Çok eski olmayan sevgilimin yaptıkları ve yeni sevgilisiyle mutluluğu. Baş edemiyorum bu duyguyla.

Kızı kardeşi istek atmış sanki anlamicam gibi, birkaç fake hesaptan istek attılar kabul ettim sonra durumlar attım görsünler diye. Geçen hafta bana ölüp biten biri olduğunu fakat bu hafta gittiğini yazdım. Sonra daha önce şiddete uğradığımı küfür hakaret yediğimi oldurulmekle tehdit edildiğimi çok şükür o kişiden kurtuldugumu belirten durumlar attım. Allah simdikini korusun falan yazdım. Kız gerizekalı sanırım ya da eskim ona benim başkasından bahsettigimi söylemiş olabilir kız hiç üzerine alınmamış. Aksine gidip yeni resimler paylaştı asklı meskli. Yazmışım oraya şiddet demişim yerlerde suruklendim demişim. Hiç dusunmedi mi bu kız benim sozlumden bahsediyor olabilir mi acaba diye. Sonra hepsini silip engelledim hesapları. Başına gelince anlar belki. Umarım ona da yapar. Benim cektiklerim yanıma kâr kalmaz. Gerçi böyle anakuzulari annesi döv oglum diyince döver, sev oğlum diyince sever. Bizzat yaşadım

Kızın suçu ne? Neden başka birinin şiddet görmesini istiyorsun? Seni o kız mı aldattı? Seni o kız mı hırpaladı? Seni tanımıyor bile, muhtemelen senden ruh hastası bir takık diye bahsettiler.

Ayıp ama. Belki kızın eski kırıkları yaptı. Hesabın calindiysa git yenisini aç. Zaten 3 günlük sevgilisiniz. Bizim gibi 2 senelik değil. Attığın 2 3 resim. Onları da git yeni hesaptan at. Kalkıp benim annemi niye ariyorsun. Ne dicem ki ?? Heeee ben çaldım şimdi de bir yerime mi sokucam. Annem telefonu kapattıktan sonra dedi ayy aklıma gelmedi keşke deseydim ki benim kızım hesap çalmayı bilse daha önce yapardı da senin aldattığını ogrenirdi deseydim keşke dedi

Kızın suçu ne? Neden başka birinin şiddet görmesini istiyorsun? Seni o kız mı aldattı? Seni o kız mı hırpaladı? Seni tanımıyor bile, muhtemelen senden ruh hastası bir takık diye bahsettiler.
Çünkü bu kızlar aman öncekine napmissa yapmış hak etmiş demek ki kafasindalar. Öyle durumlari görüp bana sormak veya sevgilisine hesap sormak aklına bile gelmedi. Nasılsa bana yapmaz beni seviyor o kız hak etmiştir o yüzden dovmustur diye düşünüyordur. Afedersiniz bir de kızı sevmem kabullenmem mümkün değil. Doğal olarak ikisinden de nefret ediyorum.
Ayrıca ben telefonda ağlarken daha iki gün önce beni sevdiğini söylüyordun derken o kız bunu duydu. Sözlüsü 2 gün önce 2 yıllık sevgilisine aşk sözleri yazarken onunla da konuşuyordu. Sevdiğimi sanmışım öylesine yazdım sana onları dedi x kisisi. Kız hepsini duydu. Bunu bile kabul etti hatta daha da resim paylasmaya basladi. Aslında ikimize de ihanet etmiş oldu.
Eğer benim yeni sevgilim 2 günde bana söz yüzüğü takıp 2 gün önce de 2 yıllık sevgilisine aşkından ölüyorsa sonra kalkıp amann öylesine dedim ben onları hadi işine git diyorsa o kıza, ben o adamın taktiği yüzüğü suratına firlatirim. Ona yapan bana da yapar çünkü. Onu sevdiğini sanan beni de sevdigini sanır. İkisinden de nefret ediyorum. Hiç mutlu olmasınlar. Birbirlerini aldatıp dursunlar

Sana kızı sev demiyorum. Senin o kız ile hesabın yok, bile bile o öküz ile oluyor ise onun bileceği iş. Şimdi müstakbel kaynana arkasında, o dağa güveniyordur. Ahhh, el anasından ana olmayacağını bir gün çok acı öğrenecek. Sen neden senle alakası olmayan biri için kötü dilekte bulunuyorsun? Bunun sana ruhunu kirletmek dışında bir getirisi yok. Ona yaptı bana yapmaz, ben özelim kafasında ise bu düşüncesi kendi başını yakacak.

