Zahmet edip okuyan, parmaklarını yorup yorum yazan herkese teşekkür ederim.
Bugün avukatıma gönderdim listeyi. Kuaförü sildim, sadece kişisel ihtiyaçlar kaldı
Bazı yanlış anlamalar da olmuş sanırım. Öncelikle ben eski eşimden herhangi bir para talep etmiyorum. Tazminat ya da havadan bir para. Sadece 1000 TL olan nafakayı 2000 TL olarak isteyeceğim. Bazı arkadaşlar şu meşhur sanatçıların çocukları için aldığı ayda 5000 TL, 6000$ gibi nafakalardan bahsettiğimi sanmış sanırım, değil
Sadece 2000 TL istiyorum. Babaları iflas etmiş, parasız biri olsa ister miydim? Tabi ki hayır. Ama kızımı hafta sonu yüzme kursuna götürebilmek varken neden evde kalalım? Ya da ihtiyacı olan başka bir şey varken neden bulduğumuzla yetinelim? Anneleri olarak ben de çocuklarım için harcama yapıyorum ve yapmaya devam edeceğim elbette, ama takdir edersiniz ki benim maaşım da harcadıkça çoğalan sihirli maaşlardan değil
Bir limiti var ve kazandığımdan fazlasını harcayabilmem mümkün değil.
Gurur meselesi yapacağını söyleyen arkadaşlar olmuş, açıkçası ben kendim için belki yapabilirdim ama konu çocuklar olunca, hayır yapmayacağım. Pire için yorgan yakmayacağım. Ben çocuklarımı annemin evinden getirmedim, sperm bankasından da yapmadım.
Babaları neredeyse benden daha çok istedi onlara sahip olmayı. "Mutlu bir aile", "neşe dolu bir yuva" vaat etti bana. Ben evlenirken işimi bıraktım, aile olalım diye. Çocuklarımıza ben bakayım diye. Ama sonuç 5 sene mesleğimden uzak kalmak, körelmek, 5 sene geç emekli olmak olarak bana geri döndü. Mutlu bir yuvam olsaydı hiç lafını etmezdim, bir annenin çocuklarına kendisinin bakabilmesinden daha güzel ne olabilir ki. Ama ekonomik şiddet işin içine girince (ki maddi durumu olmasa asla lafını etmem zaten, ama var olduğunu biliyordum) mesleğime geri dönmek zorunda kaldım. Keşke böyle olmasaydı ama oldu işte.
İntikam almak için bunu yaptığımı yazanlar olmuş, ama gerek evliliğim gerek boşanma sürecinde o kadar olgunlaştım ki intikamın bana ve çocuklarıma zarar vereceğini görebiliyorum. İntikam bana ne kazandıracak? Ben şu anda eski eşimin kendisini sevecek, sevdiği bir kadınla karşılaşıp hayatına devam etmesini diliyorum. Bu şekilde benimle uğraşmaktan vazgeçecek belki.
Mahkeme ile ilgili gelişmelerden haberdar ederim tekrar sizi.
Tekrar yorumlarınız için teşekkür ederim.