Erkek arkadaşım niye böyle son zamanlarda? Ne yapmam lazım?

Beni bilmeyen kuzenleri var doğulular ve kalabalıklar. Herkese söyleyemiyor yani. Sevgilisi oldugumu belirtmeden şansımı deniyim diye dusundum onada soyledim bu arada sor dedi istedigin kisiye ama kime sorcaksın merak ettim dedi (burdan şunu anladim acaba ögrenip susturmak icin mi?) Ve beni yanlış anliycaklar dedi. (Insanların ne dusundugu şu sıra takiyor çunku cevre baskısı aşıri fazla basta anlattığım gibi.) Bende soylemedim kim oldugunu tabiki. Ama yok diyor reddediyor. Yani neden olmasin diye düşunmeden edemiyorum. Ama olsaydi zaman ayırmazdi. Maddi durumuda yok sıfır neredeyse suan o yuzden hayatinda birinin olma olasılığı düşüyor. Yani en fazla aklında biri varsa bilemiycem. Ama kolay aşık olan biride degil of bilmiyorum kısacası.
Nedene falan da bakmayın, gerek yok. Size ilgisi mi azalmış, sevgisi mi yetersiz geliyor? O zaman bye bye. Hiç uğraşmaya değmez. Aşk,sevgi bitebilen hisler bunlar. Belki onda azalmıştır, bitmiştir, belki seviyor ama onun sevgisi sizi tatmin etmiyor. Fark etmez yani, kafanızda ve hislerinizde oturmayan birşey varsa kendinizi yıpratmadan ayrılın. Zaten belli ki konuyu açmışsınız ve sizi ikna edememiş bile. Değmez.

Ben bu durumu bir yakınım abiye anlattim. Erkek gözunde de noldugunu anlamak icin. Son 1 ayda ne yaşandi dedi. Bana birisi telegramdan yazmisti tanıdıgim biri eski bir arkadaşım ilişkimden önce bir erkek. benden hoşlandigini biliyorum. Numarasida englleiydi. İşte hala beni sevdigini unutamadigini dair birkac bir sey yazmisti kimligini belli etmeden. Ve sevgilimde bu mesajı gördü. Haliyle baya sinirlendi nasıl seni bu kadar iyi taniyor dedi. Biraz süphelendi ki hak tanıdım içini rahatlatmak için konuştum. Ama numarasini bulamadik yoksa arıycakti. Konu tatlıya bağlandi. Bu durumdan ötürü mü oldugunu sordum uzaklasmasinin sebebinin dün sordum. Evet sinirlendigini kıskandigini dusundugunu soyledi ama ben senin gibi bir şeyleri derinlestirmiyorum dusunmuyorum dedi. Bu bahsettigim abi de kendini yetersiz hissetmis olabilir dedi. Yani alakasız bu yuzden de degil anladigim kadariyla. Şuan mesafeliyim sıcak davranmaya calisiyor inkar ediyor. değiştigini zorla da olsa kabul etti. Ama yinede ayni hissediyorum.

OF AMA COK SACMA BUNLARI DUSUNMEM GERCEKTEN OTURUP NE DIYE BUNLARI DUSUNIYIM KI. SEVEN DÜŞUNDURTMEZ. Ben bu konularda ciddiyim çok yargılayiciydim bir erkek icin asla boyle bu durumda olmazdim. Ama simdi dusunduklerime bakın.

Nedene falan da bakmayın, gerek yok. Size ilgisi mi azalmış, sevgisi mi yetersiz geliyor? O zaman bye bye. Hiç uğraşmaya değmez. Aşk,sevgi bitebilen hisler bunlar. Belki onda azalmıştır, bitmiştir, belki seviyor ama onun sevgisi sizi tatmin etmiyor. Fark etmez yani, kafanızda ve hislerinizde oturmayan birşey varsa kendinizi yıpratmadan ayrılın. Zaten belli ki konuyu açmışsınız ve sizi ikna edememiş bile. Değmez.
Evett çok katılıyorum tüm dediklerinize. Ama haksızlık yapmak istemiyorum ya gerçekten tüm her şey yetersizlik hissi, gelecek kaygisi, işsizlik ise kendimden soğudum diyor çunku. Bir yandan da güçlu durmaya calisiyor. Burda da birkac kişi bende belirli donemlerde uzaklasabiliyorum falan diyor. Hak taniyanlar oldu yani. Neyse ama en azindan uzak durmam konusunda kararliyim belki zamanla soğurum ve hicbir şeye onun çabasina bile gerek kalmaz.

Evett çok katılıyorum tüm dediklerinize. Ama haksızlık yapmak istemiyorum ya gerçekten tüm her şey yetersizlik hissi, gelecek kaygisi, işsizlik ise kendimden soğudum diyor çunku. Bir yandan da güçlu durmaya calisiyor. Burda da birkac kişi bende belirli donemlerde uzaklasabiliyorum falan diyor. Hak taniyanlar oldu yani. Neyse ama en azindan uzak durmam konusunda kararliyim belki zamanla soğurum ve hicbir şeye onun çabasina bile gerek kalmaz.
İşsizlik, gelecek kaygısı gibi dertleri varsa sizi de kaybetmemek için daha da ilgi göstermeli. Ha göstermeyip hemen çekiliyorsa zaten böyle biriyle ömür de geçmez. Her sorunda kendinden, sizden soğuyup uzak duracaksa ilişki zaten bir gün biter. İyi şanslar.

İşsizlik, gelecek kaygısı gibi dertleri varsa sizi de kaybetmemek için daha da ilgi göstermeli. Ha göstermeyip hemen çekiliyorsa zaten böyle biriyle ömür de geçmez. Her sorunda kendinden, sizden soğuyup uzak duracaksa ilişki zaten bir gün biter. İyi şanslar.
Bende öyle düşünüyorumm. Ve dediklerinizi söyledimde onada. Hayatinda sorunlar olup bunu devamli depresifleştirmek benim karakterime çok ters. Birkaç kişi boyle diyince herhalde olabiliyor bencillik mi yapiyorum acaba dedim. Belkide başka zihinler gibi dusunmek yerine bana uygun olan kendi dogrumda, düsunce yolunda devam etmem daha dogru ve gelecek icin sağlıklı olucak. Çok teşekkur ederim bu arada ilginiz için. 🥹

Back
X