Bak
Başına gelince anlar belki. Umarım ona da yapar. Benim cektiklerim yanıma kâr kalmaz
Bak bu olmamış işte. Üzülüyor olabilirsin ama bi kadın olarak o kızın senin yaşadıklarını yaşamasını temenni etmeni anlayamadım. Doğru değil. Senin çektiklerinin asıl sorumlusu sensin bi yerde. İzin vermişsin çünkü. Eğer o çektiklerin çok ağır gelseydi zaten affetmezdin, dönmezdin o adama tekrar. Çoluk çocuk sahibi insanlar kocalarını boşuyor kabullenmiyorlar böyle bir durumu.
Ama bu yaşadıkların da hep tecrübe. İlerde daha iyi insanlar seçebileceksin bu tecrübeler sayesinde. Üzülme unutacaksın geçmeyen acı yok yeryüzünde...

Kesinlikle iyilesiceksiniz geçmeyen acı yokki. En onemlisi oyle bir tecrube katıyor ki yasanmisliklar, esime guvensem de kosulsuz sunmam artik guvenimi mesela. O da insan, iyi biri olsa da hataya düşebilme payı birakirim, artik kimseyi gözümde ideallestirip melekmis gibi bakmam insan olduğunu unutmam. Size de cok sey kattigini yasanmislikar eskidikçe anliycaksiniz.
O soyledikleri zaten tam oyuncu olduğunu gösteriyor. Ooo bende neler duymustum simdi gülüyorum:) senden sonra kimseyi sevmem iste cocugum olsun diye evlenirim belki demisti bana ayrilik mesajinda. Seni asla unitmiycam hep seni seveceğim yazmıştı bunun gibi bir sürü sey okusaniz sanirsiniz ki adam cok asik ayrilmak zorunda kalmış, bu adam iki ay sonra sözlendi. Simdi anliyorum ki vicdan azabi cekmemek icin giderken bile kendini düşünerek onu iyi hatirlamami isteyerek yapmış bunlari bencil. Sonra öğrendim aldattigini sizinki gibi yurek yememisti, dedigim gibi genel anlamda da iyi bir insandı zaten.
Size umut olduysam ne mutlu:) inanin doğru kisi hayatiniza girince sizi suclu hissettirmiyor. Hayatinizda sizi tartaklayan insan varken bile acaba benim yuzumden mi diye düşünmek zorunda kalmissiniz. Bu kadari bile bu adamdan uzaklasmaniza yetmeli. Beni aldatan bu kişi ondan ayrilacagimi sandiginda hep vicdan yaptirirdi mesela bana. Sen guzelsin gencsin çok kisi bulursun, ben ne olacağım derdi. Bende müthiş vicdan azabi cekerdim oysa benden cook once evlendi ve cocugu bile oldu.
Ben sunu anladim ki sizi kötü hissettiren size sucluymussunuz gibi hissettiren insanlardan uzaklastikca iyilesiyor insan.

Ben sevgiliyken nisanliyken birbirlerine tapan ne gelin kaynana gördüm ooo:) cokta sanmiyorum mutlu olcaklarini cunku bana gore kötü insan hep kötüdür. Yalniz adam pisman olur anlaminda demiyorum kiza kötü davranmaya baslar bence. Sonuçta seni de sevip ilk yil uzerine titriyordu değil mi?

Kız cok yanlis yolda ama ona bilenmene gerek yokki ayrilsa ne olacak? Sizin iliskiniz artik olmayacağına göre kız ayrilmayarak sadece kendi başını yakıyor. Sana bir zararı yok.

Katipcim sen laf anlatmaya çalışıyorsun ama boşuna.
Kalbinde ki kötülüğü görmüyor musun?

Kız umrunda değil tek derdi ayrılmaları.
Yok kiz anlasinda diye paylaşmış, kendini kandırır ancak bunlarla. Dayak yediğini görse oh diyecek kafada.

9 ay önce ayrılmışlar zaten, sürekli aldatıldım diyor, bir ilişki olunca aldatilir, arada o kadar şey olmuş, o kadar dayak yemiş, adam başkasına gidince vay beni aldattı diye fereyan ediyor.

Boşuna yoruyorsun kendini.

