Çok eski olmayan sevgilimin yaptıkları ve yeni sevgilisiyle mutluluğu. Baş edemiyorum bu duyguyla.

Okulun varsa derslerine çalış, eğer çalışıyorsan işine odaklan.Takip etmeyi bırak bu sana acı verir ve zaten seni tartaklayan birini nasıl sevebildin ki.Kendine saygı...
Hem okuyorum hem çalışıyorum ve su an bu psikolojiyle devam edemediğim için işten izin aldım. Derslere de katılmıyorum. İlkimdi ve tecrübesizdim sevildim sandım çünkü yaptığı çok iyilikler var. Hala onun aldığı telefonu kullanıyorum. 2 aylık tanisiklikta telefon aldı bana mesela. Borçla. He ilk ayriligimda parasını geri verdim. Ama iyilikleri de çoktu. Tartaklamalar sonradan başladı. Öyle aşık duruyordu ki. Daha geçen hafta böyleydi. Birden sozlenmesi beni şok etti vurdu işte. Kimse içimi anlayamaz. Güçlü duruyorum ama odalara kapanıp ağlıyorum. Karnıma kalbime ağrılar giriyor.

Toplaman lazım kendini böyle olmaz.Derslerine git kendine kötülük yapmaya devam etme.Herkes ilk sevgilisi ile evleniyor diye bir şart yok bunun dışında yıllarca evli kalmış insanlar bile ayrılıyor.Hayat bu.İntikam almak istiyorsan daha iyi birini bul, daha insancıl, daha eli yüzü düzgün..

Attığımı biliyor. Daha önce eski sevgilisiyle konuştuğunu öğrendiğimde aldıklarını internetten satışa cikarmistim. O zaman gördü zaten eşyaların gittiğini. Ama satmadım geri dönüşüme koydum hepsini sonradan. Ona hiçbir şey kargolamak istemiyorum. Hala onun için uğraştığımı düşünecek..ya kargoda onun adını soy adını bile söylemek istemiyorum. Sırf bu yüzden gitmem ona kaç kez dedim bu kız olayını bilmeden önce gel kalan eşyaları vereyim. Amacım bulusmak görüşmek tabi. İstemedi. Oysaki beni görmek için bir bahanesi olurdu yani. Gelmedi diye aldıklarını kırıp resmini çekip atmistim. Son kalanlar da bugün çöpe gitti. Aman neyse. Ben de çok ters yaptım zamanında ama hak etti. İhanet etmek seviyorum diyip sevmemek başka bir şey. Hiçbir şeyle kıyaslanamaz.
Evet annesi beni kotuluyor. Kıza da muhtemelen öyle anlattılar. Yaptığım iyilikleri unuttular. Namussuz saygısız o... Tarzı bir kızım annesinin gözünde o yüzden tüm arkadaşlarına da öyle anlatmış. Evlerine gittiğim için ve oğlu bana yanastigi için bu damgayı vurdular. Ama 2 günlük kız her gün onların evinde şu an. Gerçi 2 günlük değildir o da neyse

Ama böyle kazık yiyip gitmesi. Seviyorum diye dalga geçmesi sırf o kızı beklediği için ve benim buna inanmam. Ayrıca onu çok sevmem ve bağlı olmam. Ne kadar istemiyorum git desem de tüm yaptıklarına rağmen aklım çıkıyordu o çıkmıyordu. Deli gibi de kıskanıyordum. Şimdi yan yanalar ve evde birlikte kutluyorlar yeni yılı. Benimle uyuduğu yatakta. Daha geçen hafta farklıydık şimdi hayal bile edemeyeceğim bir konumda. Bunu bosveremiyorum bir türlü. Ne yemek ne gezmek. Hep gözlerim boşluğa dalıyor. Deli oldum iyice

Bir de böylelerine beddua da tutmuyor. Boşuna ah edip kendinizi yormayın. Bu dünya da arsızlar oyuncular hep daha mutlu oluyor. Ben şuana kadar bedel ödeyene denk gelmedim. Her zaman kendilerini sevecek kızlar buluyorlar.
Bu o kadar doğru ki ...

Eğer öyle bir kız varsa Allah yardımcısı olsun. Sende kurtılduguna şükredersin ama biraz zamanı var. Öyle hemen yeni sulara yelken açayımda unutayım kafasında olma. Uzun yoldan geldin otur dinlen biraz toparlan. Zamanı gelince gözün gönlün açılınca şükredersin

Özellikle ana konuyu bırakıp buna cevap vermenizi istiyorum lütfen
engelle, sil heryerden. ne düşünürse düşünsün. ne önemi var. beni biri engellese bana dayanamıyor demem, bana tahammül edemiyor hayatında istemiyor diye düşünürüm.
şu an onları görmene bilmene gerek yok. sen görüyorsun diye de yarısı gerçek ise yarısını da gör diye paylaşıyor. takip ettiğini kıskandığını biliyor. şimdi sana iyi gelmez. henüz hala önemsiyorsun.
iyi yanlarını düşünme, şu an napıyorlar diye düşünme. romantik duygusal film müzik bunlardan uzak dur. bu bir süreç geçicek biliyorsun. kendine kolaylaştırmaya bak. ortak arkadaşlarını da sil engelle, onunla ilgili konuşma. farzet ki öldü.
bunların hepsi tecrübe.
eğer edinebiliyorsan minik bir yavru evcilin olsun, çok iyi geliyor.

