Çok eski olmayan sevgilimin yaptıkları ve yeni sevgilisiyle mutluluğu. Baş edemiyorum bu duyguyla.

Okulun varsa derslerine çalış, eğer çalışıyorsan işine odaklan.Takip etmeyi bırak bu sana acı verir ve zaten seni tartaklayan birini nasıl sevebildin ki.Kendine saygı...
Hem okuyorum hem çalışıyorum ve su an bu psikolojiyle devam edemediğim için işten izin aldım. Derslere de katılmıyorum. İlkimdi ve tecrübesizdim sevildim sandım çünkü yaptığı çok iyilikler var. Hala onun aldığı telefonu kullanıyorum. 2 aylık tanisiklikta telefon aldı bana mesela. Borçla. He ilk ayriligimda parasını geri verdim. Ama iyilikleri de çoktu. Tartaklamalar sonradan başladı. Öyle aşık duruyordu ki. Daha geçen hafta böyleydi. Birden sozlenmesi beni şok etti vurdu işte. Kimse içimi anlayamaz. Güçlü duruyorum ama odalara kapanıp ağlıyorum. Karnıma kalbime ağrılar giriyor.

Hem okuyorum hem çalışıyorum ve su an bu psikolojiyle devam edemediğim için işten izin aldım. Derslere de katılmıyorum. İlkimdi ve tecrübesizdim sevildim sandım çünkü yaptığı çok iyilikler var. Hala onun aldığı telefonu kullanıyorum. 2 aylık tanisiklikta telefon aldı bana mesela. Borçla. He ilk ayriligimda parasını geri verdim. Ama iyilikleri de çoktu. Tartaklamalar sonradan başladı. Öyle aşık duruyordu ki. Daha geçen hafta böyleydi. Birden sozlenmesi beni şok etti vurdu işte. Kimse içimi anlayamaz. Güçlü duruyorum ama odalara kapanıp ağlıyorum. Karnıma kalbime ağrılar giriyor.
Toplaman lazım kendini böyle olmaz.Derslerine git kendine kötülük yapmaya devam etme.Herkes ilk sevgilisi ile evleniyor diye bir şart yok bunun dışında yıllarca evli kalmış insanlar bile ayrılıyor.Hayat bu.İntikam almak istiyorsan daha iyi birini bul, daha insancıl, daha eli yüzü düzgün..

Keşke yollasaydın kargo ile bak, en azından bunu yapsaydın. '' Sizin kadar sahte. '' diye. 🤣Ay şimdi de sattın sanarlar, gerçek olmadığını sadece ikiniz biliyorsunuz. Sağa sola anlatırlar mı öyle yalan yanlış?
Attığımı biliyor. Daha önce eski sevgilisiyle konuştuğunu öğrendiğimde aldıklarını internetten satışa cikarmistim. O zaman gördü zaten eşyaların gittiğini. Ama satmadım geri dönüşüme koydum hepsini sonradan. Ona hiçbir şey kargolamak istemiyorum. Hala onun için uğraştığımı düşünecek..ya kargoda onun adını soy adını bile söylemek istemiyorum. Sırf bu yüzden gitmem 😄 ona kaç kez dedim bu kız olayını bilmeden önce gel kalan eşyaları vereyim. Amacım bulusmak görüşmek tabi. İstemedi. Oysaki beni görmek için bir bahanesi olurdu yani. Gelmedi diye aldıklarını kırıp resmini çekip atmistim. Son kalanlar da bugün çöpe gitti. Aman neyse. Ben de çok ters yaptım zamanında ama hak etti. İhanet etmek seviyorum diyip sevmemek başka bir şey. Hiçbir şeyle kıyaslanamaz.
Evet annesi beni kotuluyor. Kıza da muhtemelen öyle anlattılar. Yaptığım iyilikleri unuttular. Namussuz saygısız o... Tarzı bir kızım annesinin gözünde o yüzden tüm arkadaşlarına da öyle anlatmış. Evlerine gittiğim için ve oğlu bana yanastigi için bu damgayı vurdular. Ama 2 günlük kız her gün onların evinde şu an. Gerçi 2 günlük değildir o da neyse

