Erkek arkadaşım niye böyle son zamanlarda? Ne yapmam lazım?

Böyle başlıyorlar zaten ilk
Evet bende bunu düşündüm aslında dahada ilerler mi diye bu durum. bir şey yapmakta istemiyorum nasıl davranmak istiyorsa öyle davransın ilişki düzelsin diye çabalamak bana saçma geliyor iyiyse zaten iyidir. o yüzden dedigin gibi zaman mı tanımalıyım eğer psikolijik bir durumsa zaten sınavdan sonra ve işe yerleşince geçer ama hisleri ile ilgiliyse tamamen kopar ve biter dimi.

Hayır yazdan beri işsiz değil. Yazın çalışıyordu sadece düzenli bir işi yok. yani demek istedigim çalışırkende bu sıkıntı ve gerginlik yavaş yavaş başlamıştı eskisi gibi olmadığını söyluyordum. Şuanda da sınava hazırlanıyor bu ay içinde sınavı var. Ve evet stabil olabilir ama benim devamlı yüksek ve heycanlı bir yapım var çok nadir olur uzaklaşmam ki hayatımin zorlu donemlerindeyim bende onunlayken bir şeyleri unutuyorum ve mutlu oluyorum ondan da benzer davranışları bekliyorum. Ilk zamanki gibi elbette olamaz ama dinamik tutulabilir bence. Ona haksızlık yapmak istemedigim için sizlerden fikir almak istedim. Ne oldugunu pek anlayamıyorum ne yapman gerektiginide ve dediginiz gibi her insan farklı tabiki. Yansıtmasında demiyorum yansıtsin ama birlikte konuşrak unutalım eğlenelim karamsar baklamayalım istiyorum.
Siz karşıdaki kişininde sizin gibi heyecanlı vs olmasını istiyorsunuz anladığım kadarıyla ama herkesin karakteri, zorluklar karşısındaki duruşu ya da zaman geçtikçe alışma davranışları farklıdır. 2,5 yıllık ilişki ben de de ilk heyecanlar vs olmaz. Ama erkekler uzaklaşıp bunalımdayım, zordayım ondan böyle vs dedikleri zaman altından hiç iyi şeyler çıkmıyor. Bence izleyin bir süre, kendinizden ödün vermeyin, kafanıza da çok takmayın. Size nasıl geliyorsa siz de o şekilde gidin. Zaten kısa sürede belli olur.

Siz karşıdaki kişininde sizin gibi heyecanlı vs olmasını istiyorsunuz anladığım kadarıyla ama herkesin karakteri, zorluklar karşısındaki duruşu ya da zaman geçtikçe alışma davranışları farklıdır. 2,5 yıllık ilişki ben de de ilk heyecanlar vs olmaz. Ama erkekler uzaklaşıp bunalımdayım, zordayım ondan böyle vs dedikleri zaman altından hiç iyi şeyler çıkmıyor. Bence izleyin bir süre, kendinizden ödün vermeyin, kafanıza da çok takmayın. Size nasıl geliyorsa siz de o şekilde gidin. Zaten kısa sürede belli olur.
Evett öyle istiyorum ama farklılıklara tabiki saygı duyuyorum olaylar karşısındaki çabum parlayan biri ama genel olarak hayatı stabil ve sakin yaşayan bir yapısı var bundan memnunumda asla şikayet etmiyorum sadece birden önceye göre durağan olması bende bir etki noluyoruzz falan yaptı sanırım. Ve evet farklı şeyler mi dönüyor acaba diye düşunmeden de edemiyorum. Dediğiniz gibi biraz daha gözlenleyip bekliycem onun bir şeyler yapmasını. Zamanını şuan bana ayrıyor onda bir fark görmuyorum zamıni ve ilgisinide tamamen çekerse bir şeylerin ters gittigini anliycam.

Hayır yazdan beri işsiz değil. Yazın çalışıyordu sadece düzenli bir işi yok. yani demek istedigim çalışırkende bu sıkıntı ve gerginlik yavaş yavaş başlamıştı eskisi gibi olmadığını söyluyordum. Şuanda da sınava hazırlanıyor bu ay içinde sınavı var. Ve evet stabil olabilir ama benim devamlı yüksek ve heycanlı bir yapım var çok nadir olur uzaklaşmam ki hayatımin zorlu donemlerindeyim bende onunlayken bir şeyleri unutuyorum ve mutlu oluyorum ondan da benzer davranışları bekliyorum. Ilk zamanki gibi elbette olamaz ama dinamik tutulabilir bence. Ona haksızlık yapmak istemedigim için sizlerden fikir almak istedim. Ne oldugunu pek anlayamıyorum ne yapman gerektiginide ve dediginiz gibi her insan farklı tabiki. Yansıtmasında demiyorum yansıtsin ama birlikte konuşrak unutalım eğlenelim karamsar baklamayalım istiyorum.
benım anladığım kadarıyla üzgünüm ama artık cepte görüyor olabilir sizi çok fazla üstüne dusmeyın bence biraz kendinizi geri çekin bakalım , biraz o çabalasın. erkekler bizim gibi değil işte konuşunca unutmuyorlar dertlerini içine kapanıyorlar yanı bunu kabullenmen gerekıyor bence huyu bu demekki.
Bir emek verilmiş sonuçta 2,5 yıllık beraberlik kolay değil. Çok fazla verici ve fedakar davranmayın siz kendi hayatınıza odaklanmaya başlayın arkadaşlarınızla zaman gecırın, spor yapın veya bakımlara gidin yani kendinizi önemsediğinizi görsün, sonrasında zaten eğer ki gecıcı bir durumsa bu ilgisizliği kendi gelmeye başlar size birde böyle deneyin bakalım 🤔

