Çok eski olmayan sevgilimin yaptıkları ve yeni sevgilisiyle mutluluğu. Baş edemiyorum bu duyguyla.

Iliskiniz cok guzeldi yani bu ne adam sana kansiz demis neler neler soylemis saka olsun bu lutfen 6 yillik kocam bana salak bile diyemez...degilki kufur edecek kansiz falan diyecek...
Bazen ben çok üstüne gidiyordum belki o yüzden dayanamiyordu. Neyse ney. Sozlenmis etmiş. Her ne kadar kazık da yesem geçen hafta da birbirimizi sevdiğimizi de söylesek adam SÖZLÜ. Ben Allah'a havale ettim. Umarım boynuz yer bana geri yazar ben de cevap bile vermem. Küfür içinde büyüdüğümden dolayı sinirlenince bana küfür etmesine kızsam da çok sorun etmiyordum. Her erkek böyle sanıyordum. Yaptığı sevgi dolu şeyleri ilgi alakası aşkı için ( sahteymiş ) hakareti küfürü kabullendim.hep

adamda dürüstlük yok
ergen gbi tawırlar neyaptıgını bilmeyen
annesi ayrı sıkıntı
aranızda umarım çok özel bişeyler geçmemiştirki gectiysede senin tercihin annesine artık seni nasıl anlattıysa gözlerinde çok basit bi imajın var afedersin.genceciksin sana seviyeli eş mi yok ..yasın küçük bu acelen ne ,kariyer yap yaptınmı bilmiyorum .. bide şiddeti var şimdi böyle yapan ilerde neler yapmaz.. aile olarak da bana braz afedersin sewiyesiz geldi anlattıklarına göre... kurtuldugun için sadaka ver , öbür gariban kimse yazık baskasının basını yakacak bunlar,

Bana yapmadıklarını o kıza yapmaları ve ona layık görmeleri beni üzüyor. Aldatildigim kızı çok seviyorlar ailecek tapiyorlar kıza.
İşim var eğitimim de devam ediyor. Bakalım Allah ailesi de güzel kendi de kalbi güzel ve hiç rol yapmayan yalancı olmayan birini çıkarsın karşıma. Çocukluğumdan hayır görmedim, gençliğim de bununla geçti. Şimdi nolacka bilmiyorum

ztn bu adamla ve ailesiyle iyiki olmamış olsa basını yakacaklardı,, aranzda çok özel bişeyler gecmemiştir inş cünkü annesi bile sana okadar basit dawranmışki çocugumun yakasından düş demiş resmen ortada öyle bi hava varki sanki sen çocugun peşini bırakmıcan dye korkuolar, oğlunun sana yaptıgı bişey varda ondanmı korkuolar anlamadım. herseyin hayrlısı

23 24 yaşlar. Karakterler uyumsuzdu. Her anlatılana inanmasam da inanmaya zorladım kendimi. Sevdim yani. Fedakarlık da yaptım. 2 sene sonunda gelip ben seni sevdiğimi sanmışım diyip başkasıyla söz yapması dokundu. Bazı aşklar gibi yıllarca acı çekerim diye korkuyorum. Umarım geçer

Ben de narsisistik ya da borderline arasında kaldım. Bence ikisi birden var. Düz öküz değil bu. Böyle orijinal bir model az bulunur.

Merak etmeyin o yıllar süren aşk acıları karakter sahibi adamlar için çekiliyor. Ben karaktersiz birisi için yıllarca acı çekene denk gelmedim. Birkaç ay üzüldükten sonra iyiki olmamış deniliyor arkalarından.