Toplaman lazım kendini böyle olmaz.Derslerine git kendine kötülük yapmaya devam etme.Herkes ilk sevgilisi ile evleniyor diye bir şart yok bunun dışında yıllarca evli kalmış insanlar bile ayrılıyor.Hayat bu.İntikam almak istiyorsan daha iyi birini bul, daha insancıl, daha eli yüzü düzgün..
Ama böyle kazık yiyip gitmesi. Seviyorum diye dalga geçmesi sırf o kızı beklediği için ve benim buna inanmam. Ayrıca onu çok sevmem ve bağlı olmam. Ne kadar istemiyorum git desem de tüm yaptıklarına rağmen aklım çıkıyordu o çıkmıyordu. Deli gibi de kıskanıyordum. Şimdi yan yanalar ve evde birlikte kutluyorlar yeni yılı. Benimle uyuduğu yatakta. Daha geçen hafta farklıydık şimdi hayal bile edemeyeceğim bir konumda. Bunu bosveremiyorum bir türlü. Ne yemek ne gezmek. Hep gözlerim boşluğa dalıyor. Deli oldum iyice

Bir de böylelerine beddua da tutmuyor. Boşuna ah edip kendinizi yormayın. Bu dünya da arsızlar oyuncular hep daha mutlu oluyor. Ben şuana kadar bedel ödeyene denk gelmedim. Her zaman kendilerini sevecek kızlar buluyorlar.
Bu o kadar doğru ki ...

Güncelleme: 27. Sayfa -

Merhaba,
Genç ve tecrübesiz biri olarak tecrübeli hanımlarımızdan yorum istiyorum. Çünkü bunu atlatmış birinin tavsiyelerine ihtiyacım var.
İlk ilişkimdi çünkü herkese güvenen, çabuk etkilenen biri değildim. Nedense 1 haftada tanışıp hemen sevgili olduk. Gözüme perde indi derler ya aynı öyle oldum. 1 haftada tanıdığın insanla bir yola çıkarsan bu olur işte ah safım. !
1 haftada bana aşık olduğunu söyledi ve annesiyle tanıştırdı vs vs. Şahsen ben 3 ay sonra aşık olabildim kendisine.
İlişki boyunca en çok seven oydu sanırdım, nasıl ilgi nasıl alaka, ne dersem yapar, ölür bana. Bana bakar ağlardı sana nasıl aşığım sensiz bir hayat düşünemiyorum diye😁😁😁 Arkadaşlar ben ilk kez böyle sevildiğimi gördüm ve inandım. Beni bir anam babam sever sanıyordum. Vesselam 1 sene boyunca oldukça yalan yakaladım geçmişiyle ilgili hatta buradan konu da açmıştım. Küçük basit yalanlar ama gelecekteki yalanlara köprü oldu bunlar. Ben yine de asla ona yalan söylemedim. İlk bir buçuk sene böyle geçti, çok seviyoruz, o yalan söylüyor ben bulmaya çalışıyorum, bulunca kavga ediyoruz, beni tartaklıyor, ben ağlıyorum, bir daha senle olmayacağım diyorum ve ertesi gün gönlümü alıyor. 1 buçuk sene özeti bu.
Bu arada Beni o kadar kaybetmek istemiyor ki sırf bunun için benle cinsel ilişkiye girmek ve hamile bırakmak istedi ! evlenmeye mecbur bırakmak için. Reddettim. Biz tabi eşya falan bakiyoruz hayal kuruyoruz evleniriz diye. 1 buçuk sene içinde yalanların dışında çok ağır hakaretler ve küfürler de yedim ondan. Toplum içinde şiddet de uyguladı birkaç defa. Ve hak ettiğimi söyledi... "Bak kan akmıyor, morarmamış da.. şiddet dedigin ağız yüz kırmalı olur. Benim sana yaptığım şiddet değil " diyordu. Benim gibi bir kız da buna göz yumdu. Dedim ya perde inmiş gözüme.