Son düzenleme:
Ama bak bu mesajin hiç olmadi. Hırsla ne yapacağını sasiriyorsun ve doğru değerlendiremiyorsun. Senin yalan söylediğini düşünerek nisbet yapiyor acikcasi ekledigimi hissederek böyle paylasimlar yapan birine bende inanmazdım. Eğer boyle seyler yaparsan hic guvenilirligin kalmaz kizin gözünde. Adama daha da sarılır.

Siz niye kızı ezikleme çabasına girdiniz ki ben onu anlamadım. Kız şuan sadece yanlış bir tercih yapmış o kadar. Belki de o üst perdeden anlattığınız küçümsediğiniz küçük kız size yapılanın onda biri kendine yapılırsa basacak tekmeyi nereden biliyorsunuz. Kendi içine düştüğünüz kötü durumu bu şekilde geçiremezsiniz. Siz şiddet görmüş , aşağlanmış, yalan söylenmiş, aldatılmış, hakarete uğramış gene de o adamı bırakamamışsınız, güya ayrıldık giye kendinizi kandırmışsınız ama adam gibi onu bile becerememişsiniz, adamla evlenebilmek için, sizin deyiminizle söylüyorum bir başlık vermediğiniz kalmış herşeye razı gelmişsiniz, buna rağmen, siz neden kendinizi o kızdan daha farklı görüyorsunuz ki? Eğer adam sizi bırakmasaydı, kızı yapmakla eleştirdiğiniz her şeyi siz yapacaktınız, siz o kızdan farklı olarak sadece adamdan tekme yemişsiniz. Hala daha şöyle sevdi, böyle sevdi diye kendinizi kandırıyorsunuz, seven insan şiddet uygulamaz, eski sevgiliyi eve atmaz, hakaret etmez , yalan söylemez, küfür ermez, tehdit etmez aşağlamaz, bunlar oldu ama iyi yönleri de çok daha fazlaydı diye geçiştirilecek anlayış gösterilecek şeyler değil, çoğu ceza hukuku kapsamınsa bile suç teşkil ediyor, bunları yaşadıktan sonra siz o adamla hala bir gelecek düşünebildiyseniz ve hala bir umut görüşmeye devam ettiyseniz bence ciddi psikolojik sıkıntılarınız var demektir. Bence hemen bir uzmandan yardım alın. Zira adam bugün gelip iki dil dökse siz bu kafayla affedersiziz,o adam size o... sıfatını yakıştırarak tehdit ettiğinde , şiddet uyguladığında bile affettiyseniz, bunu da beni kıskandırmak için yaptı der kendinizi avutur geçersiniz.
Ayrıca da o kızı küçümsemekten vazgeçin, bu sadece sizi acizleştirir. Tamam o kız yanlış bir tercih yapmış olabilir ama sizde aynı tercihi yaptınız ve o tercihin yanlış olduğunu gördükten ve her türlü aşağlandıktan sonra bile o adamı o sizi hayatınızdan çıkartana kadar çıkartamadınız, bence siz o kızdan daha kötü bir durumdasınız.

İyide sen adamı o yapılanlara rağmen bırakamayıp, hayatında tuttuysan kız neden bunu sorgulasın ki, hani diyorsun ya ben anlatayım o da yüzüğü fırlatsın falan, o bütün herşeyi sana yapılmasına rağmen sen neden bırakmadın, hala görüştün, başkası ile olunca aldatılma triplerine girdin? Sen şimdi kıza anlatsan kız sana bunu sorsa; madem bu kadar kötüydü, iğrençti, neden o seni hayatından çıkarana kadar sen çıkarmadın, hala onunla bir gelecek düşündün diye ne diyeceksin, ne cevap vereceksin. Senin hikayende o çocuk sana o kadar şeyi sadece sen izin verdiğin için yapabildi, o kızada bunları sadece o izin verirse yapabilir, zira bir adam bir kadına zarar verdiğinde kadın affetmez adamı hayatından çıkarırda adam yine zarar verirse bu kadını koruyamayan devletin acizliğidir, ama adamın yaptığı her pisliği ama çok seviyor ya da çok seviyorum diye siz affederseniz bu sadece sizin acizliğinizdir.

Çok korkuyor o kız o kekoyu hale yola getirecek, mutlu olacaklar falan diye. Düz öküz olsa diyecem ki mutlu olurlar. Ama adam manyak. Böyle, çok orijinal bişey. İçini rahatlatmaya çalışmıyorum bu hanım kızın bu konuda.