Son sene karaktersizdi ama o ilk seneyi unutamiyorum. Muhteşem birini kaybetmişim gibi geliyor. İlk sene çok iyiydik. Babamın bile yapmadıgi çoğu şeyi yapti. Belki de ben böyle dik kafalı her yalana laf eden biri olmasaydım o başkasının olmazdı diyorum. Ama naparsam yapayim şiddete meyilli biriydi kendi de kabul ediyordu. Bir gün elbet eli kalkardı küfür ederdi. Ama çenemi tutsam belki el de kaldırmazdi diyorum. Kendimi suçlayıp daha kötü hissediyorum

Ben de narsisistik ya da borderline arasında kaldım. Bence ikisi birden var. Düz öküz değil bu. Böyle orijinal bir model az bulunur.

Annenin tetikleyiciliğinden borderline daha baskın gibi geldi bana ama bence de ikisi de olabilir.
Konu sahibi, nasıl bir “model”i sevmiş olduğun hakkında hiçbir fikrin yok,kendine değer verip bir uzmana danışırsan sana detaylıca açıklayıp bu durumdan kurtarırlar zaten.
He bir de illa üzüleceksen, şu tipin toplumumuzda ifşa olmadan aramızda dolaşmasına izin vermek zorunda kaldığın için üzül..

Biraz Google yapsa anlar nasıl bir belayı savdığını.

Hep aynıymış da ilk yıl saklamış 2.yıl belli etmiş. Başlarda herkes mutlu o kızla şuan mutlu olmasına aldanma. Zamanla ona da aynılarını yaşatır. Yedeğini bulmasa bırakmazdı o da bulunca da bahanesi hazır tabi.

Ne kadar sonra unuttuğumu bile hatırlamıyorum inanin:) bu olayin uzerinden 4.5 yil gecti yaklaşık. Biz ayrıldıktan 2 ay sonra sözlenmişti yaklaşık 2 ay sonra da nisanlandi iste o iki ay kendimi cok üzdüm yoruldum, ağladım kabullenemedim ama nisanlanacagini duyunca bi daha ondan haber almak istemedim...sanirim surec icerisinde unuttum 6 ayı geçmemiştir.
Su an 2.5 aylik evliyim:) ve evet yeniden sevdim sevildim. Eşim bana karşı son derece anlayışlı ve fedakardır. Başlarda güvenmek zordu cok denedim takip ettim tabiki aldatma psikolojisi ama evlendigimden beri telefonunu elime bile almam. Ayri bir guven yüklendi sanki:)
Daha mutlu olacağınız biri olacak mutlaka.

Ilk zamanlara bakma. Ilk zamanlar herkeste mukemmel gider o yuzden su an bu kızla mutlu. Yazık kızcağız "Seni hak edicek ne yaptim" demis üzüldüm adına gerçeklerle tanisinca ona da yazık. Daha onceden de yazmistim bu karakter meselesi ben kiza adam gibi davranacağını sanmiyorum ki karsimizda adam yok. Umarim o kiz da görür gercekleri geç olmadan da ayrılır.
Yani basta iyiydik ama diye dusunmenize gerek yok. Iyi baslamayan iliski mi var , iyi gitmiyorsa zaten iliskiye evrilmez.
Ek olarak daha farkli bir ornek vereyim , ana kuzuluğundan kurtulamamis bir eşi vardı arkadaşımın, sonunda kv sebebiyle boşandilar, adamın annesi "baba evine geri götür " dediği için adam eşini kovdu. Benim arkadasim da arayi duzeltmeye calismadi gururlu davranip ayrildi o evden.
Cok gecmedi ki su an baskasiyla nişanlı:) hatta bu kadar hizli güvenebilmesine biz de şaşırmıştık...ama hayat boyle hiçbir zamanda kötü kalpli bir insana harcayacak kadar uzun değil.