Son düzenleme:

şu an zaten üzülüyorsun, topluca hepsini sil. tutma telinde bekletme. alakasız bir yerde bakarsın dengeni bozmaya değmez. anılarına saygı duyulacak biri değil.

Atlatman zor olabilir ben de çok burukluk yaşadım eskiden. Ama inan şimdi şükürler ediyorum iyiki olmamış, ya her şey güzel gitseydi de o kişiyle evlilik yoluna falan girseydim yazma arama üzülme , yapacakların bunlar , lütfen kalbini güzel insanlara aç , ve kendini ezdirme kimseye

Aynı durumları yaşamıştım. Hiç geçmez sanmıştım hatta konu da açmıştım. Konu açarken bile insanlar beni anlamıyor, benim yaşadığım çok başka birşey derdim. Zaman geçti, çok ağladım çok üzüldüm evet. O günlerde onları yaşamam gerekiyordu ve yaşadım. Zaman geçtikçe iyileştim. O ilişkinin bana ne kadar zarar verdiğini daha iyi anladım. Artık daha iyi ama yalnızdım. Bu süreci de kabullenmistim. Kötü , mutsuz bir ilişki olacağına yalnız ama mutlu olurum diyordum. İlerleyen süreclerde yaşayacağım yalnızlık beni biraz korkutuyordu ama netice de boyle kaygıları olan yalnızca ben değildim. Zaman geçip iyi oldukca ilerisi için büyük büyük planlar yapmamaya ve ani yaşamaya karar verdim, daha doğrusu o ilişkiden sonra bunu öğrendim. İyisini de kötüsünü de çok hesap etmemek gerekiyor, bunu anladım. Sonra zaman geçti yeniden aşık oldum :) asla olmaz derken. Şimdi evlenmek üzereyim, evlilik telaslarim var. Demem o ki uzun uzadıya planlar yapmayın, zamana bırakın. Başınıza gelen şeyin sizin için en doğru şey olduğunu zaman içerisinde göreceksiniz. Şuan yapmanız gereken acı çekmek ise çekin, sonrasını bırakın. Hayat size sizin tahmin edemeyeceginiz kadar güzellikler sunacaktır

Biraz önce ayrılık acısı ile alakalı konu açan bir başka üyeye yazdim bunları. Aynılarını size de yazıyorum. İlevaten şunları demek istemiyorum. Yukarıda yazdığım bitmiş olan ilişkim de ki erkek arkadaşım aynı sizinki gibi yalancıydi ve benim de gözüme perde inmiş derecesinde görmek istemiyordum. Aynı sizin gibi ayrıl barış yaşadık durduk. Yalanlarınin büyük bir kısmını da ayrıldıktan sonra öğrendim artık düşünün. Yalan çok zor bir durum. Bakın inanin ki siz daha düzgün, guzel ve dürüst bir ilişki yaşayacaksınız ama o yalan söyleme huyundan dolayı hiç bir yerde tutunamayacak. Şimdi ki erkek arkadaşım çok dürüst sadık ve kıymet bilen biri. Çok acı çekmiştim ama gerçekten iyi ki dediğim biri ile beraberim. Eski erkek arkadasim ile evlenmiş olsaydım çok yüksek bir ihtimal ile boşanmış olurdum. Çok şükür ki olmamış. Bir gün sizde böyle diyeceksiniz, güvenin

Teşekkürler yorumunuz için. İyi geldi

Sanırım ilk ilişkim olması ve çoğu şeyin ilkini onunla yaşamış olmam beni bu kadar sarstı. Özel anlamda da ilkleri yaşadım. Bunlar geçer mi ? İlk sevdiğin kişiyle yaşadığın ilk özel şeyler ( sadece cinsellik değil )

İlk diye bu kadar anlam yükleme. Herşeyin bir ilki vardır.

Siz 2 gunde asik olduguna inandiniz o niye inanmasin.allah askina bi kendinize gelin ya ben siddet gordugunuz yere kadar lkudum.millet kocasindan siddet gorse bosaniyor siz daha sevgilinizden siddet gormus ustune bide onu kiskaniyosunuz.normal bi ayrilik olsa kiskanclik normal ama sizi dovmus kufur etmis hala kiskaniyorsunuz.biraz gururlu olun ne yasiyorsaniz hakediyorsunuz

Kimse hak etmez teşekkürler yorum için

İşte onu diyorum. Atlatabilir miyim ? Severek yaşadım ne yasadiysam. Başkasını öperken o gözümün önüne gelir mi
Gelmez be, niye gelsin. İnsanlar 2 çocuğunun babasını bırakıyor, seninki altı üstü sümüklü bi sevgili. İlerde bu günleri gülerek hatırlayacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…