- 16 Ekim 2015
- 2.860
- 2.429
- 43
-
- Konu Sahibi mermaid2608
Yok canım.ustelik mal gibi 15 yıl sonra çocuk yaptık .yani hersey huzurlu gidiyorken rahat battiDeğil ama konu sahibi öyle olduğuna inanmış. Kurbağa Prens hikayesini dinlerken bir şey demiyorsun da buna mı inanmıyorsun sen de yani.
İnşallah çocuk olunca beni sever diye çocuk yapmamıştır.
Sizin eski konulariniz da pek ic acici değilmiş diyollaaBizim bu duruma gelmemizin nedeni çocuk. Ne o ne de ben tek başına bakmayız çünkü şu anda çocuğa.Ikj kişi delirdik,tek kişi kesinlikle intihar ederiz ya da katil oluruz
Mal olan siz değilsiniz önce onu bilin deO kadar mallaştim ki anlatamam.
Kolayı var bacım atın çocuğu sokağa ne uğraşıyorsunuz?Bizim bu duruma gelmemizin nedeni çocuk. Ne o ne de ben tek başına bakmayız çünkü şu anda çocuğa.Ikj kişi delirdik,tek kişi kesinlikle intihar ederiz ya da katil oluruz
demekki çocuk sahibi olmaması gereken insanlarmissinizBizim bu duruma gelmemizin nedeni çocuk. Ne o ne de ben tek başına bakmayız çünkü şu anda çocuğa.Ikj kişi delirdik,tek kişi kesinlikle intihar ederiz ya da katil oluruz
Aynen bu olay işte .Doğru anlamışsınız.Ne zamn geçiyorEsinizin uslubu leş gibi o ayri bir konu. Becerebiliyosa alsin soksun kendine. Neyse.
Cocuktan sonra ozel alan ihtiyacim artmisti sahsen. Cocugu uyutup, koltukta uzanip, bos bos telefona bakmak isterdim. Kafam gunduzleri cok doldugu icin aksamlari hem konusmak hem dinlemek istemezdim. Bu iletisimsizlik ciftleri birbirinden uzaklastiriyor.
Yaw giren girmiş kime ne fark ederG.sokayim derken kendinden mi bahsediyor senden mi?
Aynen. Her tatilini KV’de gecirmek zorunda kalan; kendisine sunulan alternatif cozum yollarina tek tek ot tikayan uye.Konu sahibesi tatile gidemeyen uye miydi??
Aynen bu olay işte .Doğru anlamışsınız.Ne zamn geçiyor
Gittik.2 farklı pedagoga gittik.Bir tanesi işin içinden çıkamadı ben sizi arayacağım dedi randevu için. Aramadı.Ikinci gittiğimizde sagolsun önceden uyarmama rağmen çocuğu yüksek bir ses tonuyla karşıladı. Kızım daha kapısında ağlama krizine girip kustudemekki çocuk sahibi olmaması gereken insanlarmissiniz
sizce bu söyledikleriniz normal mi ?
yardım almayı düşündünüz mü ? psikolog pedagog psikiyatrist vs
Bizim bu duruma gelmemizin nedeni çocuk. Ne o ne de ben tek başına bakmayız çünkü şu anda çocuğa.Ikj kişi delirdik,tek kişi kesinlikle intihar ederiz ya da katil oluruz
Şaka bu dimiHe bir de sey; bebek uyumuyor diye balkona kosu bandi koyup bebek arabasiyla kosu bandinda yuruterek cocugu uyutmaya calisan.
bu kadar hassas bir çocuk olması normal değil bence ileride çok sıkıntı yaşar .Gittik.2 farklı pedagoga gittik.Bir tanesi işin içinden çıkamadı ben sizi arayacağım dedi randevu için. Aramadı.Ikinci gittiğimizde sagolsun önceden uyarmama rağmen çocuğu yüksek bir ses tonuyla karşıladı. Kızım daha kapısında ağlama krizine girip kustu
Hayir konu sahibine girsin dediyse... Mesela esim bana böyle bisey dese kesin kalkar biyerine bisey sokarim, hayat paylasinca güzel çünkü hhddgdgYaw giren girmiş kime ne fark eder
Cocuk bunları hissetmiyor işte. Zaten o hissetmesin diye biz bittik.Bari profesyonel yardim alin bir yerden. Cocuga acidim. Zaten sevgisiz ortamda büyüyor üstüne suclusu oluyor bunun.
Konuştunuz mu peki? Bu tavırlarına ve ağız bozukluğuna ne sebep sunuyor?Yok canım.ustelik mal gibi 15 yıl sonra çocuk yaptık .yani hersey huzurlu gidiyorken rahat batti
Cocuk bunları hissetmiyor işte. Zaten o hissetmesin diye biz bittik.
Cocugun hissetmedigine emin miyiz? Varligindan pisman oldugunuzu biz burdan hissettikCocuk bunları hissetmiyor işte. Zaten o hissetmesin diye biz bittik.