- 9 Ocak 2015
- 223
- 288
-
- Konu Sahibi GelenKutusu
diyorum ya herkesin yapısı bir değil .Herkes aynı değil .Bu benim düşüncem.Bu tip konularda ben daha marjinal daha sıradışı düşünürüm bunu kabul ediyorum .
Ben neye güveniyorum biliyor musunuz ?
Ne mahkemelere ne de paraya.
Allah o kadar büyük ki ve benim ona inancım o kadar büyük ki .
Yananı görür allah .
Herkes öteki dünyaya kalmadan ettiğini çeker .
yetmez mi???? Asgari ücretle geçinenler var yahu ne diyorsunuz siz?
Bir avukat olarak şunları demek istiyorum ; Gelire göre nafaka baglanır. Eğer siz karar verip ayrıldıysanız ve öyle özel okular tatiller kuaförler filan diyorsanız, sizinde geliriniz iyi ve bu çocuk tek babasının degil, sizde ihtiyaçlarını karşılıcaksınız.. Gerçekten anlam veremiyorum.. Benim birçok müvekkilim çocuk başına 200ü duyunca mutlu oluyor.. Demek ki yetinmeyi bilmekle alakalı bir durum..
Burası İslam devleti değil, laik bir hukuk devleti. İslam hukukuna göre yaşamak isteyen Suudi Arabistan gidebilir.kızlar size tek birşey sormak istiyorum,erkeklerı savunduğum sanımasın,ama 2, triılyon kaçırdı diyorsunuzya
hiç dşündünüzmü isla ne diyor bu konuda islam hukuku,Allah katında o para sızın hakkınız falan eğil kızlar,Hak falan değil
işte bu yüzden erkekler sizden sonra gayet mutlu devam ediyor hayatlarına,ama çocuklarına babalık yazpmak zorunda,babalık ama,onlara lux hayat yaşatmka zorunda değil,babalık başka bişey,islama göre haklar var
kusura bakmayın bu böle,
At gözlüğü ile bakan sizsiniz .Valla zerre kadar marjinal ya da sıradışı düşündüğünüz falan yok, kendinizi kandırmayınTamamen at gözlüğüyle bakıyorsunuz hatta.
Burada çocukların alışık olduğu bir hayat standardı var. O da babaları olduğuna göre ve sizin abinizin tersine batmakta olmadığına göre tabi ki masraflarını paylaşacak.
At gözlüğü ile bakan sizsiniz .
Hanımefendi kocasının mal kaçırdığını söylüyor .
Kendisinden mal kaçırılıyorsa açarsınız asliye hukuk mahkemesinde alacak davanızı olur biter.
Çocukların kuaför parasına kadar sıralayarak 1000 TL yi 1500 TL yapmak için uğraşmazsınız .
Alacak davası başkadır aile mahkemelerinde görülen davalar başkadır .
Çocukların hakkı çocukların hakkı .
Hayır efendim bizzat intikam meselesi .
Çocuklar aç değil açıkta değil .
Çocukları öne sürerek hak istemektir bu .
Madem kendi çocuğunuz olduğunda babası hiç para vermesin. Babalık parayla olmaz olmaz. Hatta siz de aneleri olarak para vermeyin, sonuçta annelik de parayla olmaz. Çocuklar çöpten bulduklarıyla idare etsinler.adam aldı 2 trılyonu gıttı, ben yemıcem de kım yıcek o parayı soke soke alırım nafakamı da parayı da kafasında olan kadınları da anlayamıyorum olan olmus, gerıde kalmıs, para ıcın ugrasmaya degmez bu kadar acız mısınız? yazık gercekten..!!! ben kendı adıma adamın parasıyla degıl karakterı ıle ılgılenmeyı tercıh ederım..!! babalıkta para vermekle olmaz..!!! ( sözüm konu sahıbıne degıl)
Aile mahkemelerinde adamın üzerine kayıtlı bir şey yoksa fazlaca bir nafaka alamazsınız .Aç değil açıkta değil ne demek yaa. Böyle mantıksızlık görmedim. Açlıktan ölmüyorlarsa yeter gerisine gerek yok mu diyecek. Çocukların ne kadar masrafı varsa hesaplanıp yarı yarıya bölüşmek tabi ki normal olanı, konu sahibi de bunu yapmaya çalışıyor. Çocukların hakkı o zaten, ne demek çocukları öne sürerek hak istemek. Aklınızca bir şey tutturmuşsunuz ne söylesem de anlamayacaksınız belli ki. Çok temel ufacık bir mantık gerekiyor oysa bunu anlamak için.
