Yaklaşık 12 seneyi aşkın aynı sorun bende de var Mevcan...
Adam sokak komşumuz. Sesle öksürükle sık sık laf atardı bana, duymazdan gelirdim geliyorum da...
Ne zaman geçsem orada 60 yaşlarında da adam...
Sokakta olmasa balkondan laf atıyor. Hatta bir gün gül verdi bana istemez deyip uzaklaştım.
Böylesi adamlara ne yapılır ben de bilmem ama can sıkıcı olduğu kesin. Laftan anlamaz durdan anlamaz...
şimdi ben bunu ağbime anlatsam oda doğal olarak eşime söyleyecek.
benim korkum eşim gidip adamla konuşmaz direk kavga eder.hangimizin kocası bunu yapmaz ki.
ama ne diyorum benim eşimin özel bi durumu var kavga anında adam bi itse ne olur sonu.
ya benim eşim kar yağınca dışarı çıkamıyor ayağım kayacak diye anlayın halimi artık.
yani adama öyle bi şey söylemeleyim ki düşmeli yakamdan benim derdim bu..
Benim yaşadığım yerdeki insanlarda aynı kafadan...Elaleme göre yaşayacaksak vay halimize.. Sen kendinden eminsen dik durursun eşin de senin yanında olduktan sonra ne olacak!! Zaten haziranda gidiyoruz diyorsun....
Ama saklamaya devam ettikçe sonradan patlarsa asıl o zaman sen suçlu olursun..
Yardımcı olmaya çalışıyoruz ama taktikleri sürekli çürütüyorsun.. anlamadım...
Saklamak her zaman sana zarar verir,çünkü bir neyi yalandır!! Önce davranan kazanır!Eşin fark etmeden,bakkal-dükkan dedikoduları ayyuka çıkmadan anlat!!
şimdi ben bunu ağbime anlatsam oda doğal olarak eşime söyleyecek.
benim korkum eşim gidip adamla konuşmaz direk kavga eder.hangimizin kocası bunu yapmaz ki.
ama ne diyorum benim eşimin özel bi durumu var kavga anında adam bi itse ne olur sonu.
ya benim eşim kar yağınca dışarı çıkamıyor ayağım kayacak diye anlayın halimi artık.
yani adama öyle bi şey söylemeleyim ki düşmeli yakamdan benim derdim bu..
taktiklerinizi neden çürüteyim asla her mesajı dikkatle okuyorum burda ama herkes haklı olarak eşinle konuş diyor bende diyorum ki eşime söylerdim çoktan ama kavga çıkarsa eşimin sağlık durumu ortada.
adama bi keresinde el kol işareti yaptım ne var diye güldü bana demekki bu adamla daha sert konuşmak lazım
dediğim gibi mesaim bitiyor ve büyük bi ihtimalle görücem onu söyleyin şimdi ne diyeyim o adama hazır gazada geldim..
Evet office im, teneşir paklasın onu.bir adet teneşir hediye etmek gerek Hayyalciğim, hani 40 yaşından sonra azmalar için birebir diye..
Adam siz<e gül veriyor,istemez diyip uzaklaşıyormusunuz?? Ya hadi o an nutkunuz tutldu,birsonraki laf atmasında ağzının payını veremdinizmi.Kendi mahallenizde olması çok daha iyi,hadi farklı yer olsa bana birşey yaparmı dersin ama kendi mahallenden daha güvenirinsan kndine.12 yıl nasıl cevap veremez insan...Yargılamıyorum merak ediyorum....
Sizin sessizliğinizden yüz bulmuş belli...
Bunu anlamanız için daha ne yapsın?!
Bağıracaksınız, sen kimsin ne oluyor diyeceksiniz..
Gerekirse evet eşinize söyleyeceksiniz o halledecek..
Yürüdüğüm yol karanlık diyorsun, maazallah bir şey olsa?
Gelse yolunu kesse bence sen bu sessizlikle bir şey de yapamazsın...
5 aydır devam etmesine nasıl izin verdiniz bilemiyorum doğrusu...
Ağabeyiniz varsa, ya da çok tanıdık birisi, onla görüştürün.
Gidin karşısına dikilin "ne oluyor" deyin..[/QUO[/B]
5 ayın 2 ayı gördüm belkide bu adamı ve ne zaman görsem görmemezlikten geldim taki dediğim gibi 10 gün öncesine kadar artık seslenmeye başladı ve bende duyulmadan halledeyim diye bu konuyu buraya açtım
her türlü argo söze açığım şu an çok kötü gaza geldim.artık ağlanacak halime gülüyorum valla
EE di,yoruz ya adama banamı dedin abi de diye.Sert şekilde.O bile ürkütür onu.Yok cevap verirsede abimle eşimi çağırayım anlatın onlara de........Ama bir şey de yani.....
asla sessiz biri deilim hele aciz hiç deilim bu adam kapımın önünde deilde bi üst sokağımda olsaydı emdiği sütü burnundan getirirdim.
şimdi kızlar bu adam kapıda deilse dükkanına gidip bi şeymi alsam acaba nasıl olsa bön bön bakıcak hayırdır ne var ne bakıyorsun felan mı desem.yada eşimi çağırayım onada böyle bak felanmı desem ne dersiniz.
yazık yahu, Tr'de kadın olmak ne kadar zor, sapıklığı erkekler yapıyor onun utancını bile kadınlar yaşıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?