Çocuktan sonra kaybedilenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tivoli seninle cocuk konusunda kader ortagiyiz :) onceki actigin konulardan hatirliyorum
Benim kizda suan 2,5 yasinda gelecek ay okula basliyo anasinifina (yasadigim ulkede oyle ) onun heyecani var
Herseyle ortak kaderiz ama es konusunda degiliz
Biz zaten zor bi hayat yasadik korona zamanind1 cocuk dogurduk buyuttuk cok yanlizlik hissettik .esim bana hafif bi yan bakisi olsun yada kizacak gibi olsun sadece o daginik saclarimla kizarmis gozlerimi pörtletip bakiyorum . Devam edexekmisin susacakmisin

Agzina pamukla tikiyorum lafi
Senin adam bildigin okuz onun agzina direk terlikle vurmalisin

Ne zaman çocuk isteğimle ilgili şüpheye düşsem KK’da böyle konuya denk geliyorum yine anksiyetem tavan yaptı, iyi giden evlilik destekçi eş çocuk oldu diye nasıl bu kadar değişiyor ki ya
Ne güzel hayatım varken altına dinamit döşeyecekmişim gibi geliyor
Ey güzel Allahım valla ben malım böyle anlamam çocuk kötü bir şeyse bana direkt mesaj gönder ne olursun

Cık, o doğru değil. KOnu sahibesinin anne babası 10 ay konu sahibesi ve eşiyle yaşıyormuş. Adam da tatilde annesini görmeye gidiyor gitsin mi yazmış konu sahibesi millet de onunki can değil mi demiş. Garip bir evlilik yani . Gerçi bunu buldum bilmiyorum adam da mı öküz biraz ?

Allahin adini verdim kistasin tivoli olmasın

Adamin sucu yok, cocuktan ötürü g.ne girsin demiş

bu kadar hassas bir çocuk olması normal değil bence ileride çok sıkıntı yaşar .
çocuk psikiyatristi düşündünüz mu
İkinci gittiğimiz psikiyatrist zaten. 14 aylıktan beri ağlama krizleri.Dukkanlara girmiyor. Şehirdeki bütün oyun gruplarına gittik.Oyun terapisi aldık. O.kadar zor.bir çocuk ki anlatamam.Evde el bombası gibi.Yaramazligi yok,karıştırması yok, tehlikeli işleri yok.Ama uzun süre yolda biriyle gözgoze gelse ağlamaya başlıyordu.Alt komşunun evi .50 defa girdik.her girişte ağlar. Eşim atkı bere taksın kapıda karşılaşalım ağlar.sonra eşim çıkartır babası olduğunu tanır susar.12 eylülden beri haftada 4 defa düzenli bir şekilde oyun grubuna gidiyoruz.17 haftadır.Ayni öğretmen,4 öğrenci.Hepsi 17 haftadır aynı. Ve biz hala sen oyna ben kapıda bekliyorum aşamasına gelemedik.Ben de icerude oturuyorum ve 2 saat boyunca yanımda oturuyor. Ne kalkıp bir oyuncak alıyor.neden oynamıyorsun diyoruz canım istemiyor. Sırf bu yüzden başka bir merkeze oyun terapisine gittik.Seansi 300 tl.1 saat pedagog bekliyor.Cocuk benimle oynuyor. Haftalarca gittik. En sonunda sordum yani nerede kadar.boyle olacak diye.Cocuk kendi rızasıyla benimle oynamak isteyene kadar dedi.Biz oraya 10 ayda gitsek benim.kizim asla gidip kendi o pedagogla oynamayacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Babası gece çocuk sesine uyanıyor diye bağırdığı için yüksek sesten korkuyor herhalde yavrucak.

Aynen bu olay işte .Doğru anlamışsınız.Ne zamn geçiyor
Yalnız sunu soyleyeyim esinizin yalniz kalma istegi agzini bozma hakki vermez ona. Benim esim dakikalarca hayal kurardi, arsa alir ev yapar, kredi ceker bilmem neye yatırım yapar, araba alir gerceklesmesi cok zor olan seyleri dakikalarca anlatip dururdu. Bikeresinde 20dk hic durmadan konusmustu. Ben bi kahve yapayim canim oyle konusalim der, konuyu dagitirdim. Video izliyosam hadi gel beraber izleyelim derdim. Sovup, kufredip evi kıraathaneye cevirmenin anlami yok

yani bu eşinizin tavrından daha ciddi bir sorun gibi duruyor açıkçası.
büyükşehirde mi yaşıyorsunuz? başka psikiyatristler daha arasanız ?

Cocuk bunları hissetmiyor işte. Zaten o hissetmesin diye biz bittik.
Genellikle cocuk ebeyn ilişkisi içinde hatta çocukların içinde olarak söylüyorum yanlış anlamayın 2li ilişkiniz cocugu kaldıramadı okey ama davranış karakterlerinin cocukta farklı bir etki yaratmış tahamülsüzlüğünüzün ne yazıkki farkında hatta daha önemlisi yansıtmadık dediğiniz herşeyin dibine kadar farkında malesef önce siz yardım alacaksınız karı koca daha sonra cocuk psk

Nöbetleşe bakınca ne bekliyordun ki… bakıcı tutsaydınız ya da büyüklerden müsait olan var mıdır konuşsaydınız. Kendinize zaman, bir özel alan bırakmamışsınız. Dinlenecek zamana ihtiyacınız var. Çocuk var çocuğa bakalım, çocuk uyudu beraber olalım. Eee whatsapp gruplarımızda ne zaman salaklanacağız… sen dua et nöbetleşe çocuk bakan, etkinlik yaptıran kocan var. Şimdiki aklım olsa öğretmenle evlenirdim

Cogumuzun cocugu, bebekken boyleydi herkesin cocugu 2 yas 3 yas sendromu gecirdi, cocugu suclamayi kesin artik, diger bebekler süt dökmüş kedi mi? Aylarca kolik aglamasi cektik biz, kimse bana g.tüne parke girsin demedi ama hdhdhdh ay sinirim bozuldu

bu kadar hassas bir çocuk olması normal değil bence ileride çok sıkıntı yaşar .
çocuk psikiyatristi düşündünüz mu
İkinci gittiğimiz psikiyatrist zaten. 14 aylıktan beri ağlama krizleri.Dukkanlara girmiyor. Şehirdeki bütün oyun gruplarına gittik.Oyun terapisi aldık. O.kadar zor.bir çocuk ki anlatamam.Evde el bombası gibi.Yaramazligi yok,karıştırması yok, tehlikeli işleri yok.Ama uzun süre yolda biriyle gözgoze gelse ağlamaya başlıyordu.Alt komşunun evi .50 defa girdik.her girişte ağlar. Eşim atkı bere taksın kapıda karşılaşalım ağlar.sonra eşim çıkartır babası olduğunu tanır susar
Oyun terapisine gidin.
Gittik .gitmez miyiz.dinya para verdik

Ben kufurbaz biri degilim ama bu lafin uzerine o ev senin g.tune girsin derdim kesin

Ay delircem ciddi ciddi okurken ahhsjs

Hiçbir şey demediler mi yahu oyun terapisinde?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…