çok kötüyüm..Taciz..

Adam siz<e gül veriyor,istemez diyip uzaklaşıyormusunuz?? Ya hadi o an nutkunuz tutldu,birsonraki laf atmasında ağzının payını veremdinizmi.Kendi mahallenizde olması çok daha iyi,hadi farklı yer olsa bana birşey yaparmı dersin ama kendi mahallenden daha güvenirinsan kndine.12 yıl nasıl cevap veremez insan...Yargılamıyorum merak ediyorum....

şimdi ben bunu ağbime anlatsam oda doğal olarak eşime söyleyecek.

benim korkum eşim gidip adamla konuşmaz direk kavga eder.hangimizin kocası bunu yapmaz ki.

ama ne diyorum benim eşimin özel bi durumu var kavga anında adam bi itse ne olur sonu.

ya benim eşim kar yağınca dışarı çıkamıyor ayağım kayacak diye anlayın halimi artık.

yani adama öyle bi şey söylemeleyim ki düşmeli yakamdan benim derdim bu..

Sen bu kadar hassassan kocanın durumu karşısında,abinde heralde dan diye gidip söylemez.En azından abine söylersin eşime söyleme diye.Neyse canım sen bilirsin.Söylediklerimizden başka çare mevcut değil.Sen bekle bakalım adama daha nasıl laflar atacak....Kendime kızıyorum böyle yorumlar yazma diye ama el insaf ya nereye kadar....

adamdaki cesarete bak .çok kötü bir durum gerçekten .ne ayıp ya .bence hiç muhattab olma .bağırsan bile cevap vermiş olucaksın oda birşey diyecek sonra uzayacak .hiç muhattab olma baktın devam ediyor seni savcıya vericem de .bakarsın tırsar kaçar .

Sizin sessizliğinizden yüz bulmuş belli...
Bunu anlamanız için daha ne yapsın?!
Bağıracaksınız, sen kimsin ne oluyor diyeceksiniz..
Gerekirse evet eşinize söyleyeceksiniz o halledecek..
Yürüdüğüm yol karanlık diyorsun, maazallah bir şey olsa?
Gelse yolunu kesse bence sen bu sessizlikle bir şey de yapamazsın...

5 aydır devam etmesine nasıl izin verdiniz bilemiyorum doğrusu...
Ağabeyiniz varsa, ya da çok tanıdık birisi, onla görüştürün.
Gidin karşısına dikilin "ne oluyor" deyin..

taktiklerinizi neden çürüteyim asla her mesajı dikkatle okuyorum burda ama herkes haklı olarak eşinle konuş diyor bende diyorum ki eşime söylerdim çoktan ama kavga çıkarsa eşimin sağlık durumu ortada.

adama bi keresinde el kol işareti yaptım ne var diye güldü bana demekki bu adamla daha sert konuşmak lazım

dediğim gibi mesaim bitiyor ve büyük bi ihtimalle görücem onu söyleyin şimdi ne diyeyim o adama hazır gazada geldim..

korkarım sen hiçbirşey yapamazsın canım.. sen ne söylersen söyle o pişkin pişkin gülecek.. bir arkadaşım anlatmıştı, onun da genç komşusuna kahveden biri aynı hareketleri yapıyormuş.. kız bir-iki bakmış olacak gibi değil, gidip kahvenin camını indirmiş.. ama tek sağlam yer kalmayana kadar..
kendi kendine halletmen zor, abinle konuşsan da eşine söylemeden halletse keşke.

EE di,yoruz ya adama banamı dedin abi de diye.Sert şekilde.O bile ürkütür onu.Yok cevap verirsede abimle eşimi çağırayım anlatın onlara de........Ama bir şey de yani.....

bir adet teneşir hediye etmek gerek Hayyalciğim, hani 40 yaşından sonra azmalar için birebir diye..
Evet office im, teneşir paklasın onu.
Rezil adam...

Kusura bakmayın ama bu olayı yaşadığımda 14 yaşındaydım. 14 yaşındaki kız çocuğunun da oturup çan çan kavga etmesini bekleyemeyiz. Değil mi?
Ben kendimce sorunu görmezlikten gelmekte buldum, konu sahibi arkadaşa da bunu öneriyorum az-çok evet belki yetersiz bir çözüm ama yapacak birşey yok, azcık da insanın yerine koymak lazım kendimizi...
Benim sorunum yerine, ki ben sormadım, konu sahibine yönelirsek daha doğru olur...
Allah kimsenin başına vermesin ama iri yarı yaşlı ve aklı selimliğinden şüphe ettiğim çok tuhaf bir adam.
Çekiniyorum tepkilerinden... Akşam sokağı kullanmamaya ve caddeden dönmeye çalışıyorum.

Ne oldu abi bi sorun mu var deyin cevap verin niye susuyorsunuz. Terbiyesiz herif . Babaniza veya abinize soyleyin esinizin ozel durumuna hassasiyet gosterip onun kulagina gitmemrsini rica edin. Bu durumda dizin kabahatiniz yok ki kolu komsu duysa nolur rezil olsun pislik.

