- 25 Temmuz 2019
- 430
- 980
Karşı taraf rahatsız etmediği sürece engellemeyi doğru bulmuyorum. Çok önemsiyor izlenimi vermiş olmayın.Engellesem mi onları ?
Normal adam olsa evet, mutlu olabilirler derdim. Ama senin öküz kötü. O kadar kötü ki, ona başka ceza gerekmez, en büyük ceza kendisi kendisine. Bi de anakuzusu. İyyy. En iflah olmaz tür. Öldürmez süründürür.Merak etmeyin ona manyak olmaz. Bize gelince ayarları bozuk oluyor. Bizde adam olup hata yapmamayı öğrenip elin kizini el üstünde tutarlar
Yeni yıla pislik temizleyerek girme. Az bekle, için soğusun bi.Bir de teldeki resimleri sildim ama arada kalan resimler var. Sayısı çok fazla. Oturup hepsine bakıp tek tek silmem gerekiyor. Sizce şu an mı yapayım bunu yoksa bırak kalsın mi dersiniz ? Bakınca kötü olmayayım. İleriki bir zamanda artık bakınca uzulmeyecegim zamanda silsem daha doğru olur demi. Ama telefonumda da o olsun istemiyorum
Hissettiklerinizi anliyorum ayni saskinliklari bende yasadim ve dedigim gibi mukemmele yakin bir iliskide yasadim ben. Yani acikcasi tartaklayan birinden her türlü kötülük beklerim. Ben de kendime defalarcaaa nedenn dedim nedeennn...sonra bu sorunun cevabının olmadığını fark ettim. Ben cok ağladım yordum kendimi ama o bunu asla bilmedi. Canim cok aciyordu inanin ben de sevdiklerinden kolay vazgecebilen biri değilimdir. Yani kolay bir ayrilik olmadi benim için. Birakin kendinizi üzülün ağlayın ama o asla bilmeyecek ona asla yalvarmiycam deyip motive edin kendinizi. Ben kendime değer verdikce o gozumde değersizlesti. Ben hesap bile sormadım mesela ona neden demedim. Ya da bi mesaj bile atmadım. Gururum onun ucuz sevgisinden daha değerli dedim. Kendime değer verdikce iyilestim. Ama asla takip etmeyin gerçekten takip etmeniz sizi uzer. Ve de iletisimde olmayin ben sizin duydugunuz laflari duysaydim daha zor atlatirdim.Oyle yapicam sağolun tavsiyeniz için. Beni aldatma potansiyeli olan bir erkekle evlenmedigim için mutlu olmalıyım. Artık takmıyorum. Çünkü sevmiyorum. Bana yazdığı mesajların aynisini ona yazmış. gördüm. Eminimki bana dediği gibi ilk kez sana böyle yazıyorum demiştir.
Anladım ben aksini düşünüyorum kıza mutluluk dilemek anlaminda.
Sizinkiler evlendilerse bunlar da evlenir. Ben de ilgi alanımdan çıkarıyorum artık. Üzülmüyorum da. Benim de karşıma şu an iyi düzgün biri çıksa sevebilsem ben de birlikte olurum zaten. Sanırım ilk diye v çok bağlanıp sahiplendim diye böyle koydu. Geçen hafta birlikte olduğunuz insan bu hafta başkasının yanında hatta aynı evde. Keşke ondan önce ben yapsaydım ona bu aciyi yasatsaydim diyorum ama koyverdim artık. Teşekkürler yorumunuz için
Aynen. Hislerine yenilip yalvar yakar yapsaydın, kapısında paspas olsaydın, '' Falanca kız vardı, az ağlamadı arkamdan, az koşmadı peşimden, ne yapsam da bırakamadı kolay kolay. Bu abiniz az can yakmadı. '' diye sağa sola ego kasacaktı. Bundan ibaret olacaktın onun için. Yapmak çok çok zor, ama bir kekonun gerine gerine, kabara kabara anlatacağı ego hikayesi olmamak paha biçilemez.Hissettiklerinizi anliyorum ayni saskinliklari bende yasadim ve dedigim gibi mukemmele yakin bir iliskide yasadim ben. Yani acikcasi tartaklayan birinden her türlü kötülük beklerim. Ben de kendime defalarcaaa nedenn dedim nedeennn...sonra bu sorunun cevabının olmadığını fark ettim. Ben cok ağladım yordum kendimi ama o bunu asla bilmedi. Canim cok aciyordu inanin ben de sevdiklerinden kolay vazgecebilen biri değilimdir. Yani kolay bir ayrilik olmadi benim için. Birakin kendinizi üzülün ağlayın ama o asla bilmeyecek ona asla yalvarmiycam deyip motive edin kendinizi. Ben kendime değer verdikce o gozumde değersizlesti. Ben hesap bile sormadım mesela ona neden demedim. Ya da bi mesaj bile atmadım. Gururum onun ucuz sevgisinden daha değerli dedim. Kendime değer verdikce iyilestim. Ama asla takip etmeyin gerçekten takip etmeniz sizi uzer. Ve de iletisimde olmayin ben sizin duydugunuz laflari duysaydim daha zor atlatirdim.
