Yaşadıklarına mı üzülsem bunlara izin vermiş olmana mı yoksa normal bişey gibi anlatmana mı bilemedim. Sana yüzünü okşamak için bile rızan olmadan dokunamayacak bir adamın gönüllü kum torbası olmuşsun. Ve daha kötüsü bunun aşk olduğunu sanmışsın. Daha da kötüsü olmuş: bu mesajları kırgınlıkla yazmamışsın. Onun başkasıyla olmasına kızgınlıkla yazmışsın. Mevlit okut, kilisede mum yak, budaya saygı duruşuna geç, inancın neyse öyle şükret Allaha ki bugün sağ salim aramızdasın. Kimse mükemmel değil herkesin ilişkisi sorunlu olabilir. Ama bir sınırı var ve sende onun etrafında dura dura bazı anormal şeylerin normal olduğu izlenimi oluşmuş. Yaşın genç lütfen sağlıklı bir ilişki için biraz daha olgunlaşmayı bekle. 17 18 yaşında başlayan ve seneler süren bir ilişkim oldu. Şu an biliyorum ki hepsi çocukluktu. 23ümde de çocuktum. Hayatı gördüğümden ibaret sanırdım. Kardeşim yaşındasın. Kendini tüm bunlardan uzaklaştır, ruhunu dinlenir, kendine merhamet et ve kendini geliştirmeye bak. Aşk, sevgi her zaman olabilir. Ama sen bu yaşa bir daha gelmeyeceksin. Annenin üstünü örttüğü yaşta elin herifinden dayak yemişsin. Yapma kendine. Çok üzülürsün sonra. Bedenine böyle bir şey yapmaya senin hakkın yokken başkasına bu hakkı vermişsin. Yapma kardeşim.