-
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
madem biliyorsun neden korunmadın çocuk böyle oluyor başka türlü nasıl olacak. her ne ise olan olmuş hayırlısı olsun ne diyelimKorunma ypntemlerini biliyorum. Gebelik belirtileri ile ilgili kitap da okuyorum. Video da izledim beşinci haftada yorgun ve halsiz olacaksınız diyor bebeğin kalbi oluşmadığı için benim nefesim ve kalbimi kullanıyor bı da bende halsizlik yapıyormuş. Hatta benim bildiğim ilk üç ay yani on iki haftalık Sinem ağır geçiyor daha sonra vucğt alışma gösteriyormuş sürekli yükselen beta HCG bulantıya neden oluyormuş. Dr da aynısını söyledi bir ay sonra hafifleyeceğini düşünüyorum. Ayrıca bugün biraz daha iyiyim. Geçen hafta kötüydüm. Gittikçe alışıyor gibiyim.
Hiçççç üzülme sanıyor musun ki babası dedesi olunca mutlu olacak? Yatakta değdiğinde uyanan yatakları ayıran adam o bebek ağladığında sana ne yapar??? Daha hamileliğin başındasın hormonların daha çok altüst olacak o zaman sana nasıl davranacak? Yol yakınken ayrıl. Ailene anlat durumunu bak peşinden nasıl gelecek nasıl pişman olacak. Ayrıca bebeğini kucağına aldığında her şeyi unutacaksın. Güvenli mutlu ortamda büyüt bebeğini o adamdan baba olmaz. Hem ne demek rezil oldum hiçte rezil olmadın rezil olan o adam.Kesin kararlıymış boşsncakmış ben bebeğim ona çok üzülüyorum ben burda ağlamaktan nefesim kesiliyor annesi ben komşular duysun oğlunun başı belaya girsin diye ağlıyomulun öyle diyor ben ne diyeceğimi bilemedim nasıl kör oldum göremedim ben nasıl bu duruma geldim rezil oldum herkese dhaa bir ay bebeğim kaldı onu aldırmak istemiyorum ama babası olmıycak dedesi olmıycak Allah kahretsin
Siz böyle yazdıktan sonra bende bi göz attım 2016 da 22 yaşımdayım yazmış şimdi 23 bi yerlerde yalan var cidden bizde saf gibi herşeye inanıyoruz bdv felan okumicam bundan sonraKonu sahibinin eski konularını da okudum.Takildigim o kadar çok şey var ki!!
Babası aradı beni gidin yarın boşanma dilekçesini verin dedi olmıycak dedi evde eşimin işindrm dolayı silah var babası bir kaza çıkcak bak böyle olmaz dedi annesi arkadan konuşuyor bişey olsa ben bu kızdan bilirim oğlumun başının etini yoyo diyor ben hak ediyorum yani ölümü o kadar kötü bir insanim eşim bana öküz gibi sinirlenirken gülmediğim ve kendimi savunduğum için az önce ağlarken kendimi kaybettim nefesim kesiliyor bir anda öğürüyorum annesi diyor ki numara yapıyor etrafa duyurmsk için ben daha sabah bu kadın için iyi biri dedim ya arkamdan neler dönmüş yazıklar olsunYa öyle bir anlatıyorsunuz ki sanki bebek şu an doğmak üzereymiş gibi. Bak arkadaşım bir buçuk aylık bir evliliğe bir sürü şey sığdırmaya çalışmışsınız bu çok yanlış. Siz ikiniz de çok acelecisiniz. Kavgaları da aşkı da seksi de minneti de çocuğu da zamana yaymak gerek. Yani bir buçuk ay henüz balayı bile sayılmaz. Ben 6 aylık evliyim ve yeni benimsiyorum evliliği. Sorunlarımızı da yeni aşmaya çalışıyoruz mutluluğumuzu da yeni paylaşıyoruz. Ayrıca hemen ayrıl diyenlere asla kulak asmayın. Şiddet, aldatma veya sevgisizlik olmadığı müddetçe evlilikteki her soruna göğüs germek gerek. En azından belli bir süre her şeyi denemeden hemen çekip gitmek yanlış. Karşınıza alıp konuşun, kusurlara odaklanın ve çözmeye de, sevgi gösterin. Her olayda ayrıl diyenler yüzünden artık kimse evlilik sürdüremiyor. Nikah sözleri evlilik yeminleri unutuluyor hemen. Bu kadar basit olmamalı.