benım anladığım kadarıyla üzgünüm ama artık cepte görüyor olabilir sizi çok fazla üstüne dusmeyın bence biraz kendinizi geri çekin bakalım , biraz o çabalasın. erkekler bizim gibi değil işte konuşunca unutmuyorlar dertlerini içine kapanıyorlar yanı bunu kabullenmen gerekıyor bence huyu bu demekki.
Bir emek verilmiş sonuçta 2,5 yıllık beraberlik kolay değil. Çok fazla verici ve fedakar davranmayın siz kendi hayatınıza odaklanmaya başlayın arkadaşlarınızla zaman gecırın, spor yapın veya bakımlara gidin yani kendinizi önemsediğinizi görsün, sonrasında zaten eğer ki gecıcı bir durumsa bu ilgisizliği kendi gelmeye başlar size birde böyle deneyin bakalım 🤔
Zaten saydığınız şeyleri yapan bir insanım aktifim ve kendime odaklıyım. Fedakarım işte burda hata yapıyorum ama bana çok saçma geliyor ya fedakar ve ilgili olmakta ne var bu erkekler ne istiyor anlamiyorum. Bakın biraz bugun onun gibi davrandım burda yazılanlardan yola çıkarak hafiften ilgisini toparlamaya başladı. Ama çok tuhaf hep böyle davranamam ki kendiimizi niye biz bunlara göre ayarlıyoruz. Yıldım vallah..

Yazdan beri varsa niye çekiyorsunuz ki. Evli değilsiniz, bir bağlayıcılık yok. Her insan istediğine ilgilidir. Bu kişiyle evlendiğinizi düşünsenize o zaman daha zor. Sizi öyle mi böyle mi diye düşünerek yormayacak birini bulun olur mu😍 böyle insanlarla ömür geçmez.

Valla kanka bence bir süre görüşme, kendini yorma. Konuş söyle , suratını çekemiyorum artık, uğraşmak istemiyorum ara verelim incelirse de kopar de. Bırak uğraşsın seni kazanmak için.

Evet çok haklısınız bu sorunlar kalkmadan evlilik gerçekleştirmem kolay görmüyorum evliliği. o yüzden ona bunu söyledim hep böyle mı olcak diye ona zaman vermemi toparlanacağını işte psikolojik durumunu falan bahsetti. Haksızlık ve bencillik yapmak istemiyorum. Ama farklı bir durum varsa asla bu ilişkiyi sürduremem oyle bir şey var mı onuda beklemeden anlayamayağım sanırım. Şimdi sizler böyle diyorsunuz bir başkası erkeklerde olabilir böyle durumlar ya da bende de oluyor falan diyor iyice kafam karıştı djnxjsmxms
Yazdan beri varsa niye çekiyorsunuz ki. Evli değilsiniz, bir bağlayıcılık yok. Her insan istediğine ilgilidir. Bu kişiyle evlendiğinizi düşünsenize o zaman daha zor. Sizi öyle mi böyle mi diye düşünerek yormayacak birini bulun olur mu😍 böyle insanlarla ömür geçmez.

Valla kanka bence bir süre görüşme, kendini yorma. Konuş söyle , suratını çekemiyorum artık, uğraşmak istemiyorum ara verelim incelirse de kopar de. Bırak uğraşsın seni kazanmak için.
O zamanda ya cidden çevre baskası yüzünden ve bu durumundan dolayı ciddi anlamda psikolojisi kötuyse haksızlık yaptım diyr kendime kızarim zor zamanlarında yanında olmam doğru olmaz mı ama işte emin olamıyorum beni soktugu durama bakın kızlar ya

Bence bi erkek için doğru kadını bulabilmek kadar geleceğini maddi anlamda garanti altına alabilmek de bir o kadar önemli.
Yani söylediklerinde dürüst ise, maddi olarak istediği konuma gelemedikçe moralinin bozulması enerjisinin düşmesi çok normal.
Yine de bunu ilişkisine fazla yansıtıyorsa o ilişkinin sorumluluğu ya da ileride getireceği sorumluluk üzerine yük gibi biniyor olabilir.