Size çok imrendim. Ben de hiç karistirmazdim telini hatta benim de parmak izim yüklüydü onda. Eskiden aldatmazdi. Şu pandemi araya girdi. Araya girince evlere cekilince gözden uzak olunca beni artık kandiramadi yalanlarına. Ben de kabul etmedim. Öyle olunca baş kaldirinca sonunda arayışa geçmiş haberim yoktu. Birini bulana kadar da beni oyaladı seviyorum nasılsa yine bir olucaz biz olucaz derdi. Bok yesin şimdi. Umarım mutlu olmaz olamaz. Kabusuna gireyim şeytan şeklinde inşallah. Vicdan azabı çeksin. Eşinizle tanışıp mutlu olmanız yeniden güvenmeniz bana ümit verdi. Umarım ben de karşılaşırım. Gerçekten zaten kimseye güvenemem. Şimdi hiç hiç guvenemiyorum. Herkes yalancı geliyor herkes ilerde nasılsa aldatır diyorum.

Annesi beni sevmediği için bana öyle tersti. O kızı seviyor anası şimdi. Hatta profiline kızla resmini koymuş. Tapiyorlar birbirlerine. O yüzden oğlu da kizi çok seviyor.
İlerde eski sevgilim - sevgilim demek bile istemiyorum - o kıza yanlış yapmak istese bile annesi engel olur. Sırf annesini üzmemek için kızı üzmez. Onlar çok mutlu olacaklar malesef. Bendeki hataları o kızda yapmayacak ders aldı bende adam etti kendini. Bu da bana koyuyor. Kıza beni kötü anlattılar. Bazen diyorum kıza oturup her şeyi yazayım. Ama değmez diyorum. En son hiçbir şeyden haberim yokken ona yalvarircasina yazmıştım. Meğer kız yanındaymis o sırada anası falan da. Okumuşlar mesajlarımı. Ben yalvariyordum noldu birden Daha dün beni seviyordun tamam yalanları da affediyorum tekrar devam edelim falan filan yazmistim. O da iyi günler yazıp engellemisti. Meğer hep birlikte mesajlarımı okumuşlar. Kız da demiştir aaa bu kız benimkinin peşinden koşuyor diye. O konuma düştüm. Oysaki peşimde koşan oydu. Keşke kıza her şeyi anlatabilsem ama kendilerini önemli sanacaklar

Dun de annemi aradı. Benim sozlumle hesabımı Amourette çalmış giriş yapamıyoruz dedi. Kızın bir ismi yok sanki hepsi sözlüsü sözlüsü sözlüm sözlü onlar diyip duruyor. Anladık sözlün işte. Oğlun beni aldattı ona gitti !
Annem de dedi kızım tüm gün benim yanımdaydı bir şey yaptığı yok. O sizle ugrasmiyor ki dedi. Ben de dayanamadım arkadan bağırdım ben onları engelledim bile umrumda değil ne işim olur ben zaten 9 ay önce ayrilmisim onun ne bok olduğunu anlayıp banane onlardan dedim. Umarım duymuştur. Annem de dedi beni bir daha aramayın oğlum hadi yolunuz açık olsun dedi kapatti. Başlarına taş düşse benden bilecekler. Üzüldüğümü bile bile hala sozlumun hesabını siz mi caldiniz diye annemi arıyor. Benle konuşmaya yüzü yok. Vardır gerçi. Sevecek birini bulsam direkt gidicem. Zerre umrumda değiller. İki ezik bir araya gelmiş. Ben ona evet deseydim benimle olacaktı. Bensizlikten sığındığı bir yer orası sadece. Anası kızı seviyor kız da bunu seviyor diye bir anakuzu olarak kıza 2 günde aşık oldu. Ne kadar sağlıklı bir ilişki bu ?
Yalandan da olsa bana geçen hafta seni köpek gibi seviyorum diyen biri o kıza da ihanet etmiş oluyor aslında. Tek dileğim mutlu olmasınlar

Sen engelleyince nasıl senin burnuna sokacaktı sözlüsünü? İşte böyle. Bir daha onun telefonlarını açmasın annen. Baktı yabancı numara, arayan o, şaaak kapatsın yüzüne. Viyyk viyyyk ötmesine fırsat vermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…