Çok eski olmayan sevgilimin yaptıkları ve yeni sevgilisiyle mutluluğu. Baş edemiyorum bu duyguyla.

Ben de 23 yasindayken ayrilmistim ill erkek arkadasimdan. "Arkadas" olarak gorusup konusuyorduk. O iliskinin basinda ve genelinde benim pesimden cok kosmustu herseyimi alttan almisti dunyanin en buyuk sevgisini yasadigini iddia ediyordu diger insanlarin asklarini basit buluyordu kendisininkinin yaninda. Neyse ben de senin gibi ayrilmistim anlasamadigimiz icin ama belki barisiriz bir gun diyordum. Bir gun bulusmamizda dedi ki ben birisiyle cikmaya basladim sevgili oldum. Cok sasirdim ve kizdim. Benim egom asiri zarar gordu. Cok agladim cok sinirlendim rock metal benzeri muzikler dinledim bir hafta falan. 1 hafta aci cekmenin sonunda simdiki esimle bir gun gecirdim ve birden ondan hoslanmaya basladim. Esim ondan cok daha iyiydi. Iyi ask sozleri soyleyemiyordu romantik degildi ama mukemmel bir insandi. Hala da oyle. Eski erkek arkadasim bana geri geldi evlenme de teklif etti. Ama ben simdiki esime asiktim artik. Ondan cok sogumustum baskasinin elini nasil tutabilir diye bile sasiriyordum ilk zamanlar. Sen de ondan soguyacaksin ve birini bulacaksin. Sonra bir gun bu cocuk sana donecek. O zaman o kadar umrunda olmayacak ki onun seni geri istemesi. Sen mutlu olacaksin unutma, o mutlu olamaz bu karakterle mutlu olmasi mumkun degil onun.

Onerilerim: Cocugun ve kizin hesaplarini engelle, onlardan haber alma. Anneni eger ararlarsa annene soyle yuzlerine kapasin telefonu. Onlarin tum iletisim yollarini kes. Cocuk baskasiyla oldugu icin ondan soguyacaksin zaten. Sen farkinda bile olmadan unutmus olacaksin. Maximum 3 ay alir unutman boyle bir durumda. Rahatlamak icin kitap okumak iyi gelebilir. Baska insanlarla gorus ama bu cocuk hakkinda konusma. Sorarlarsa da sallamiyormus gibi davran ben ondan ayrilmistim zaten barismiyordum aylardir pesimden kosmasina ragmen. umarim cok mutlu olur de hatta. Senin egon zarar gordugu icin ancak bu sekilde tamir edebilirsin. Fotograflari ve mesajlari bir flashdiske aktar veya ayri bir dosyaya. Bence silme. Unuttugun zaman tekrar baktiginda orda gordugun kiz baska birisiymis gibi gelecek sana. Cunku sen artik baska birisine asik olmus olacaksin.

