Daha 1 aylık evliyken boşanmak

Boşanmayı düşünmüyor değilim ama bebeğim Babasız büyüyecek annem ölücek elbet bir gün yapayalnız kalıcam zaten beni pek sevmeyen bir ablam var her fırsatta başıma kakıcsk billiyorum daha nikah oldu diye evden para harcadım gözüne batıyodum bir pantolon aldım elli TL'ye kocan alamıyo niye anneme söylüyon dedi

Atanmaya çalışıyorsunuz zaten. Kendi kazandığınız parayı harcamanıza kimse laf edemez. Edecekse de ablanız etsin. Elin şımarık dengesiz oğlunu çekmekten iyidir.
Daha 23 yaşındasınız, ömür boyu yalnız kalacak değilsiniz.
Bebek konusu herkese göre değişir. Ben olsam aldırırdım. Sizin hayat görüşünüz buna uymuyorsa ve tek başınıza bakabileceğinizi düşünüyorsanız doğurun. Zira boşanmasanız da çok büyük ihtimalle tek bakacaksınız.

Kürtajı düşünmedim değil. Ama eğer boşanırsam bir daha ne sevgili ne evlilik hiçbir şey düşünmüyorumm. Ve anne olmadan da ölmek istemiyorum. O yüzden aldırmamak daha ağır basıyor. Buhrana girip düşse çocuğum üzülğr müyüm daha iyi mi olur diye düşündüğüm oldu ama sonra kendime kızdım m eşim düşse üzülmez şu an biliyorum. Pek benimseyemedi gibi oysa ilk hastanede öğrenince sarılıp ağlamıştık
daha 23 yaşındasınız.şu an için size gelecek karanlık umutsuz görünüyor ancak tabiki de karşınıza yeniden biri çıkacak ve anne olacaksınız.evlendiğiniz gece hamile kalarak zaten hapishanenizin duvarına bir tuğla da siz koymuşsunuz.sorununuz için de bence ikiniz de hatalısınız.evliliği evcilik sanıp evlenmişsiniz.

1 aylık evli 6 haftalık bebek nasıl oluyor ?
Canim gebelik hesaplamasina son adet tarinden başlıyor doktorlar. Ben tup bebek yaptırdım gebelik tarihi belli olmasına rağmen baştan 2 hafta ekliyorlar. Yani ben 4 haftalık diye hesap yaparken doktor 6 haftalık diyor. Hem insanlar Ne zaman gebe kaldığını hatirlayamiyor ya ondan. her gebwlikte si adet tarihi başlangıç tarihi kabul ediliyor

Hayatım hep iyiliklerle dolu..Bin şükür. Genelde sakinliğimle tanınirim ama adamına göre muamele diyelim, başkalarının düşüncelerine saygı duymayanlardan ve herşeye karışan insanlardan pek haz almıyorum.
pardon ama ben sizin düşüncenize saygısızlık yapmadım. Sadece büyük konuştuğunuzla sınanmazsınız inşallah dedim. Hiçbi anne evladını yanlış eş seçti diye reddetmez sizi de öyle düşündüğüm içşn belirttim sadece. Çok alıngan ve yanlış anlamaya çok müsaitsiniz. Allah size iyilik versin dediğimi bile çok yanlış anlamışsınız. Ayrıca beni küçümser ve alay eder tarzda yazan sizsiniz. Gerçekten kimin ne olduğu ortada..

Sizin üzerinize gelmek istemem, ama kusura bakmayın da ilk geceden nasılsa hamile kalmam diyerek korunmamak ve sonra şok olmak? Ben böyle şeylere ne diyeceğimi bilemiyorum cidden.

Evlilikteki en azından ilk bir sene bütün karakterlerin ortaya döküldüğü, tüm maddi sorunların üst düzey olduğu, ailelerle ilişkinin yeni oturduğu, kısaca her şeyin yeni oluştuğu bir süredir.

Yani tüm bunları görmeden yaşamadan nasıl bu riski aldınız, ve nasılsa bebek var, hemen boşanmak anlamsız. Adam belki geçici bir ilk aylar bunalımı yaşıyordur. En azından birkaç ay daha gözlemleyin derim.

Kesin kararlıymış boşsncakmış ben bebeğim ona çok üzülüyorum ben burda ağlamaktan nefesim kesiliyor annesi ben komşular duysun oğlunun başı belaya girsin diye ağlıyomulun öyle diyor ben ne diyeceğimi bilemedim nasıl kör oldum göremedim ben nasıl bu duruma geldim rezil oldum herkese dhaa bir ay bebeğim kaldı onu aldırmak istemiyorum ama babası olmıycak dedesi olmıycak Allah kahretsin

Ben evlilik de canım cicim ayı diye bişey olduğuna inanmiyorum. Sizin bu tartışmalar çekişmeler beklentiler olacak , cok cok normal bişey . Evliliginizin oturmadi daha çok yeni . Bebek fikrine alışmaya çalışıyordur aynı zamanda Eşiniz daha sizi benimseyemedi o da zamanla oturucak, yanlız yatmaya alışmış kızabilir . Biz erkekler gibi değiliz alışkanlıklar çok önemli onlar için . Zamanla oturacak ilişkiniz , ama güzel olur sabırlı olursan.. İkinizin en büyük hatası , evlilik oturmadan bebek olmasi , esin korunmadi keşke sen ertesi gün hapı alsaydin. Hayirlisi olsun artık . Al karşına kahve yap konuş anlat . Evdeki problemlerimiz bizi ilgilendirr, biz karı kocayiz oturacak zamanla bazı şeyler , ben ailem ile senible olan sikintilarimizi paylasmiyorum paylasmam cunku bu bizim hayatimiz de. Her evli ciftin bu donemleri gecirdigini ozellikle belirt, ki sikintinin sende olmadigini anlasin .Boşanmayi erteleyip birbirmizi tanımaya çalışalim de . Sakın bir şekilde konusabilirsin eminim anlayacaktir, şimdi anlamasa başka bi gün anlar ama anlar mutlaka . Canım. Ben de 2.5 yıllık evliyim 1. Yıl büyük kavgalarimiz oldu , bosanma kelimesi kac kere cikti agzimdan bilmiyorum o derece ..eşim yanlız yaşamaya çok alışmıştı çünkü ben de zorlandim, burada sana düşen ,eşini bi sirkelemen, yani evin bireyi , senden sorumlu sende ondan sorumlusun bunu bi idrak ettir ona sen devamı gelir ..