Kısa keseyim ya, 1 buçuk sene sonra bilmem kaçıncı yalanı yakaladım ( karı kızla alakası yok ) ve ayrıldım. Ama ayrıldığım günden 2 gün önceye kadar 8-9 ay yani, sözde ayriyiz ama her gün konuştuk. Peşimde koştu. Ben de onunkinde kostum Allah var. Birkaç kez şans verdim yine yalan yakalayınca ittim onu istemedim. Çünkü artık yalanlar karı kız konularına dönmüştü. Hatta eski sevgilisiyle görüşmüş benden saklamis. Sürpriz yapmaya evine gidince kızı kapıdan çıkarken gördüm, kıyametler koptu. Kızın yanında beni kovdu biz senle ayrıyız zaten dedi. Bir hafta sonra yine yazdı. Beni ikna etti aramda bir şey yoktu senle ilgili konuştuk kızla senin yerin ayrı kime doldurmaz dedi. Çok sevdiğim için kendimi inandirdim ama affetmedim. Yine ayrı takılmaya devam ettik. Resimler her yerden kalktı tabi. O bekar gibi takılıyordu. Ama her gün konuşuyorduk. Birbirimizi nasıl sevdiğimiz anlatıyorduk, bana aglarkenki resmini atıyordu. Keşke affetsen bir daha yalan söylemem diye. Ama köpek şey yemekten vazgeçmez diye ayrı kalacağımızı ona guvenmeyecegimi söylüyordum hep. 1 buçuk ay önce bir arkadaşımızın düğünü vardı. Sırf benim için düğüne geldi, çiçekle, dansa kaldırdı, sonra eve bıraktı. Hemen aradı artık düzeltelim aramızı nolur ben böyle yapamıyorum diye ağladı. Onun annesi beni istemediğini söylediği için ben yine geri çekildim ( çünkü aramızdaki mahrem her şeyi anlatmış kadına ve hatta göstermiş, kadın da oğlum yapar erkektir ama bu kız ne biçim bir kız bunu ben gelin diye almam demiş ve beni istemedi ) benim annem de o kişi bana şiddet uyguluyor diye istemiyordu. Yani aileler onay vermiyordu.
3 gün önceye kadar engellemeli sonra kaldırmalı, kusmeli sonra barışmalı sürekli kıskanmalı devam ettik. Ama hala ayrıydık. Ve birbirmizi seviyorduk. Bana 3 gün önce yazdığı şeyler şunlar, ne ben başkasını sevebilirim ne sen seversin, beni hayatta ailem ve sen tutuyorsun, ben dünden razıyım senle olmaya he desen keşke, köpekler gibi de seviyorum seni Allah içimi biliyor... 3 gün önce bunları diyen adamın hayatında başkası varmış. Ertesi gün benden gizli durum paylaşmış arkadaşım gördü. Bir aşk sözü...
Benim için olmadığını anladım. Hemen ona yazdım fakat birden engellendim. Noldugunu anlamadım. Farklı yerlerden yazdım. Bana yaptığı açıklama şu, sen beni istemedin ittin yalanciysam nolmus yani değişmem ben, sen istediğini yap istediğin kişiyle canım yanmaz benim artık sana. Hayatımda kimse yok ama seni de istemiyorum yoruldum. Sanmaki bir kız var. Ama eminim senin hayatında bir erkek girer yakinda. Sen bitirdin ilişkiyi ben de bitirdim. Yolun açık olsun "vs. Şeyler. Ben tabi 180 derece döndüm tamam yalanları da affediyorum birbirimizi seviyoruz falan fişman yazdım Mesaja bakmadan engeli bastı. Akşam annesi aradı beni. Oğlumun hayatinda yeni biri var, çok düzgün çok iyi bir kız🙂☺️😍 sakın ilişkilerini bozma. Söz yapmayi düşünüyoruz. Oğlumun pesini bırak dedi. Ben ağlıyorum tabi salya sümük. Analı ogullu beni asagiladilar telefonda, bağırdılar, dan dan yüzüme yüzüme söylediler kızla çok mutlu olduğunu. Nasıl olur bu çocuk aylardır benimle konuşuyor daha dün beni sevdiğini söyledi nasıl 2 günde onu buldu dedim. O mahluk arkadan bağırdı dedi ki " afedersin sevdiğimi sanmisim, dün sevmediğimi anladım. Büyük konusmusum senden başkasıyla olmam diye ama onu seviyorum napayım, sen de s***r git artık kızım yaa" dedi. Seviyor sanmış beni rol yapmış meğer.