Asla onunla muhatap olmadim. Asil ve gururlu olmak , ise yariyip insani rahatlatıyor:) bir gun kendi kendine vay be soyle de bir kiz vardi, cok gururluydu asla yalvarmadi diyecek olmasini hayal ediyordum bu beni diri tutuyordu mesela
Simdi sorsaniz umrumda değil:) benimde ondan sonra hayatima 1.5 sene kimse girmedi illa biriyle birlikte olmaniz gerekmez bence.
Malesef öyle. Geçen hafta onla konuşurken demiştim ben başka kızın gölgesini bile senden kıskanıyorum diye. O da başka kız yok zaten demişti. Ben böyle severken su an evinde başka bir kız var. Hiç sevilmemisim gibi hissetmek kötü. Her şeyi olduğumu sanıyordum. Şimdi bana yazdiklarinin aynısını ona yazıyor..belli ki bu kızı da seviyor. Amaroutteyi hiç sevmemişim demek ki diyor içinden zaten ne zaman yenisini bulsalar bir önceki için amaaan hiç sevmemistim derler. Arkamızdan agladiklarini unuturlar.Tecrübem olmasa tüm fotoğrafları silin sosyal medyadan da hiç bakmayın derdim. Ama hisler tazeyken bunu yapmak zor oluyor. Zaman her şeyin ilacı. Birinin her şeyiyken bir anda hiçbir şeyi olmak zor bir durum. Kalp bu bir anda diyemiyorsun ki boşver kurtuldun ondan diye. Ben sevildiğinize inanıyorum ama bazı erkekler böyle maalesef sevilmeyi seviyorlar. Her fırsatı değerlendiriyorlar.
Oyle diyor zaten. Pesimi bırakmadı sarıp sarıp durdu diyor. Kapıların önünde elinde çiçekle beklediğini unuttu saatlerce herhalde. Her Allah'ın günü geçen hafta bana yazdığını unuttu. Bir de arkamdan atıp tutuyorlar ya ne kadar zoruma gidiyor. Çünkü emek verdim ve fedakarlık yaptım. Yanına kâr kalmış gibi hissediyorum. Bugün bana aldığı takılar annesinin aldığı sonradan sahte çıkan yüzük son hediyeler hepsini çöpe attım içlerinde pırlanta bile vardı. Umrumda değil. Bir de üzerine tükürdüm. Bulan güzel güzel kullansın. Aldığı kıyafetleri atmadım giyecek çünkü bananeAynen. Hislerine yenilip yalvar yakar yapsaydın, kapısında paspas olsaydın, '' Falanca kız vardı, az ağlamadı arkamdan, az koşmadı peşimden, bırakamadı kolay kolay. Bu abiniz az can yakmadı. '' diye sağa sola ego kasacaktı. Bundan ibaret olacaktın onun için. Yapmak çok çok zor, ama bir kekonun gerine gerine, kabara kabara anlatacağı ego hikayesi olmamak paha biçilemez.
Birbirimizi göremiyoruz ki belli edeyim ona mutlu oldugumu sanki çok mutluymuş gibi gerciBu tarz erkekler bayılıyor kızların kendisi için acı çekmesine. Ona bu zevki yaşatmayın acınızı içinizde yaşayın. Gururlu olmak iyidir her zaman. Benim de içimde fırtınalar kopar ama karşı tarafın ruhu bile duymaz.
