Başka birini bulsaydı hiç geri döner miydi?hahah vallahi cuk oturdu. Muhtemelen sulandığı kızlardan tekmeyi yedi, bir umut kapıma geldi![]()
Baktı ki gelen giden yok, kalakaldı öyle, eskisi beni çekiyordu dur yoklayayım dedi. Budur işte.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başka birini bulsaydı hiç geri döner miydi?hahah vallahi cuk oturdu. Muhtemelen sulandığı kızlardan tekmeyi yedi, bir umut kapıma geldi![]()
Şu çabana helal olsunBabası baskıcı, kıyafetinize, makyajınıza karışan birisiymiş. Evlenseydiniz eski sevgilinizle birlikte hayatınızı zindana çevirirmiş.
Oyunculukta profesyonelleşmiş. Bu kadar kolay yalan söyleyen insanlar bana korkunç geliyor. Güvenilmez yani. Arkadaşlarına yalan söylediği gibi size de rahatlıkla yalan söylemiş.
Gözü dışarda, uzak mesafe ilişkisi zaten başlı başına zor.
Hayat müşterek bebek , çocuk bakımı birlikte yapılmalı bu annenin görevi değil. Çok cahil, öküz biriymiş. Allah kurtarmış sizi. Verilmiş sadakanız varmış cidden.
Hem kendisi sözünüzü bölüyor hem de üste çıkmaya çalışıyor.
Yalan dolan palavra hepsi. Hiç inanmayın, güvenmeyin ona.
Tabi canım "anlat sen seversin yalanı" repliği gelsin bu kısma.
Psikolojik şiddet uygulayan, saygısız, aldatan, yalanlar söyleyen, ebeveynlikten bihaber birisinden kurtulduğunuz için çok şanslısınız. Bence bunu kendinizi ödüllendirerek kutlayın. Kendinize bir şeyler ısmarlayın, arkadaşlarınızla görüşün sohbet edin.
Hatasız kul olmaz. Ben de bazen hata yapıyorum ama önemli olan ders alabilmek ve aynı şeyi tekrar etmemek. Hiçbir kadının bir erkek yüzünden mutsuz olmasını istemiyorum.Şu çabana helal olsuntek tek üşenmeden. Konu sahipleri şu kadar çaba gösterse kendilerine böyle şeylerle ugrasmayacaklar.
Kesinlikle geçmişte debelenmenin manası yok önüme bakıp gerçekten mutlu olacağım o kişiyi bulmalıyım. Maşallah size de mutluluğunuz daim olsun1sene sonra kapıyı tırtıkladı. Çok aşıktım kendisine ve güzel ilişkiyi berbat etti. Pişman oldu. Şu an cok sağlıklı ilişkim var, ne istediğini biliyor ve mutluyuz. Asla müsade etmedim. Doğru seçimler yapabilmek için ardımıza değil önümüze bakmalıyız. O da uzaktan mutluluğumu izliyor.
Çok teşekkür ederim kendimi bildim bileli dikkat etmeye çalışırım hep.. Size gönülden katılıyorum istesek de istemesek de ebeveynlerimizin yansıması haline geliyoruz. Ki bu adam aile evinden 25 yaşında ayrılmış biri yani babasının düşünce normlarını sünger gibi çekmiş vaziyette. Başta çok modern, eşitlikçi biri olarak kendini tanıtıp sonra babasına dönüşmeye başladı. Babası da dibindeki çaydanlıktan çay koymaya erinen, sürekli hizmet bekleyen , kendi doğrusu dışında doğru kabul etmeyen biriydi. Anladım ki kişiyi ailesinden bağımsız değerlendirmek çok sağlıklı sonuçlara ulaştırmıyor bizi.Canım selamlar. Sen iletişim dili gayet kuvvetli kendini yetiştirmiş bir kadına benziyorsun. Zaten olayın kendinde gayet farkındasın. Olmayacağının… Ben şunu söylemek istiyorum aile nasıl yetiştirirse erkekler genelde evlendikten sonra direkman kafa oluyorlar bu gün bu manipüleleri yapar ama yarın iş ciddiye binip evlenince o babasının çarpık geri kafalı düşünceleri direk onun beyninde vücut bulacak. Bence kendine bu saygısızlığı yapma… Kendini sen özgüvenini en ufak yaralayan insanı hayatından çıkar ve bir daha iletişim kurma. Onun kendini açıklamasına bile izin verme sen kendini kötü hissettikten sonra karşı taraf cahil olduktan sonra inan iyi niyet bile olsa artık çekilmiyor. Yapma bunu kendine.
Allah daha çok güldürsün ve varak işlemeli her şeyden sizi uzak tutsun acces hanım. Siz bana bir ömür gülmelik malzeme verdiniz. Hakkınızdır diye düşünüyorumDeccalin oğlu mu bdbdhdhgsg sabah sabah gülme geldi![]()
Konuyu okumadım ama başlıkta deccalin oğlu diye tanımladığın biriyle gelecek düşünmek, zihninden atamamak kısmı bana garip geliyor hep.Böyle bir durumda siz ne yapardınız?
Merhaba, eski sevgilimle son 7-8 ayı problematik geçen bir ilişkimiz oldu. Ne zaman bir kavga etsek ya benim kırıldığım olayı küçümsüyordu ya da iş stresini bahane edip beni, onu daha da strese sokmakla suçluyordu. Bardağı taşıran noktalar ise babasının benim kılık kıyafetime, tırnağıma, makyajıma karışıp gelinim olmak istiyorsan bunlardan vazgeç demesi ve eski sevgilimin doğum günü için arkadaşının sevgilisine günler öncesinden beraber kutlayalım yazmama rağmen ben ona varmama 1 saat kalmışken (uzak mesafe ilişkisiydi) yazdığım kişilerin sanki nispet yaparcasına pasta alıp kapısına gitmeleri ve eski sevgilimin bu olayların hepsine tepkisiz kalıp normal karşılamasıydı.