Kızlar o kadar zoruma gitti ki.! Ne olursa olsun bana sevgisine inandım.daha 3 hafta önce "ben birini bulmam sen sondun, benimle mezara gireceksin, ama senin kanın bozuk sen benden önce birini bulacaksın" diyordu. " Biz ne kadar ayrıldık dersek diyelim Amaroutte biz hiç ayrilamiyoruz, biz farklıyız" diyordu. Meğer benle konuşurken o kızı seviyormuş, onla okeylenmesini beklemiş. Beni de yedekte tutmuş. O sırada da bana yazmış hep. Bana gelmiş. Belki bana küfür edip bağırdığı zamanlar o kız buna yüz vermiyordu o da acısını benden çıkarıyordu. Gerçekten bunu beklemiyordum. Bari önce tamamen bitir benimle sonra git kime istersen. Canımı çok yakti o lafı "afedersin sevdiğimi sanmıştım sevmemişim meğer"
Ben kızla arasını bozmayım diye her yerden beni ve arkadaşlarımı ailemi engellemiş. 2 gün önce beni sevdiğini söyleyen adam dün durum atmış başka bir yerden gördüm. Bir ömür seninle yazmış kıza. Kız kim bilmiyorum. Nereden buldu bilmiyorum. Tüm gün evde nasıl tanıştı bilmiyorum..aradığımda meşgulken onla konuşuyordu demek, gece yatarken onu hayal ediyordu. İçimi yakıyor bu salakligim. Böyle güzel sevilmeye inanmış olmak içimi yakıyor. O beni 2 günde tamamen unuttu şimdi yeni telaşlar içinde bana yazdığı gibi o kıza uzun uzun yazıyor, ayrılık acısı çekmedi, benden ayrılınca hemen ona gitti..bense kahroluyorum. Çünkü onun için çok şeyler yaptım. Maddi manevi. Karı koca gibiydik çok destek oldum ona. Kimse inanmadı onun benden başkasını sevdiğine ama gerçekler ortada. Yardım edin, kimseyi bulmadan yeni birini sevmeden geçer mi enayilik acısı, kafam çok karışık uzun yazdım. Lütfen aranızda böyle bir şey yaşamış ve kısa surede atlatmış biri var mı
Eğer öyle bir kız varsa Allah yardımcısı olsun. Sende kurtılduguna şükredersin ama biraz zamanı var. Öyle hemen yeni sulara yelken açayımda unutayım kafasında olma. Uzun yoldan geldin otur dinlen biraz toparlan. Zamanı gelince gözün gönlün açılınca şükredersin🌹

Özellikle ana konuyu bırakıp buna cevap vermenizi istiyorum lütfen
engelle, sil heryerden. ne düşünürse düşünsün. ne önemi var. beni biri engellese bana dayanamıyor demem, bana tahammül edemiyor hayatında istemiyor diye düşünürüm.
şu an onları görmene bilmene gerek yok. sen görüyorsun diye de yarısı gerçek ise yarısını da gör diye paylaşıyor. takip ettiğini kıskandığını biliyor. şimdi sana iyi gelmez. henüz hala önemsiyorsun.
iyi yanlarını düşünme, şu an napıyorlar diye düşünme. romantik duygusal film müzik bunlardan uzak dur. bu bir süreç geçicek biliyorsun. kendine kolaylaştırmaya bak. ortak arkadaşlarını da sil engelle, onunla ilgili konuşma. farzet ki öldü.
bunların hepsi tecrübe.
eğer edinebiliyorsan minik bir yavru evcilin olsun, çok iyi geliyor.