Önceden tanınmsktam korktuğum için birkaç öyle konu açtım şu an tanınmak bile umrumda değil sadece girdiğim bu iğrenç durumdan kurtulmak istıyorumSiz böyle yazdıktan sonra bende bi göz attım 2016 da 22 yaşımdayım yazmış şimdi 23 bi yerlerde yalan var cidden bizde saf gibi herşeye inanıyoruz bdv felan okumicam bundan sonra
Ama ben gidip sarılıyorum sarılıyor öpüyor sonra ben yarın işe gitcem uyumam lazım diyor yanıma yatmıyor zaten annesi Dr kapat kapını yat uyu konuşma onunla diyor ben konuşmak için gidiyorum ağlıyorum sinir oluyor ağladığım için istemiyorVe lütfen ayrı yatmayin beraber yatın , alışsin seninle yatmaya , benim eşinde oyleydi ya sabah 4 de uyanır daha uyumazdi ben ses çıkardım diye , şimdi bebegimizle birlikte aynı yatak da yatıyoruz :) çocuk bizimle yatmaya alıştı çünkü. Benim eşim şimdi ev de biz olmadan duramıyor ve yatamiyor. Aynı benim eşim de öyle çok cins ti duzelicek zamanla ..
Sana ihtiyacim var de git sarıl . Geri ceviremez.Ama ben gidip sarılıyorum sarılıyor öpüyor sonra ben yarın işe gitcem uyumam lazım diyor yanıma yatmıyor zaten annesi Dr kapat kapını yat uyu konuşma onunla diyor ben konuşmak için gidiyorum ağlıyorum sinir oluyor ağladığım için istemiyor
Annemi aradım artık bugün gel beni al istemiyor dedim şehir dışı geç saat olduğu için gelemiyor bir de iki hafta tedavi görecek kolu kırık olduğu için başka bir şehire gidicek sonra gelin komuşcss dedi ablama o kadar beni sevmiyor dedim benimle gayet güzel konuştu daha yeni rvlisiniz nolıyo kendinize gelin gibi eşimle de konuştu onlar boşanmayı düşünmüyor şu an aramız düzelir diye düşünüyor bir sorun yoktu aslında en başts ama onun annesi hemen dilekçe yazın diyip duruyor çünkü her gün on kere onları arayıp kavga ederken sesimizi dinletti onlar da bıltı ve beni çok kötü biri olarak görüyorlar ben anlamıyorum çok fedakarlık yapmıştım annesi sen onun üzerine çok titredin o hep öyle bekliyor ben sana dedim diyor arkamdan neler söylenmiş kim bilir eskiden bir de düğün günü annemin evinden bizi yaşıycsğımız eve getirdiler gece üçte geldik o gün otelde kalcsklsrdo hatta gelirken yakın bir yerde otel gördük ve orada kalırsınız diye söyledik gitmişler arabada yatmışlar annesi hasta sabah arıyo sesi çıkmıyor üşümüş arabada gelmiş eşim de bana diyor ki o gün karar vermişmiş boşanmaya yok artık ya sanki ben sokağa attım kadını ben artık ağlamaktan helak oldum ne hayal ettim ne oldu bu ne böyle ben bu kadar kötü biri miyimHiçççç üzülme sanıyor musun ki babası dedesi olunca mutlu olacak? Yatakta değdiğinde uyanan yatakları ayıran adam o bebek ağladığında sana ne yapar??? Daha hamileliğin başındasın hormonların daha çok altüst olacak o zaman sana nasıl davranacak? Yol yakınken ayrıl. Ailene anlat durumunu bak peşinden nasıl gelecek nasıl pişman olacak. Ayrıca bebeğini kucağına aldığında her şeyi unutacaksın. Güvenli mutlu ortamda büyüt bebeğini o adamdan baba olmaz. Hem ne demek rezil oldum hiçte rezil olmadın rezil olan o adam.
Bunu yaptım tam olarak sarıldı ama biraz sonra uykusundan uyandığı için söylendi ben Dr kalktım yerime geldimSana ihtiyacim var de git sarıl . Geri ceviremez.