Başka sıkıntılar da vardı. Kendisinin mitomani olabileceğini düşünüyorum. (yalan söyleme hastalığı). Mesela aldığı kazağın fiyatını fazla söylerdi, fişini bulunca anlardım ya da işe geç kaldıysa iş arkadaşların uyuyakaldım demek yerine arabayla geliyorduk kaza yaptı gibi hiç söylenmeyecek yanlar söylediğini yakaladım. Kilo aldığım bir dönem olmuştu (yaklaşık 10 kilo) bana hep kilonun onun sevgisini etkilemediğini söylerdi ancak bana karşı samimiyeti ve yakınlığı aşırı derecede değişmişti,hareketleri aksini ispatlıyordu. Snapchatten tüm flört potansiyellerini kendi isteğiyle çıkardığını söylemişti, bir kızı bıraktığını gördüm ve sohbete girdiğimde kızın ona attığı dağ,taş,orman snaplerini sohbete kaydettiğini, 2 yıl öncesine ait kaydedilmiş fotoğraflar olduğunu ve ben bu durumu yakalamadan 2 hafta önce sohbet ettiklerini gördüm ama snap olduğu için kaybolmuştu. Valizimi gitmek için hazırlarken ailesinin yanında ağladı zırladı ayaklarıma kapandı, istersen kızı arayalım diye diretti (tabii ki aratmadım) bir şekilde bana kendin affettirdi. (O an gitmem ve ilişkiyi sonlandırmam gerekirdi) ve en nihayetinde de ilişkimiz yukarıda bahsettiğim ve aklıma gelmeyen bir ton sebepten dolayı bitti. Bunları yazıyorum çünkü hem bana iyi bir ayar çekin hala bu herifle ilgili şuraya konu açıp vaktimi yediğim için hem de bir yol gösterin :)
Şu an eğitim ve iş olarak aşırı yoğun bir dönemdeyim öyle ki 10-12 saatlere kadar çıkıyor çalışmam. Duygusal zekamın (EQ) gerçekten düşük olduğuna inanıyorum çünkü duygularımı regüle edip de masanın başına full odak oturamıyorum bana 3 gün önce yazdığında beri.
Bitiş ise şöyle oldu, bir konu açıldı ve konu ileride bebeğimiz olursaya geldi. Paşam bebek bakamazmış o kadar çalışacakmış bu benim görevimmiş. Ben de çocuk yetiştirmek öyle bir mevzu değil anne-baba dayanışması şarttır benim eksik kaldığım yerleri sen tamamlarsın seninkileri ben çocuk ikisinin de ilgi ve bakımına ihtiyaç duyar dedim. Bu konu üzerinden tartışırken sürekli lafımı kesip araya girerdi, sözü tekrar almak için konuşmaya başladığımda sinirlenip laf kesme artık,konuşmayı bilmez misin sen diye söylenirdi. (Ne ironik değil mi? :)) Ve en sonunda kulaklarımı çınlatacak cinsten bana bağırdı 2. defa (İlkinde onu uyarmış ve şiddetin hiçbir türlüsüne tahammül edemediğimi, bağırarak sözlü şiddet bir daha göstermesi durumunda bu ilişkinin noktalanacağını söylemiştim) Dediğimi de yaptım ve telefonu suratına kapatarak onu engelledim her yerden. Tek çabasıysa 2. gün annemi aramak oldu. (o gün engelini kaldırdım ama o kadar, barışma niyetim de yoktu. Onun yaptığı saygısızlığa rağmen yine de böyle bitmesin dedim) Ama böyle bitti :) Ne yazdı ne aradı. Sonra da instagrama koşup hesabını aktive etti. O gün tiksindim ondan ve o günden beri bir daha onunla ilgili hiçbir şeyi asla kontrol etmedim ve bu bana o kadar iyi geldi ki. Stalkla gerçekten ayrılık sürecinde iyileşmeyi baltalıyoruz bence.
Ayrılğın üstünden 2 ay geçti ve beyefendi yırtık dondan fırlar gibi fırladı. Wpden mesaj atıp silmiş. O gece whatsapptan engelledim. Akşam da uçak modun aldım telefonu yatmadan. Gece 6 kere aramış ve "seni benim sevdiğim gibi kimse sevmeyecek" minvalinde mesajlar atmış.. Dayanamadım yazdım, içimdekileri döküp tamamen rahatlayıp bitirmek istedim. Paşamız çok çabalamış (şüpheli) bana mesajlar atmış ulaşmamış, cebinde kalan parayı da şehir değiştirecekti orada cep harçlığı yapması gerekmişmiş (yalan, şehir değiştirmeden önce yanıma gelip 4-5 gün kalacaktı öyle bir plan yapmıştık sonra kavga oldu ve ayrıldım). Gururuna yedirememiş engellememi ama beni silememiş de kahrolmuş her gün (her gün kahrolup 2 ay hiçbir şey yapmaması) Alkolik olmuş, türkü söylemeye başlamış, majör depresyon teşhisi koymuş kendine. Artık iş dışında hiç bağırmıyormuş. Bu süreçte sadece benim için çabalamış şu an bir yerlere gelmiş ama hiçbir manası yokmuş. muşmuş da muşmuş.. Vicdanıma oynamaya çalıştığının farkındayım ama gram samimi gelmiyor. Ama yine de hiçbir şeye odaklanamıyorum ve yine bana zarar veriyor. Bu elemanla asla barışılmaz ama şu an onu düşünmemem için taktikleriniz varsa minnettar olurum.. Dün itibariyle engelledim bu sefer açmamak üzere.