderken bağırıp çağırıp yüzüne bakmadan göndercejtim özür diledi defalarca sarıldı ben de affettim keşke addetmeseydim beni küçük düşğrdğ herkesin ortasında ve isteyerek yapmadım bunu sonuvta
Yaşın çok çok küçük bidaha evlenirsin çok mutlu olursun şimdiki eşin olacak adamla geleceğin parlak görünmüyor canım anlattıklarına göre çok karaktersiz bir adam uyurken ona kimse değmeyecekse evlenmeseymiş psikolojisi bozuk gitsin tedavi olsun.Ben daha tam evliliğe alışmış değilim zaten dershaneye gidiyorum millet şu botu mu alsam şunu mu yapsam derdinde ben neler düşünüyorum kendimi onların yanında bir garip hissediyorum çocuğu aldırırssm anne olamamaktan korkuyorum bir daha asla evlenmem
Bilmiyorum yaa, kızların anne baba hakkını böyle karaktersiz adamlar için çöpe atması çok sinirlerimi bozuyor..Kızım yok başka da çocuk düşünmüyorum yinede herşey nasip..Allah herkese hayırlı evlât versin diyelim.Reddedip kızını o karaktersiz adamın vicdanına bırakmazdın eminim
Hangisiyle evlendiniz, onu merak ettim.Daha banlanmamış mı?İki de bir, bir mühendise aşık, bir öğretmene aşık, şimdi de tutmuş bize soruyor.
Şuan baktım da 2017 de ilişkisi yokken, pdr mezunu olduğunu ve kurumda çalıştığını söylemiş. Ama konunun başında burs parasıyla tencere tava vs aldım demiş .Hangisiyle evlendiniz, onu merak ettim.
2017 Nisan'da da yaşınız 23 tü. 2019 a gireceğiz hala 23.
Tam da popüler öğeler bir arada.
Ana kuzusu manyak koca, yeni evli ve gebe zavallı kadın, eş ailesine para yediren, 5 altın bilezik için kasa açan, hem çalışan hem kpss ye hazırlanan evli hamile masum mutsuz kadın.
İnanmadım bu konuya.
Çoğu konusu tuhaf zaten.Şuan baktım da 2017 de ilişkisi yokken, pdr mezunu olduğunu ve kurumda çalıştığını söylemiş. Ama konunun başında burs parasıyla tencere tava vs aldım demiş .
Niye almasin? İki sene önce Ağustos ayında da dugunume 4 hafta var,34 beden gelin olmak istiyorum konuları varŞuan baktım da 2017 de ilişkisi yokken, pdr mezunu olduğunu ve kurumda çalıştığını söylemiş. Ama konunun başında burs parasıyla tencere tava vs aldım demiş .