Herif o kadar şey yapmış ama o terketmeden bırakamamış, şimdi yeni kızı beğenmiyor, 2 günde sözlendi diyo, çoluk çocuk diyor,yer mantarı diyor, ona yaptı bana yapmaz o haketti diye düşünüyor diyor. Keşke küçümsediği kızdan bir farkı olmadığını anlasa.

Aslında en çok kendine kızıyor, o da farkında yaşadığı herşeye kendi izin verdiği için yaşadığının. Belki o kız izin vermeyecek kötü muameleye. İzin vermediği için karşı taraf hizaya gelecek, kendini az düzeltecek. O kız olmasa bunu kendi yapacaktı işte konu sahibi. Şimdi o kız olduğu için yapamıyor.

Son düzenleme:
öyle bi dünya var mı ya? Pamuk gibi kocalar sevgililer var. Niye herkes dövsün sövsün
Ay TV'lerde şiddet gösterile göstelerile gencler bu hale geldi.
Sevgi ya sevgi adı üstünde. Sevgide acı cektirmek ve cekmek yok. Eger olsaydı kimse sevmezdi. Yani en azından beni kimse sevmesindi.

Ona göre ben de böyle kötü biriydim. Onu suçlu hissettiriyordum. Şimdi ayrılıp başkanı sevince gunahlarindan arındı. E şimdi ben nolucam diye düşünüyorum. Öyle şıpsevdi değilim onun gibi 40 yılda bir etkilenifim birinden. Ondan etkilendigim gibi. O da zaten sevmemiş beni. Yaşadıklarım kâr kaldı. O mutlu oldu. Ben kötü eski sevgili oldum. Aldattığını da kabul etmiyor ayrıldım dedim sonra sozlendim diyor. Sozlenecek adam o kızı daha önceden de sokmuştur hayatına 2 günlük mesele değil. Ben de istiyorum onun yaptığı gibi birini bulayım resimler Atayım onu unuttursun bana. Bak mutluyum sen bir yerimde bile değilsin artık moduna gireyim ama yok. Acı çektiğini biliyorlar. Zevk alıyorlar.

Evet üzerime titrerdi annesi de kendisi de. Sonra her küçük tartışmamızda annesi mudahele etti. Oğlunu korudu ben de hiç susmam çok çene ederim. Sevmedi beni o yüzden. Çok dik kafaliyim diye. Ben senin oğlunun kufurunu hakaretin milletin içinde bana bağırmasını yalanlarını yutabiliyorsam siz de dik kafaliligimi yutun dedim. O yüzden sevilmedim. Ki zaten 1 buçuk sene sonunda yutamadim ve ayrıldım.
Annesine oğlun beni bugün dövdü rezil oldum ben bir daha sakın bana bulaşmasın şikayet edicem, senin oğlunu istemiyorum artık, dediğimde annesi oğluna demiş ki ölümü gör bu kızı almayacaksin ben bu kızı gelin diye almam demiş. Oğlum sen naptın günah değil mi babanın bana yaptığını sen neden kıza yapıyorsun demek yerine böyle bir tepki verdi.
O yüzden sırf ayrılalım diye dualar ediyordu, oğlunu fişfikliyordu, asla evlenemezsin onunla olursan ben annelik hakkımı haram edicem falan diyordu. İlişkinin bok aşamasına gelmesin de onun da etkisi var. Şimdi bana yapmadıkları her şeyi o kıza yapıyorlar. Benim için bir lira harcamayan insanlar o kıza Nisan yapmak ev açmak için para biriktiriyorlar.

İstediğiniz kadar beğenmedim atın ! Benim içimin nasıl yandığını ben biliyorum. Umrumda değiller isterlerse ölsünler rahmet bile dilemem. İhanet edene merhamet edilmez diye bir laf var... Merhamet ettik de noldu kazık yedik. Bundan sonra böyle...

Forumdaki başka konulara odaklanmaya çalışıyorum ama aklımdan çıkmıyor. Yakında evlenecekler. Eski x kişisi bendeki gibi ondan da çocuk isteyecek hemen. Kızı zaten seviyorlar el üstünde tutuyorlar. Çocuk doğunca daha da sevecek onu. Ben ilerde başka bir iliskiye de başlasam onların mutlulukları beni mutsuz etmeye devam edecek gibi hissediyorum. Bugün dışarı çıktım gözüm hep başkalarındaydı. Aynı semtte oturuyoruz ya onları el ele görürsem diye her çifte baktım. Birlikte eşya baktığımız mağazayı görünce kötü oldum. Şimdi onlar oradan eşya bakacaklar belki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…