O zaman demek ki bunlar sizin evlenmenizi istememiş?? Torunları olacak bu nasıl bir tavır?Babası aradı beni gidin yarın boşanma dilekçesini verin dedi olmıycak dedi evde eşimin işindrm dolayı silah var babası bir kaza çıkcak bak böyle olmaz dedi annesi arkadan konuşuyor bişey olsa ben bu kızdan bilirim oğlumun başının etini yoyo diyor ben hak ediyorum yani ölümü o kadar kötü bir insanim eşim bana öküz gibi sinirlenirken gülmediğim ve kendimi savunduğum için az önce ağlarken kendimi kaybettim nefesim kesiliyor bir anda öğürüyorum annesi diyor ki numara yapıyor etrafa duyurmsk için ben daha sabah bu kadın için iyi biri dedim ya arkamdan neler dönmüş yazıklar olsun
Ona sorsanız o çok seviyor ben görmüyorum ne kadar değer verdiğini bana git dedi diye evden çıktım gittim sonra yine kıyamadım geri döndüm akşam saati bileti almıştım eve başka erkek olsa almazmış kapınım önüne koyarmışSevmiyor bence. O yüzden hiçbir şeyine katlanamıyor.
hemen olacağını düşünmedim ne demek ya?önceden bir garantisi olduğu nerede görülmüş.kpss ye hazırlanıyorum diyorsunuz demekki karacahil değilsiniz.nasıl böyle düşünebildinizBen hemen olacağını düşünmedim ve zaten doğuya gideceğimix için çocuk burada doğdun diye düşünmğştğk sınavdan üç dört ay sonra doğacaktı evde olacağım için idare edebikirim diye düşünmüştüm hamileyken ile gidip çalışanlar da var yapılabilir görmüştüm o yüzden
Bilmiyorum öyle bişey hiç sezmemiştim ama hamile olduğumı söyleyince bön bön suratıma baktı kadın insns bir tebrik eder bir sevinir erken şaşırdılar ama insan öyle tepki de vermezO zaman demek ki bunlar sizin evlenmenizi istememiş?? Torunları olacak bu nasıl bir tavır?
Ona sorsanız o çok seviyor ben görmüyorum ne kadar değer verdiğini bana git dedi diye evden çıktım gittim sonra yine kıyamadım geri döndüm akşam saati bileti almıştım eve başka erkek olsa almazmış kapınım önüne koyarmış
Hamile kalmak çok uzun süren bir şey değil son adet tarihi baz alınıyor ayrıca bebek döllendikten 1 hafta sonra başlar belirtiler herkeste olacak değil. İkinci bebeğime hamileyim ve ikisinde de daha test yapmadan adetim geçmeden bulantılar yorgunluk başladı. Bunları niye anlattım kadın başka bir şey anlatıyor siz orda bebeği ne zaman yaptıklarını hesaplamaya çalışıyorsunuz. Size ne ki ne ara hamile kaldığından ne ara belirti başladığından. Konu o değilBir ay önce evlendin hangi ara gebe kaldığını öğrendin bir de mide bulantın halsizliğin başladı Bu arada eşinle bir sürü kavga ettin bunlar kayınvalideye gitti..Hepsi bir ay içinde oldu!
Biz de gelip ben boşanmak istemiyorum nolur dizel diye ağlıyor hayır ben mi yapıyorum bütün bunları içeri girdi sabah o üç dk erken uyandırmayo unutup her yeri temizledim yemek yaptım bi dk bile ders bakamadım belim koptu geldiği gibi kapı dışına çıkardığım çöpü attı geldi diğer poşeti niye sonra veriyomuşum niye somurtuyomuşum ne oldu yine diye bağırıp duruyor yok bişey halsizşm biraz uyuycsgim sen y e sşkına6 benimle uğraşma diyorum tadı annesini ben zaten karar vermiştim diyip boşancam anne ne zaman gelecen diyor
Size tavsiyem yol yakınken ayrılın. Daha şimdiden böyle birbirinizi hiç tanımıyorsunuz, bunun üstüne gelecek bir çocuk bütün hayatınızı alt üst edecek. Daha 1 ayda bunlar yaşanmaz.Biz de gelip ben boşanmak istemiyorum nolur dizel diye ağlıyor hayır ben mi yapıyorum bütün bunları içeri girdi sabah o üç dk erken uyandırmayo unutup her yeri temizledim yemek yaptım bi dk bile ders bakamadım belim koptu geldiği gibi kapı dışına çıkardığım çöpü attı geldi diğer poşeti niye sonra veriyomuşum niye somurtuyomuşum ne oldu yine diye bağırıp duruyor yok bişey halsizşm biraz uyuycsgim sen y e sşkına6 benimle uğraşma diyorum tadı annesini ben zaten karar vermiştim diyip boşancam anne ne zaman gelecen diyor