Keşke yollasaydın kargo ile bak, en azından bunu yapsaydın. '' Sizin kadar sahte. '' diye.Oyle diyor zaten. Pesimi bırakmadı sarıp sarıp durdu diyor. Kapıların önünde elinde çiçekle beklediğini unuttu saatlerce herhalde. Her Allah'ın günü geçen hafta bana yazdığını unuttu. Bir de arkamdan atıp tutuyorlar ya ne kadar zoruma gidiyor. Çünkü emek verdim ve fedakarlık yaptım. Yanına kâr kalmış gibi hissediyorum. Bugün bana aldığı takılar annesinin aldığı sonradan sahte çıkan yüzük son hediyeler hepsini çöpe attım içlerinde pırlanta bile vardı. Umrumda değil. Bir de üzerine tükürdüm. Bulan güzel güzel kullansın. Aldığı kıyafetleri atmadım giyecek çünkü banane
Sessizlik en güzel cevap. Baştan böyle yapsaydınız daha iyi olurdu ama geçti artık. Bundan sonra tepkisiz kalın kendini özel hissetmesin. İçinde merhamet olsa zaten bunları yaşatmazdıBirbirimizi göremiyoruz ki belli edeyim ona mutlu oldugumu sanki çok mutluymuş gibi gerci
Kızla resmini görene kadar yazdım sordum engelledi beni cevap vermeden. Başka yerden ulaştım. Noldugunu anlayamadım. Neden diye de sordum. Utanmadın mi hiç mi saygın yoktu da seviyorum diye beni kandırdın sırf o kızla aranı yapana kadar boşta kalma diye dedim. Küçük düşürdüm kendimi. Ama vallahi inanmadım o kadar beklemiyordum. Ve biliyorum ben reddettigim için o kıza gitti. 5 gün önce evet deseydim o kız değil ben olacaktım evinde. Aman Allah korumus. Ben onunla olamıyordum ya. Çünkü son ana kadar bana sordu ben yok çektim yalanı bırakmazsın sen dedim. Bırakmamis da zaten kızı sakladigina göre benden. O kız da buna aşık olmuş sanırım. Hiç fırsatı kaçırmak istemedi. Hoplaya zıplaya gitti. Siz ne kadar zaman da unuttunuz ? Hayatınıza biri girdi mi ? Guvenebildiniz mi tekrar ?Hissettiklerinizi anliyorum ayni saskinliklari bende yasadim ve dedigim gibi mukemmele yakin bir iliskide yasadim ben. Yani acikcasi tartaklayan birinden her türlü kötülük beklerim. Ben de kendime defalarcaaa nedenn dedim nedeennn...sonra bu sorunun cevabının olmadığını fark ettim. Ben cok ağladım yordum kendimi ama o bunu asla bilmedi. Canim cok aciyordu inanin ben de sevdiklerinden kolay vazgecebilen biri değilimdir. Yani kolay bir ayrilik olmadi benim için. Birakin kendinizi üzülün ağlayın ama o asla bilmeyecek ona asla yalvarmiycam deyip motive edin kendinizi. Ben kendime değer verdikce o gozumde değersizlesti. Ben hesap bile sormadım mesela ona neden demedim. Ya da bi mesaj bile atmadım. Gururum onun ucuz sevgisinden daha değerli dedim. Kendime değer verdikce iyilestim. Ama asla takip etmeyin gerçekten takip etmeniz sizi uzer. Ve de iletisimde olmayin ben sizin duydugunuz laflari duysaydim daha zor atlatirdim.
Asla onunla muhatap olmadim. Asil ve gururlu olmak , ise yariyip insani rahatlatıyor:) bir gun kendi kendine vay be soyle de bir kiz vardi, cok gururluydu asla yalvarmadi diyecek olmasini hayal ediyordum bu beni diri tutuyordu mesela
Simdi sorsaniz umrumda değil:) benimde ondan sonra hayatima 1.5 sene kimse girmedi illa biriyle birlikte olmaniz gerekmez bence.
Hayvana merhamet eden insanı çok severdim. İnsana da merhameti olur derdim ama hayvana merhamet önüne bir avuç mama koymakla bitiyor. İnsana merhamet etmek başka bir şey. Hele hayat arkadaşı diye yola çıktığına. Bunu ayırt edememisimSessizlik en güzel cevap. Baştan böyle yapsaydınız daha iyi olurdu ama geçti artık. Bundan sonra tepkisiz kalın kendini özel hissetmesin. İçinde merhamet olsa zaten bunları yaşatmazdı
Benim babam da annemi aldattı ve perişan olan annem oldu. Babam azıcık üzülmüştür karım gitti artık çamaşırımı bulaşığımı yıkayan olmayacak diye o da ve sonra babam yeniden evlendi ve mutlu. Kadın nesini sevdi diyoruz ama seviliyor böyle adamlar işte dediğiniz gibiBir de böylelerine beddua da tutmuyor. Boşuna ah edip kendinizi yormayın. Bu dünya da arsızlar oyuncular hep daha mutlu oluyor. Ben şuana kadar bedel ödeyene denk gelmedim. Her zaman kendilerini sevecek kızlar buluyorlar.
Şöyle düşünün insanlar kaç yıllık kocalarının ihanetine uğrıyorlar. Maalesef iyi sanıp kalbimizi açıyoruz. Neyseki evli değiliz.Hayvana merhamet eden insanı çok severdim. İnsana da merhameti olur derdim ama hayvana merhamet önüne bir avuç mama koymakla bitiyor. İnsana merhamet etmek başka bir şey. Hele hayat arkadaşı diye yola çıktığına. Bunu ayırt edememisim
Çünkü etkilemeyi biliyorlar. İki güzel söze kapılıp aşk sanıyoruz. Böyleleri her zaman bulur birilerini. Bizler de onların bıraktığı enkazla yaşamayı öğreniriz.Benim babam da annemi aldattı ve perişan olan annem oldu. Babam azıcık üzülmüştür karım gitti artık çamaşırımı bulaşığımı yıkayan olmayacak diye o da ve sonra babam yeniden evlendi ve mutlu. Kadın nesini sevdi diyoruz ama seviliyor böyle adamlar işte dediğiniz gibi