Son düzenleme:
Bir de teldeki resimleri sildim ama arada kalan resimler var. Sayısı çok fazla. Oturup hepsine bakıp tek tek silmem gerekiyor. Sizce şu an mı yapayım bunu yoksa bırak kalsın mi dersiniz ? Bakınca kötü olmayayım. İleriki bir zamanda artık bakınca uzulmeyecegim zamanda silsem daha doğru olur demi. Ama telefonumda da o olsun istemiyorum

şu an zaten üzülüyorsun, topluca hepsini sil. tutma telinde bekletme. alakasız bir yerde bakarsın dengeni bozmaya değmez. anılarına saygı duyulacak biri değil.

Atlatman zor olabilir ben de çok burukluk yaşadım eskiden. Ama inan şimdi şükürler ediyorum iyiki olmamış, ya her şey güzel gitseydi de o kişiyle evlilik yoluna falan girseydim 😱 yazma arama üzülme , yapacakların bunlar , lütfen kalbini güzel insanlara aç , ve kendini ezdirme kimseye

Aynı durumları yaşamıştım. Hiç geçmez sanmıştım hatta konu da açmıştım. Konu açarken bile insanlar beni anlamıyor, benim yaşadığım çok başka birşey derdim. Zaman geçti, çok ağladım çok üzüldüm evet. O günlerde onları yaşamam gerekiyordu ve yaşadım. Zaman geçtikçe iyileştim. O ilişkinin bana ne kadar zarar verdiğini daha iyi anladım. Artık daha iyi ama yalnızdım. Bu süreci de kabullenmistim. Kötü , mutsuz bir ilişki olacağına yalnız ama mutlu olurum diyordum. İlerleyen süreclerde yaşayacağım yalnızlık beni biraz korkutuyordu ama netice de boyle kaygıları olan yalnızca ben değildim. Zaman geçip iyi oldukca ilerisi için büyük büyük planlar yapmamaya ve ani yaşamaya karar verdim, daha doğrusu o ilişkiden sonra bunu öğrendim. İyisini de kötüsünü de çok hesap etmemek gerekiyor, bunu anladım. Sonra zaman geçti yeniden aşık oldum :) asla olmaz derken. Şimdi evlenmek üzereyim, evlilik telaslarim var. Demem o ki uzun uzadıya planlar yapmayın, zamana bırakın. Başınıza gelen şeyin sizin için en doğru şey olduğunu zaman içerisinde göreceksiniz. Şuan yapmanız gereken acı çekmek ise çekin, sonrasını bırakın. Hayat size sizin tahmin edemeyeceginiz kadar güzellikler sunacaktır 🙏

Biraz önce ayrılık acısı ile alakalı konu açan bir başka üyeye yazdim bunları. Aynılarını size de yazıyorum. İlevaten şunları demek istemiyorum. Yukarıda yazdığım bitmiş olan ilişkim de ki erkek arkadaşım aynı sizinki gibi yalancıydi ve benim de gözüme perde inmiş derecesinde görmek istemiyordum. Aynı sizin gibi ayrıl barış yaşadık durduk. Yalanlarınin büyük bir kısmını da ayrıldıktan sonra öğrendim artık düşünün. Yalan çok zor bir durum. Bakın inanin ki siz daha düzgün, guzel ve dürüst bir ilişki yaşayacaksınız ama o yalan söyleme huyundan dolayı hiç bir yerde tutunamayacak. Şimdi ki erkek arkadaşım çok dürüst sadık ve kıymet bilen biri. Çok acı çekmiştim ama gerçekten iyi ki dediğim biri ile beraberim. Eski erkek arkadasim ile evlenmiş olsaydım çok yüksek bir ihtimal ile boşanmış olurdum. Çok şükür ki olmamış. Bir gün sizde böyle diyeceksiniz, güvenin 🙏