Kürtajı düşünmedim değil. Ama eğer boşanırsam bir daha ne sevgili ne evlilik hiçbir şey düşünmüyorumm. Ve anne olmadan da ölmek istemiyorum. O yüzden aldırmamak daha ağır basıyor. Buhrana girip düşse çocuğum üzülğr müyüm daha iyi mi olur diye düşündüğüm oldu ama sonra kendime kızdım m eşim düşse üzülmez şu an biliyorum. Pek benimseyemedi gibi oysa ilk hastanede öğrenince sarılıp ağlamıştık
Ya öyle bir anlatıyorsunuz ki sanki bebek şu an doğmak üzereymiş gibi. Bak arkadaşım bir buçuk aylık bir evliliğe bir sürü şey sığdırmaya çalışmışsınız bu çok yanlış. Siz ikiniz de çok acelecisiniz. Kavgaları da aşkı da seksi de minneti de çocuğu da zamana yaymak gerek. Yani bir buçuk ay henüz balayı bile sayılmaz. Ben 6 aylık evliyim ve yeni benimsiyorum evliliği. Sorunlarımızı da yeni aşmaya çalışıyoruz mutluluğumuzu da yeni paylaşıyoruz. Ayrıca hemen ayrıl diyenlere asla kulak asmayın. Şiddet, aldatma veya sevgisizlik olmadığı müddetçe evlilikteki her soruna göğüs germek gerek. En azından belli bir süre her şeyi denemeden hemen çekip gitmek yanlış. Karşınıza alıp konuşun, kusurlara odaklanın ve çözmeye de, sevgi gösterin. Her olayda ayrıl diyenler yüzünden artık kimse evlilik sürdüremiyor. Nikah sözleri evlilik yeminleri unutuluyor hemen. Bu kadar basit olmamalı.

Ve lütfen ayrı yatmayin beraber yatın , alışsin seninle yatmaya , benim eşinde oyleydi ya sabah 4 de uyanır daha uyumazdi ben ses çıkardım diye , şimdi bebegimizle birlikte aynı yatak da yatıyoruz :) çocuk bizimle yatmaya alıştı çünkü. Benim eşim şimdi ev de biz olmadan duramıyor ve yatamiyor. Aynı benim eşim de öyle çok cins ti duzelicek zamanla ..

pardon ama ben sizin düşüncenize saygısızlık yapmadım. Sadece büyük konuştuğunuzla sınanmazsınız inşallah dedim. Hiçbi anne evladını yanlış eş seçti diye reddetmez sizi de öyle düşündüğüm içşn belirttim sadece. Çok alıngan ve yanlış anlamaya çok müsaitsiniz. Allah size iyilik versin dediğimi bile çok yanlış anlamışsınız. Ayrıca beni küçümser ve alay eder tarzda yazan sizsiniz. Gerçekten kimin ne olduğu ortada..
Evet evet herşey ortada..Hakkımda ne analizler ne analizler boş vakit kaybı. Daha fazla size harcayacak zamanım yok hadi size iyi günler.

Kesin kararlıymış boşsncakmış ben bebeğim ona çok üzülüyorum ben burda ağlamaktan nefesim kesiliyor annesi ben komşular duysun oğlunun başı belaya girsin diye ağlıyomulun öyle diyor ben ne diyeceğimi bilemedim nasıl kör oldum göremedim ben nasıl bu duruma geldim rezil oldum herkese dhaa bir ay bebeğim kaldı onu aldırmak istemiyorum ama babası olmıycak dedesi olmıycak Allah kahretsin

Burada yorum yapan arkadaslar galiba ilk yazinizi okumamislar. Orada da demissiniz kocanizin sizden bosanmayi dusundugunu. Bu adamin ve anasinin size yaptigi eziyetleri bir bir avukata anlatin. Bu adama zarar verin lutfen. Mutsuz olsun, rezil olsun.

Daha 1 aylik evlisiniz bu ilk 6 ayda cicim aylari olmasi gerekti esiniz size deger verdiginizi düsünmüyorsaniz saygi göstermiyorsa gerisi düsünmekle kaliyor maalesef ben bile evlendikten sonra yemek yapmayi tam tamina alismak icin 2 senemi aldi bunu evlenmeden önce esime bastan söyledim yemek yapmayi bilmiyorum falan ne varsa herseyi söylediydim kabullenmek esime kalmisti evlilik Hersey toz pembe degil ki, bizimde tartismalarimiu oluyor normal sakinlesince sorunlari konusmaya veya kapatirdik.. hemen hamile kalmaniz bilemiyorum anladigim kadariyla esiniz evlilige hala azapte olanamadigi düsünüyorum zaten bu evlilik hersey karsilikli olur bence esinizle otur herseyi masaya dök konusun olanlari nerden hata yaptigimizi neyimizi sevmedigimizi söylemekle basla bana karsi sevgin mi bitti hemen simdi söyle acikca net bi sekilde konusmaniz gerekiyor

X