Eski sevgili için terk edilmek

Aklı eski sevgilisinde, seni de yedekte yanında görmek istiyor. Her yerden engelle, numarasını sil. Başka hesaplardan da yazıyormuş. Gerekirse hesabını dondur. Onu stalklama.
Ama bana 3 yıl önce bitti demişti. Kız da bana yıllardır ulaşmadı demişti ama sanırım yalandı bu. Belki de benle tanışmadan hemen önce kıza ulaşıyordu. Zaten kızdan ayrıldıktan sonra her sene kızın bulunduğu şehre gitmiş, profilinde öne çıkanlarda duruyordu. Görüştü görüşmedi bilmiyorum
Hikayeleri kaldırması için kavga etmiştim çok abarttığımı söylemişti

Hangi sınava çalışıyorsun?
Kpss çalışıyorum
takıntıdan kurtulamadığı için yeni ilişki yaşayamıyor. ne kadar sorsan da cevap bulamazsın, belki bazen gerçektiniz bazen değildiniz. aynı anda iki zıt şey de var olabilir ama ne kadar sağlıklı? sende de kızı sürekli stalklama takıntısı yaratması ne kadar onur kırıcı senin için bi düşün. bu seni hasta eder, ikisini de takip etmeyi bırak, engelle ve hayatına devam et. hasta insanlar hasta eder. sen bunları kişisel algılama. umutsuz olma. karşında mutlu olmak istemeyen, acı çekmeye bağımlı biri var. sen öyle olma.
Evet gerçekten de kendimi çok kötü ve yetersiz hissetmeme sebep oluyor. Amacım konuştular mı ya da tekrardan mı olacaklar bunu öğrenmek ama kendimi kötü hissediyorum. Görsem daha kötü olacak zaten ama. Sanırım eski ilişkimde de benzer şeyler yaşadım aynı davranışları tekrar ediyorum. Hayatıma devam edebilmek biraz zor geliyor sürekli aklıma geliyor derslere odağım azaldı. 3 ay boyu sürekli gözümün önünde olduğu için acım dinmedi sanırım, bu kez tamamen silip deneyeceğim belki unutmam mümkün olur 😞

Kpss çalışıyorum

Evet gerçekten de kendimi çok kötü ve yetersiz hissetmeme sebep oluyor. Amacım konuştular mı ya da tekrardan mı olacaklar bunu öğrenmek ama kendimi kötü hissediyorum. Görsem daha kötü olacak zaten ama. Sanırım eski ilişkimde de benzer şeyler yaşadım aynı davranışları tekrar ediyorum. Hayatıma devam edebilmek biraz zor geliyor sürekli aklıma geliyor derslere odağım azaldı. 3 ay boyu sürekli gözümün önünde olduğu için acım dinmedi sanırım, bu kez tamamen silip deneyeceğim belki unutmam mümkün olur 😞
aynı değil ama ucundan benzer şeyleri tecrübe etmiştim ben de. ne olursa olsun eğer bir konuyu aşmak istiyorsan yapman gereken o konudan dikkatini çekmek ve zaman geçmesini beklemek. dolayısıyla her yerden engelle hepsini ve açma bu konuda disiplinli ol. konuyu kişisel algılama yaptıkları onları ilgilendiriyor senin yetersizliğinle ne alakası var? suçu biraz onlara atsana yahu. yalnızca kendine şunu sorabilirsin belki, neden aynı şeyleri yaşadım ve yaşıyorum? illa bir sebebi olmalı bunun. tercih edilmeme veya ikinci plana atılma ile ilgili bir travmanız olabilir mi? görülmeme, önemsenmeme, kendini kanıtlamak zorunda olmakla ilgili?

Kendimi sürekli o kızla kıyaslıyorum yani bende bir şey ilişkimizde bir şey mi hosuna gitmedi de eskiye döndü diye ama sorun kendisinde aslında. Keşke bende erken davransaydım neredeyse 3 ayım üzülmekle geçti hala da devam ediyor ama gerçekler de yüzüme çarpıyor benim bir geleceğim var oluşturmam gereken 😔 sizi tebrik ederim inşallah bende bunu başarabilirim. Böyle dönüp dönüp başa sarıyorum, acaba gerçekten konuştular mı ya da konuşacaklar mı kuşkusuyla ikisini de takip etmekten kendimi yıpranmış hissediyorum. Zaman içinde azalır inşallah önce takip ettiğim uygulamaları bir süre silmeliyim. Teşekkür ederim
evet sosyal medyadan uzak dur. Hatta kendine mümkünse aşamalı stalk bıraktır. günde 4 kez bak sonra 3,2 diye ilerlet. Görüşmeleri bir şeyi değiştirmeyecek ki. Şu an değiştirebileceğin tek ve en önemli şey sınava çalışma sürecin

Sınav zamanı duygusal işlere girmemek lazımdı bu en baştaki hataydı. İnsan ister istemz böyle olunca acı çekiyor. Kim ne derse desin kim ne yaparsa yapsın insan kafasındaki savaşı bir türlü bitiremiyor.Ama mecbur öyle yada böyle zaman geçecek ta ki içindeki yangın kül olana kadar artık yanacak bir şey kalmayana kadar.