Aile mahkemelerinde adamın üzerine kayıtlı bir şey yoksa fazlaca bir nafaka alamazsınız .
Sabancı,Koç,Boyner,Eczacıbaşı gibi bir soyadınız yok ise özel okul masrafı şu masrafı kuaför masrafı,epilasyon masrafı ,imagemaker masrafı gibi kalemleri sıralamanız çok saçma olur .
Adamın mal kaçırdığını ispatlarsanız eğer ki zaten yarı yarıya hak sahibi olursunuz .
Bilmem anlatabiliyor muyum?
Ufacık bir mantık gerekiyor diyerek alttan alta hakaret etmek çok yakıştı size .
Neden saçma? Annesi oderken saçma değil ama öz babası yarisini verince neden sorun oluyor ve saçma oluyor?Aile mahkemelerinde adamın üzerine kayıtlı bir şey yoksa fazlaca bir nafaka alamazsınız .
Sabancı,Koç,Boyner,Eczacıbaşı gibi bir soyadınız yok ise özel okul masrafı şu masrafı kuaför masrafı,epilasyon masrafı ,imagemaker masrafı gibi kalemleri sıralamanız çok saçma olur .
Adamın mal kaçırdığını ispatlarsanız eğer ki zaten yarı yarıya hak sahibi olursunuz .
Ufacık bir mantık gerekiyor diyerek alttan alta hakaret etmek çok yakıştı size .
Yazdıklarımı anlayacak kapasitede olanlar alıntı yapsınlar rica ediyorum .Hadi kible razıyım .Çocuklar aç değil açıkta değil, ( öyle bir şansları olduğu halde) daha iyi fırsatlara sahip olsunlar ki düşüncesi tabi ki tamamen mantıksız.
Dilerim sizin başınıza gelmez! İnsanın başına gelmeden karşısındakini anlayamıyor. Yazık size!adam aldı 2 trılyonu gıttı, ben yemıcem de kım yıcek o parayı soke soke alırım nafakamı da parayı da kafasında olan kadınları da anlayamıyorum olan olmus, gerıde kalmıs, para ıcın ugrasmaya degmez bu kadar acız mısınız? yazık gercekten..!!! ben kendı adıma adamın parasıyla degıl karakterı ıle ılgılenmeyı tercıh ederım..!! babalıkta para vermekle olmaz..!!! ( sözüm konu sahıbıne degıl)
Kocanız aldatsa aferim koçum diye sırtınıda sıvazlarsınız.Ben derim mesela .Çok rahat derim .
konu sahibini bilemem . Bu işler tercih meselesidir .Bazı insanlar para için savaşmayı sever bazıları gururuna yediremez olay bu .
Herkesin kendi tercihi .
Eşlerin çoğu intikam için birbirlerini mahkemelerde rezil ediyorlar .
Bence değmez .
Tuzsuz aşım kaygısız başım derim bir kenara çekilirim efendice .
Bu tamamen kendi tercihim .
Aile mahkemelerinde adamın üzerine kayıtlı bir şey yoksa fazlaca bir nafaka alamazsınız .
Maddi açıdan bakınca artırabilir tabi ki
Ama onu ben boşadığım için bana feci kinli şu anda. Benim burnum sürtülsün diye yapmadığı kalmıyor. Arada çocuklar zarar görse bile umurunda değil, yeter ki ben de zarar göreyim.
Maddi durumu gayet iyi, eski para ile 2 trilyon kaçırmıştı benden. Ama başkasının adına yatırmış bankaya, arabasını filan hep başkasının üstüne almış. Mahkeme sürecinde kendi adına emekli maaşından başka şeyi yoktu.
Kuaför yerine kişisel bakım diyebilirim belki.
2 trilyonu faize koysa 1000 tl 2 günlük faize denk gelir..Adi herif.