Çocuktan sonra kaybedilenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Değil ama konu sahibi öyle olduğuna inanmış. Kurbağa Prens hikayesini dinlerken bir şey demiyorsun da buna mı inanmıyorsun sen de yani.

İnşallah çocuk olunca beni sever diye çocuk yapmamıştır.
Yok canım.ustelik mal gibi 15 yıl sonra çocuk yaptık .yani hersey huzurlu gidiyorken rahat batti

Bizim bu duruma gelmemizin nedeni çocuk. Ne o ne de ben tek başına bakmayız çünkü şu anda çocuğa.Ikj kişi delirdik,tek kişi kesinlikle intihar ederiz ya da katil oluruz
Kolayı var bacım atın çocuğu sokağa ne uğraşıyorsunuz?

Sebep çocukmuş töbee

Bizim bu duruma gelmemizin nedeni çocuk. Ne o ne de ben tek başına bakmayız çünkü şu anda çocuğa.Ikj kişi delirdik,tek kişi kesinlikle intihar ederiz ya da katil oluruz
demekki çocuk sahibi olmaması gereken insanlarmissiniz
sizce bu söyledikleriniz normal mi ?
yardım almayı düşündünüz mü ? psikolog pedagog psikiyatrist vs

Aynen bu olay işte .Doğru anlamışsınız.Ne zamn geçiyor

Konu sahibesi tatile gidemeyen uye miydi??
Aynen. Her tatilini KV’de gecirmek zorunda kalan; kendisine sunulan alternatif cozum yollarina tek tek ot tikayan uye.

He bir de sey; bebek uyumuyor diye balkona kosu bandi koyup bebek arabasiyla kosu bandinda yuruterek cocugu uyutmaya calisan.

demekki çocuk sahibi olmaması gereken insanlarmissiniz
sizce bu söyledikleriniz normal mi ?
yardım almayı düşündünüz mü ? psikolog pedagog psikiyatrist vs
Gittik.2 farklı pedagoga gittik.Bir tanesi işin içinden çıkamadı ben sizi arayacağım dedi randevu için. Aramadı.Ikinci gittiğimizde sagolsun önceden uyarmama rağmen çocuğu yüksek bir ses tonuyla karşıladı. Kızım daha kapısında ağlama krizine girip kustu

Bari profesyonel yardim alin bir yerden. Cocuga acidim. Zaten sevgisiz ortamda büyüyor üstüne suclusu oluyor bunun.

bu kadar hassas bir çocuk olması normal değil bence ileride çok sıkıntı yaşar .
çocuk psikiyatristi düşündünüz mu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…