Sınav zamanı duygusal işlere girmemek lazımdı bu en baştaki hataydı. İnsan ister istemz böyle olunca acı çekiyor. Kim ne derse desin kim ne yaparsa yapsın insan kafasındaki savaşı bir türlü bitiremiyor.Ama mecbur öyle yada böyle zaman geçecek ta ki içindeki yangın kül olana kadar artık yanacak bir şey kalmayana kadar.
Evet ben bu konuda çok büyük hata ettim. Ve tam olarak tanımadığım biriyle yaşamam en kötüsü oldu. Ben sürekli aynı şeyleri düşünmekten, yani konuşuyorlar mı neden böyle oldu beni severken bir anda uzaklaştı bunlar sürekli kafamda olduğundan günlük rutinlerimden bile uzaklaşmışım bunu farkettim. Bugün özel dersim varmış ben günleri şaşırmışım veliye nasıl bir açıklama yaparım onu bile bilmiyorum birkaç haftadır hayattan kopuk yaşıyorum. Çok üzülüyorum 😔

evet sosyal medyadan uzak dur. Hatta kendine mümkünse aşamalı stalk bıraktır. günde 4 kez bak sonra 3,2 diye ilerlet. Görüşmeleri bir şeyi değiştirmeyecek ki. Şu an değiştirebileceğin tek ve en önemli şey sınava çalışma sürecin
2 gün başarılı oldum ama sonra tekrardan artarak devam etti alışkanlık mı oldu bilmiyorum. Evet görüştüklerini öğrensem bile bir şey fark etmediğini biliyorum ama bunu öğrenme istegime engel olamıyorum 😔 sanırım çok etkilendim bu süreçten. Rüyamda bile görüyorum korku içinde uyanıyorum. Bugün özel dersim varmış ben günleri şaşırdım yeni farkettim veliye nasıl bir açıklama yapacağımı düşünüyorum. Bir an önce normal yaşantıma dönebilmem gerekiyor, haftalardır böyleyim

aynı değil ama ucundan benzer şeyleri tecrübe etmiştim ben de. ne olursa olsun eğer bir konuyu aşmak istiyorsan yapman gereken o konudan dikkatini çekmek ve zaman geçmesini beklemek. dolayısıyla her yerden engelle hepsini ve açma bu konuda disiplinli ol. konuyu kişisel algılama yaptıkları onları ilgilendiriyor senin yetersizliğinle ne alakası var? suçu biraz onlara atsana yahu. yalnızca kendine şunu sorabilirsin belki, neden aynı şeyleri yaşadım ve yaşıyorum? illa bir sebebi olmalı bunun. tercih edilmeme veya ikinci plana atılma ile ilgili bir travmanız olabilir mi? görülmeme, önemsenmeme, kendini kanıtlamak zorunda olmakla ilgili?
Dikkatimi çekebilme konusunda irade eksikliği yaşıyorum. Engelliyorum 2 haftadır kaldırmadım ama karşı taraf ulaşmak için farklı hesaplardan yazıyor. Anlamıyorum kafam karışıyor eğer o kızı hala unutamadıysa ve bizi bitirdiyse niye tekrar tekrar bana ulaşıyor çok katıydı bitirirken. Kendimi onu bu zamana kadar gerçekten tanıyamama konusunda da çok eleştiriyorum. Ama tabi ki hata onun. Yani elbette daha önce de aldatılmıştım zor atlatmıştım. Tam olarak hislerimi de belirleyemiyorum bu süreçte. Daha sonra yeni bir ilişkiye başlamadan önce kendimi tanıma konusunda ugrasmalıyım. Ama simdi bu olayı nasıl atlatırım bilmiyorum zamana bıraktım bekliyorum öyle ama ders verimim çok azaldı. 3 aydır geçen günlere yetişemiyorum

Tüm hayatınızı çöp edebilecek biri için tüm hayatınızı etkileyecek sınavı lütfen heba etmeyin.
Size sevgili eşten önce iş,aş lazım hele ki bu devirde. Bir an önce silkelenip kendine gel. 3 ayda başaramayacağın şey yok.

kendimi tanıma konusunda ugrasmalıyım.
yeni bir ilişkiye başlama konusunda engel değil ilişkilerde de kendimizi tanırız mesele işaretleri okuyabilmek.

ama evet tam olarak bunu yapmalısın. yolun açık olsun

onun dışında psikolojik hasta olabilir kendisi.

son olarak da sen izin vermediğin sürece kimse seni üzemez.. bakış açını değiştirmen gerek hem de en acil şekilde. öğrendiğin dersleri al ve olayları dışarıdan bir göz gibi okumaya bak. dediğim gibi yolun açık olsun

Son düzenleme:
şimdi konu üstüne denk geldi :)

Ekran Resmi 2025-04-03 02.23.31.webp
Ekran Resmi 2025-04-03 02.23.40.webp
Ekran Resmi 2025-04-03 02.23.52.webp
Ekran Resmi 2025-04-03 02.24.09.webp

Back
X