Arkadaşlar başka bir konu açıp devam edersem yanlıs olur diye düşündüm. Ama psikolojim hala duzelmiyor. Bugün rüyama girdi o kişiyle tekrar birlikteymisim ve aylar önce benleyken başkasıyla nişanlandığını yakalamisim. Annesi kızın resmini paylaşıp Amourtteye benziyor mu hehehhe demis sözde sosyal medyada, ben de görmüşüm. O kızla özel şeyler yaşadığını görmüşüm. Ama beni ikna etmeye çalışıyordu. Ben de ağlıyordum niye hep beni enayi yerine koyuyor insanlar diye Bu sabah kalktım kız duyuru yapmış sayfasını da herkese açmış. Evleniyorlarmış. Ayrıca kız yaşını da yazmış. Malesef yeni reşit olmuş bir kız. Eski kişi hep derdi ki ben asla 20den küçük biriyle olmam kardeşim onlar benim sübyancı miyim ben derdi. Simdi ki kız resmen çocuk. Daha yeni reşit olmuş. Evleneceklerine göre ne zamandır aldatiliyordum Allah bilir. Ya da kız 1 haftada evlenmeyi onun aklına soktuysa benden daha mı iyidir ? Ben de 1 ay içinde söz yapalım demişlerdi ben de korkmustum acele ediyorlar diye.
Velhasıl kelam çok büyük konuştu senden başka kimse sevemem sen sonsun 18liklerle isim olmaz dedi dedi sonunda yaptı. Bir tek ben yapamıyorum nedense. Rüyamda bile sevip inandığım insanların bana yalan söylediğini görüyorum. Hep sadık kalan doğruyu söyleyen bırakmayan taraf ben olmaktan yoruldum. 2 günde beni unutması çok koydu. Birini bulduğu an beni sildi. Hele sevmemişim seni demesi resmen kalbimi söktü
Biliyorum ki ancak 10 15 sene sonra biri çıkacak karşıma mecbur evde kalmayayım diye evlenicem. Sorun birini bulmakta değil. Güvensizlik içinde boğuluyorum. Sen kendine güven kendini sev kimseye ihtiyacın yok bilmem ne laflarindan da sıkıldım. Bunu diyenler hayatında biri olan kişiler hep. İhanet kandırılmışlık, emeklerin boşa gitmesi, özel anılar, 2 günde unutulmusluk ve karşı tarafında hiç ben olmamışım gibi yaşamaya devam etmesi çok yaraliyor. Giderken dediği "sevdim sanmışım yaaa sevmemişim" lafı resmen gömdü. Onu demeseydi en azından ben de ömrü hayatımda sevildim sevgimin karşılığını aldım boşa çabalamamışım derdim. Ama yok. Çok koyuyor. Babama da guvenirdim bir zamanlar o da güvenimi boss çıkardı. Şimdi ne kadar ilgi gösterdi de geçti artık. Yeterince onu sevemiyorum yazık o beni çok seviyor diye üzülürdüm. Ben kimimki sevsinler beni ! Ancak seviyor gibi yapıp oyalarlar. Bir daha kimseye guvenmicem. Ömür boyunca da bekar kalicam. Dün Instagram'da hasta çocukları gördüm çaresizce bekliyorlar, hayvanları görüyorum aç mama bekliyor... Ağlıyorum.sinirden o kadar kötüyüm ki kalbi taş gibi olan kadınlara bunu yapmak yerine en hassaslarını bulup canını yakıyorlar. Onun da canı yansın. Mutlu olmasınlar. 18inde koca koca diye ölen erkek meraklısı da pişman olsun insallah

Sevgi ilgi meraklısı biri değilim ama 23 yaşındayım. Ne sigaram var ne alkol var ne gece hayatım ne poz poz internette resimlerim. Ki bunlar bile olsa kimsenin laf etmeye sen kötüsün demeye hakkı yok. Sırf ilk sevgilime güvenip bir şeyler yaşadığım için damgalanmak zoruma gidiyor. Sevmemişim ne demek ya ? Sevmiyosan öyle davran öyle konuş benimle. Ben kimseyi seviyorum sanıp oyalamadım. Benim de karşıma çok kişi çıktı. Ayrı oldugum zaman bile etkilenemedim. Teselli bulmaya çalışıyorum ama olmuyor. Kendimdeki kismetsizligi de biliyorum. Sevmiyorssn neden seviyorum diye dolandın peşimde neden !? Bunun şakası olmaz. Öyle sanmisimi olmaz ! Benden önce bile kızdan ayrıldıktan aylar sonra benle olmuş. O kızla 3 ay takılmasına rağmen. Ulan 2 sene var sen nasıl 2 günde unuttun ! Kaç ayridr aklında başkası vardı Allah bilir !
Hastayım diyip işten erken çıktığında ona gidiyordu belki de ! Vallahi bu kadarını yapacağını dusunmemistim. Artık paranoyak oldum herkesten her şeyi bekliyorum..mutlu bir çift görsem nasılsa kocası başkasını bulunca aldatır diyorum içimden. O bana vurduğunda ben ayrıldığımda bile hemen gidip birini bulup devam edemedim. Onu düşündüm. Sözde çok aşıktı ya kendine kıyardı çok uzulurdu diye. Kaldı ki seviyordum da. İnsanın yaşadığı ilişkiye saygısı olur bari 2 hafta bekler 2 gün ne ya ! Son bulusmamiz daha 2 ay olmadı nasıl bir başka çocuğa ( çocuk yaşta kız bence ) sarılır öpersin midesiz herif. Benden sonra her yeri hastalandı daha da beter olsun. Benim acım çıksın.

