Az önce tesadüfen kızı buldum k9 gibi gibi resmen hissettim o kız olduğunu. Acaba gerçekten onunki midir diye istek attım. Sonra annemin telefonu çaldı bunun anası arıyor.
Siz benim gelinimden ne istiyorsunuz. Bu çocuklar sözlü yüzük taktılar diye anneme bagiriyor. 2 günde yüzük takmayi kabul eden bir kızın aklından şüphe ettim. Anası bağırınca ben de annemin elinden aldım telefonu nasıl bağırmışım hatırlamıyorum. Senin oğlun 4 gun önce , sen beni ayakta tutuyorsun seviyorum seni diyip ağlarken bana yazdığından sozlusunun haberi var mı dedim ? Bir hafta olmadi daha oğlun sen bir gelsen ben dünden razıyım ortak hesap da açarız diyordu noldu dedim. Gelinciğin biliyor mu bunu dedim ? Haberi yok demi çünkü oğlun ona da yalan söyledi dedim. Sonra ağır şeyler dedim. Annesi konuşamadı bile. Bağırdım çağırdım. Annem beni susturmaya çalıştı. Oğlu yoktu yanında sanırım olsa o da konuşurdu arkadan. Anne kapat şu telefonu böyle iğrenç insanlarla muhatap olma dedim. Sizin gibi pislik bir aileden kurtuldum çok şükür. Bana bu kadar çene calacagina oğlun bana şunu şunu yaparken konuşsaydın belki adam ederdin dedim. Ama olmaz sizin soyunuz bozuk bilmem ne .... Küfür hariç her şeyi söyledim. Bagirmamdan telefon cızladı.
Madem beni kötü biliyorlardı tamamen kötü bilsinler de tam olsun dedim içimden. Sonra suratına kapattım.
Kız daha çocuk gibi bir şey. Yazık twitterina yazmış ben senin gibi yakisikliyi hak edecek ne yaptım diye
sevgili olalı 2 3 gün gözüküyor. Nasıl sozlendiler anlamadım. Kızın geçen ayki twitleri hep ayrılık üzerine. Ya o da sevgilisinden yeni ayrildi ya da benimkiyle birlikteydi ondan ayrılmıştı. Bilemem. Kız hemen instagramdan birlike resimlerini koymuş. Benim onlara aldığım çay bardağından çay içiyor
ve kızla aynı evdeler. Benden kopup 2 günde başkasına aşık olup yüzük takmak pek sağlıklı gelmedi. İçimi doktugum için rahatladım ama. Kız bir sürü fake hesaptan ve aynı soy isme sahip bir hesaptan istek attı kabul etmedim. Annesi beni aradı engelledim. Başka ulaşabilecekleri bir yer yok. Çoluk çocuk bir kız. Tuhafıma gitti. Geçen hafta tırım tırım bana bakan beni arayan adam şimdi oturmuş kızın yanında aşkla bakarak poz vermiş. Tuhaf yanı ama içim rahatladı. Defolsunlar gitsinler