Aynı durumları yaşamıştım. Hiç geçmez sanmıştım hatta konu da açmıştım. Konu açarken bile insanlar beni anlamıyor, benim yaşadığım çok başka birşey derdim. Zaman geçti, çok ağladım çok üzüldüm evet. O günlerde onları yaşamam gerekiyordu ve yaşadım. Zaman geçtikçe iyileştim. O ilişkinin bana ne kadar zarar verdiğini daha iyi anladım. Artık daha iyi ama yalnızdım. Bu süreci de kabullenmistim. Kötü , mutsuz bir ilişki olacağına yalnız ama mutlu olurum diyordum. İlerleyen süreclerde yaşayacağım yalnızlık beni biraz korkutuyordu ama netice de boyle kaygıları olan yalnızca ben değildim. Zaman geçip iyi oldukca ilerisi için büyük büyük planlar yapmamaya ve ani yaşamaya karar verdim, daha doğrusu o ilişkiden sonra bunu öğrendim. İyisini de kötüsünü de çok hesap etmemek gerekiyor, bunu anladım. Sonra zaman geçti yeniden aşık oldum :) asla olmaz derken. Şimdi evlenmek üzereyim, evlilik telaslarim var. Demem o ki uzun uzadıya planlar yapmayın, zamana bırakın. Başınıza gelen şeyin sizin için en doğru şey olduğunu zaman içerisinde göreceksiniz. Şuan yapmanız gereken acı çekmek ise çekin, sonrasını bırakın. Hayat size sizin tahmin edemeyeceginiz kadar güzellikler sunacaktır 🙏

Biraz önce ayrılık acısı ile alakalı konu açan bir başka üyeye yazdim bunları. Aynılarını size de yazıyorum. İlevaten şunları demek istemiyorum. Yukarıda yazdığım bitmiş olan ilişkim de ki erkek arkadaşım aynı sizinki gibi yalancıydi ve benim de gözüme perde inmiş derecesinde görmek istemiyordum. Aynı sizin gibi ayrıl barış yaşadık durduk. Yalanlarınin büyük bir kısmını da ayrıldıktan sonra öğrendim artık düşünün. Yalan çok zor bir durum. Bakın inanin ki siz daha düzgün, guzel ve dürüst bir ilişki yaşayacaksınız ama o yalan söyleme huyundan dolayı hiç bir yerde tutunamayacak. Şimdi ki erkek arkadaşım çok dürüst sadık ve kıymet bilen biri. Çok acı çekmiştim ama gerçekten iyi ki dediğim biri ile beraberim. Eski erkek arkadasim ile evlenmiş olsaydım çok yüksek bir ihtimal ile boşanmış olurdum. Çok şükür ki olmamış. Bir gün sizde böyle diyeceksiniz, güvenin 🙏
Teşekkürler yorumunuz için. İyi geldi

Sanırım ilk ilişkim olması ve çoğu şeyin ilkini onunla yaşamış olmam beni bu kadar sarstı. Özel anlamda da ilkleri yaşadım. Bunlar geçer mi ? İlk sevdiğin kişiyle yaşadığın ilk özel şeyler ( sadece cinsellik değil )

Sanırım ilk ilişkim olması ve çoğu şeyin ilkini onunla yaşamış olmam beni bu kadar sarstı. Özel anlamda da ilkleri yaşadım. Bunlar geçer mi ? İlk sevdiğin kişiyle yaşadığın ilk özel şeyler ( sadece cinsellik değil )
İlk diye bu kadar anlam yükleme. Herşeyin bir ilki vardır. :KK8:

Az önce tesadüfen kızı buldum k9 gibi gibi resmen hissettim o kız olduğunu. Acaba gerçekten onunki midir diye istek attım. Sonra annemin telefonu çaldı bunun anası arıyor. :rapci:Siz benim gelinimden ne istiyorsunuz. Bu çocuklar sözlü yüzük taktılar diye anneme bagiriyor. 2 günde yüzük takmayi kabul eden bir kızın aklından şüphe ettim. Anası bağırınca ben de annemin elinden aldım telefonu nasıl bağırmışım hatırlamıyorum. Senin oğlun 4 gun önce , sen beni ayakta tutuyorsun seviyorum seni diyip ağlarken bana yazdığından sozlusunun haberi var mı dedim ? Bir hafta olmadi daha oğlun sen bir gelsen ben dünden razıyım ortak hesap da açarız diyordu noldu dedim. Gelinciğin biliyor mu bunu dedim ? Haberi yok demi çünkü oğlun ona da yalan söyledi dedim. Sonra ağır şeyler dedim. Annesi konuşamadı bile. Bağırdım çağırdım. Annem beni susturmaya çalıştı. Oğlu yoktu yanında sanırım olsa o da konuşurdu arkadan. Anne kapat şu telefonu böyle iğrenç insanlarla muhatap olma dedim. Sizin gibi pislik bir aileden kurtuldum çok şükür. Bana bu kadar çene calacagina oğlun bana şunu şunu yaparken konuşsaydın belki adam ederdin dedim. Ama olmaz sizin soyunuz bozuk bilmem ne .... Küfür hariç her şeyi söyledim. Bagirmamdan telefon cızladı.
Madem beni kötü biliyorlardı tamamen kötü bilsinler de tam olsun dedim içimden. Sonra suratına kapattım.
Kız daha çocuk gibi bir şey. Yazık twitterina yazmış ben senin gibi yakisikliyi hak edecek ne yaptım diye :KK70: sevgili olalı 2 3 gün gözüküyor. Nasıl sozlendiler anlamadım. Kızın geçen ayki twitleri hep ayrılık üzerine. Ya o da sevgilisinden yeni ayrildi ya da benimkiyle birlikteydi ondan ayrılmıştı. Bilemem. Kız hemen instagramdan birlike resimlerini koymuş. Benim onlara aldığım çay bardağından çay içiyor 😆 ve kızla aynı evdeler. Benden kopup 2 günde başkasına aşık olup yüzük takmak pek sağlıklı gelmedi. İçimi doktugum için rahatladım ama. Kız bir sürü fake hesaptan ve aynı soy isme sahip bir hesaptan istek attı kabul etmedim. Annesi beni aradı engelledim. Başka ulaşabilecekleri bir yer yok. Çoluk çocuk bir kız. Tuhafıma gitti. Geçen hafta tırım tırım bana bakan beni arayan adam şimdi oturmuş kızın yanında aşkla bakarak poz vermiş. Tuhaf yanı ama içim rahatladı. Defolsunlar gitsinler
Siz 2 gunde asik olduguna inandiniz o niye inanmasin.allah askina bi kendinize gelin ya ben siddet gordugunuz yere kadar lkudum.millet kocasindan siddet gorse bosaniyor siz daha sevgilinizden siddet gormus ustune bide onu kiskaniyosunuz.normal bi ayrilik olsa kiskanclik normal ama sizi dovmus kufur etmis hala kiskaniyorsunuz.biraz gururlu olun ne yasiyorsaniz hakediyorsunuz

Siz 2 gunde asik olduguna inandiniz o niye inanmasin.allah askina bi kendinize gelin ya ben siddet gordugunuz yere kadar lkudum.millet kocasindan siddet gorse bosaniyor siz daha sevgilinizden siddet gormus ustune bide onu kiskaniyosunuz.normal bi ayrilik olsa kiskanclik normal ama sizi dovmus kufur etmis hala kiskaniyorsunuz.biraz gururlu olun ne yasiyorsaniz hakediyorsunuz
Kimse hak etmez teşekkürler yorum için

İşte onu diyorum. Atlatabilir miyim ? Severek yaşadım ne yasadiysam. Başkasını öperken o gözümün önüne gelir mi
Gelmez be, niye gelsin. İnsanlar 2 çocuğunun babasını bırakıyor, seninki altı üstü sümüklü bi sevgili. İlerde bu günleri gülerek hatırlayacaksın.

X