Canım amba dert etmişsin kendini uzmuşsun.tmm insan sevince gözü kör oluyo derler ama bence Haline şükret.düşünsene bu adamla evlenip yuva kurdugunu ayy Allah korumuş.zaman herşeyin ilacı.zamanla unutulmıycak ne var şu hayatta.daha çok gençsin sen degerlisin sana deger vermeyenlerle işin olmasın.☺

Hala aynı konu mu ha yeter git kızım işine diyeceksiniz ama çok hassas biriyim. Kimse kirmasin ama bu beni üzer aman bu çocuk ağzıma eder olmayayım diye diye kendimi buna saklamisim. Geldi koydu gitti. Sevildigime inanıp kendimi bir bok sanışıma üzülüyorum ben. 2 dal çiçek aldı diye aaa beni seviyor havalarına girdim aptal gibi. Utanmasa oğlunu vermek için benden başlık parası isteyecek kadın şimdi yeni gelini mutlu olsun diye dişinden tirnagindan arttırıyor. Oğlu bir paket az sigara içip bana hediye almadı ama kız için para biriktiriyor. Giren çıkan hep bana oldu

Her dediğine tamam diyen 2 günde ona aşık olan 18lik varken, her şeye dırdır eden yalan dolan sevmeyen aklı basinda 23lüğü napsın. Ben yaşlı kaldım ona. Biz ilk birlikteken o kız 16 yaşındaydi daha. Otursun baksın çocuk gelininin paylaştıklarınam daha 1 ay önce sevgili istiyorummmm ilişki ariyorummm diye paylaşımlar yapan kızdan hayır gelir ama benden hayır gelmezmiş ona

Bişey anladıysam

Sen şanslısın ki eşinle tanismissin. O da eşiyle tanıştı işte gayet mutlu. Asla bana yaptıklarından pişman değil. Seneye adımı da unutur. Ben bayağı kismetsizim. Çok nadir biri benden etkilenir ben de çok çok çok nadir o kişiden etkilenirim. 2 sene 1 haftada geçecek gibi durmuyor bende malesef

Ablacım sizden 10 yaş büyüğüm diye diyorum siz takıntı haline getirmişsiniz seninkide sevgi olamaz vs ... Gerçekten diyorum rüyalarında bile böyle görüyorsanız acil psikolojik destek almalısınız buarada 23 yaşındasın çok gençsin önüne bak dimdik yürü hayat ve yaş bunlari kafaya takacak kadar kolay değil .gitsin bosverin sevgiliyken yapsın bosverin biten bitmiş giden gitmiş Allah aşkına en çok tuhafıma giden "beni tartaklardı" lafı . Sen sevgili iken buna izin verirsen yarın o dengesiz napar size ? Kurtulmussun halen kafanda kurup üzülüyorsun

Ondan çok şüphe ettiğim için genelde onu başkasıyla görürdüm. Ya da Allah malum ederdi bana ruyada bugün de gördüm. Sabahına da evleneceklerini öğrendim. Çok güzel kandirildim asla bunu beklemiyordum. Hani ayrıldık tamam iletişimi tamamen kopaririz. Seni seviyorum diye ölüp bitmez bana 1 2 ay sonra da birini bulur eyvallah. Ama böyle damdan düşer gibi yapıp beni tamamen unutunca çok koydu

Her geçen düğün arabasına acaba onlarınki mi diye bakmak istemiyorum. Benimle yaşadığı o özel şeyleri başkasıyla da yaşayacak olması canımı acıtıyor

Dedim ya ben sozlendigini söylediğimde arkadaslarimiz bile inanmadı. Herkesi de silmiş iş yerinden. Sürekli muhatap olduklarını bile engellemiş. Kimse benle ilgili bir şey yazmasın diye. Öyle aniden yaptı ki bunu millet bile hazmedemiyor ben nasıl hazmedeyim ? Ayrılınca büyük kavgalarda hep derdim bana yalan söylemeyen vurmayan birini bulucam diye, o da derdi ki sen bulsan da ben bulmam isim olmaz ! Şimdi o buldu. Bense boş laf ettiğimle kaldım

Resmen evleniyorlar ya. Bir de kıza her şeyi ilk kez yapıyormuş gibi anlattığına yemin edebilirim. İlk kez sana evlenme teklifi edicem ilk kez sana yüzük alıcam ilk kez seninle şuraya gidicem diye. Oysaki hepsini benle yaptı

size vurması!!!!
bittiği iyi olmuş Allah feraha çıkarsın

İyi ki bakmamışsınız maşallah her şeylerine hakimsiniz

Yaaa daha ilk sayfalardaydım spoiler yedim

Kendi hayatına odaklan, o kızdan ayrılıp sana dönse o adamdan bir cacık olmaz, daha küçüksün diyeceğim kızacaksın. Karşına doğru düzgün bir insan çıktığında ne kadar saçma insanlarla vakit harcadığını görüp üzüleceksin. Sosyal medya hesaplarını kapat bir süreliğine, onları da takip etme, ne yapıyorlarsa yapsınlar. kendine oyalanacak bir şeyler bul.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…