Örneğin bi tatil yaptığınızda , ya da dışarda bi yemek yediğinizde giderleri ona dert oluyorsa ya da evlilik planı kuruyorsanız bunu düşündüğünde kendi maddiyatına güvenemiyorsa doğal olarak ilişki ağır sorumluluk gibi olmuş olabilir.

Hani doğru zaman doğru insan lafı vardır ya. Belki siz onun için doğru insansınız ama zamanlama onun için sorun.

Tavsiyem, eğer ki bu bir süreçse geçecekse maddi anlamda rahat edecekse onun bu döneminde yanında olup alttan alabilirsiniz. Yok o hep bu sorunu yaşayacak ve ilişkinize yansıtacaksa bir ömür bu böyle olur. Örneğin evlenirsiniz , hem enerjisi düşük olur evi nasıl geçindiricem diye. Sizin uzaklaşmanız çok doğal olurdu o yüzden bu hareketlerinden dolayı

Bence bi erkek için doğru kadını bulabilmek kadar geleceğini maddi anlamda garanti altına alabilmek de bir o kadar önemli.
Yani söylediklerinde dürüst ise, maddi olarak istediği konuma gelemedikçe moralinin bozulması enerjisinin düşmesi çok normal.
Yine de bunu ilişkisine fazla yansıtıyorsa o ilişkinin sorumluluğu ya da ileride getireceği sorumluluk üzerine yük gibi biniyor olabilir.

Örneğin bi tatil yaptığınızda , ya da dışarda bi yemek yediğinizde giderleri ona dert oluyorsa ya da evlilik planı kuruyorsanız bunu düşündüğünde kendi maddiyatına güvenemiyorsa doğal olarak ilişki ağır sorumluluk gibi olmuş olabilir.

Hani doğru zaman doğru insan lafı vardır ya. Belki siz onun için doğru insansınız ama zamanlama onun için sorun.

Tavsiyem, eğer ki bu bir süreçse geçecekse maddi anlamda rahat edecekse onun bu döneminde yanında olup alttan alabilirsiniz. Yok o hep bu sorunu yaşayacak ve ilişkinize yansıtacaksa bir ömür bu böyle olur. Örneğin evlenirsiniz , hem enerjisi düşük olur evi nasıl geçindiricem diye. Sizin uzaklaşmanız çok doğal olurdu o yüzden bu hareketlerinden dolayı
İnan bana ondan hediye bile kabul etmiyorum bu kadar senede 2 kere aldı onda da askerden dönmüştü ve parası birikimi vardi yani birikimi oldugu zamanlar. Evlilik konusunda da asla abartili olmasin diyorum ve hemen evlenmek bile istemiyorum onada belirtiyorum maddi açıdan bende o da oturmadan düzene boyle bir şeye kalkışmam. Yani maddi açıdan ben konusunda kesinlikle endişesi yok ondan eminim onada desteğim. Bana zaman ver dedi tüm zamanlarım senin bile dedim. Psikilojisi konusunda dedigim gibi haksızlık etmek istemiyorum ona destek olmak istiyorum ama bir şey var bir kopukluk sanki sadece benim neşem var. Bazı dönemlerde olabilir hadi onada kabul ama hep böyle olcaksa nasıl yapıcam... o yüzden zamanla şekillenicek belli ki. Doğru kişi yanlış zaman konusunda da katıliyorum binbir türlü şey düşündüm bu da onlardan biri biz ikimizinde çok zor zamanlarımızda hayatımıza planda yokken girdik.

Az önce bir söze denk geldim. Her zaman “yapmak isteseydi yapardı “ cümlesine inanacağım. Çünkü ben yapmak istediğimde yaptım. Diyen bir söz ve aklıma siz geldiniz. Belki yaş gereği bu söz sizde bir yer bulmaz fakat bir 10 15 yıl sonra ne kadar haklı olduğunu görüyor insan. Zamanınızı, gençliğinizi, güzelliğinizi, algınızı, enerjinizi heba etmeyin kimse için. Değen zaten harcamayacaktır bunları, üstüne ekliyecektir 😊 acaba mı?dedirtmeyecek insanlarla geçsin ömrümüz umarım 😊

Teşekkür ederim kendisiyle konuştum anlattım.. ve dahada karmaşıklaştı. Şuan gerçekten anlatmaya gücüm bile yok beni belirsizliğin içine itiyor boşluğa bırakıyor. Asla cevap alamiyorum çok tezat açıklamalari ve manipülatif. Geri çekildim artık çabalamiycam benden bu kadar.

En olası durum bir başkasını seviyor olması

Kızlar sizce kuzenine yakınlarına falan sorıyım mı biri var mı diye

Back
X