Bu kadar uzatmaya, can sıkıntısına ne gerek var.
Soyle gitsin abine, esine, bir guzelce pataklasinlar onu.
Bugun sana bunu yapan, yarin baskasina (annelerimize, kiz kardeslerimize, cocuklarimiza, arkadaslarimiza...vs) daha kotu seyler yapabilir kim bilir.
Bu acidan dusun istersen.
Bu pislikleri bir sekilde yola getirmek lazim.

yazık yahu, Tr'de kadın olmak ne kadar zor, sapıklığı erkekler yapıyor onun utancını bile kadınlar yaşıyor..

EE di,yoruz ya adama banamı dedin abi de diye.Sert şekilde.O bile ürkütür onu.Yok cevap verirsede abimle eşimi çağırayım anlatın onlara de........Ama bir şey de yani.....

ağbime söylesem ne fayda eşim duymayacakmı neticede evimin önü bu sefer benden niye sakladın diyecek..

fikrin mantıklı inanın ,şunu söyle dediğiniz her şeyi kağıda yazıyorum.

ama haklısınız iş seslenmeye geldiyse ilerde yolumuda keser bu en iyisi bugün çözüm bulmak.

asla sessiz biri deilim hele aciz hiç deilim bu adam kapımın önünde deilde bi üst sokağımda olsaydı emdiği sütü burnundan getirirdim.

şimdi kızlar bu adam kapıda deilse dükkanına gidip bi şeymi alsam acaba nasıl olsa bön bön bakıcak hayırdır ne var ne bakıyorsun felan mı desem.yada eşimi çağırayım onada böyle bak felanmı desem ne dersiniz.

aman yok gitme, hele tek başına hiç gitme.. böyle sesi çok çıkan bir bayan arkadaşın varsa, onunla dışarı çıktığında belki o rezil edebilir pisliği.. 2 kadın olursanız milletin iğrenç yaftalamasına da imkan vermemiş olursunuz.

yazık yahu, Tr'de kadın olmak ne kadar zor, sapıklığı erkekler yapıyor onun utancını bile kadınlar yaşıyor..

Adamlarda utanc diye bir kavram kalmamis ki.
Bizim kadinlarimiz ustleniyor o gorevi "aman dedikodu cikar, aman daha fazla sorun olmasin" diye odleri kopuyor ve susuyorlar.
Sustukca, olan yine o kadinlara oluyor. Yazik.

Okuduklarim bana yasadigim buna benzer bir olayi hatirlatti.
Esimle beraber cok unlu bir altin satis subesine gitmistik. Oranin sahibi bizimle cok ilgilendi. O donem maddi olarak sikintidaydik ve pirlantami bozduracaktik. Ama sertifikasini kaybetmistik ve degerinin altinda bozmak istiyordu diger kuyumcular.

Neyse bu adam bize sertifaka konusunda yardimci olacagini sertifikasini bulabilecegini soyledi. Bunun icin de tel no istedi. Esim de yanimda ben de bir salaklik yapip kendi numarami verdim. Hic ummadigim icin adam babam yasinda biri.

Bu adam beni bu sertifikayla ilgili aramaya basladi. Ogretmen oldugumu ve koyde esimden ayri oldugumu biliyordu. Surekli ariyordu, koydeki cocuklardan konusuyordu, onlari kendi kiziyla karsilastiriyordu. Yani uzun lafin kisasi bos bos konusuyordu tel de.

Bundan rahatsiz oluyordum ama ne yapacagimi da bilmiyordum. Konduramiyordum da acikcasi.

Bardagi tasiran son damla bana msj atmasi oldu. Duygu icerikli bir mesaj. Sizin gibi guzel biri mi dedi guzel kalpli biri mi dedi hatirlamiyorum. Hemen esime bu mesaji soyledim. Cok rahatsiz oldugumu soyledim.

Adamin numarasini engelledim. Esim adami aramis, adam esimin tel ini acmamis. Esim de isyerini aramis, kizi cikmis telefona. Esim adami istemis. Adam yokmus o sirada. Esimde soyleyin ona adam sandik numaramizi verdik, esimi taciz etmeyi biraksin vs vs demis.

Kizi inanmamis yanlis anlama olmustur demis .

Bir daha kimseye numarami vermiyorum. Babam yasinda da olsa guvenmiyorum insanlara. Bu olayda kendimde de suc buluyorum. Mesafemi mi koruyamadim diyorum.

Ben lise 2 ye giderken 30-35 yaşlarında bi adam okul çıkışı peşime takılmıştı Okul formamdan hangi liseye gittiğimi anlamış olacakki 15 gün boyunca hergün sabahın 7 sinde okulun kapısının orda bekleyip aynen sizin gibbi şşşt pşşşt diyip benimle konuşmaya çalışıyodu Benimde babam kalp kalp hastası ve asabi bi insandır Sırf babama bişey olucak diye korktuğumdan kimseye söylememiştim En sonunda eve birlikte yürüdüğüm kız arkadaşımın abisine söyledik abisi kuzeni amcası gelip okulun önünde bi güzel dövmüşlerdi levyeler ve sopalarla
Sonra polisler geldi karakola gittik hep birlikte bbide orda polisler dövdü Önce inkar edip sonra itiraf etti pislik Bide daha 4 aylık evliymiş
Yıllarca etkisinden kurtulamadım hep arkama bakarak yürüdüm bi kaç ay boyunca Bi an önce çaresine bakın sizde başkasını onu bunu düşünürken olan size olmasın derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…