- 11 Nisan 2014
- 821
- 639
- Konu Sahibi dogadostupanda
Panda aslında her kadınin hepimizin ortak şeyleri var yazdıklarında yasadiklarinda emin ol çok başka değil..ama herkesin bir muakbele stili var yada Bada cikma yönetme metodu..İnan bazı şeyler keşke böyle olmasaydı demek istyorum ama demek olası varmış kadermis..Sen daha ince nahif olgun bir ekekle yapman lazımmış evliligini sende bunu gördüm.cubku farkındalığın yüksek ve bilinçaltında hislisin sana mukabele edecek bir bey zor ama bulunur bu zamanda.da ..zaman aslında bir ilaç bazı şeyler için demek karşı taraf kendi ipni kendi çekmiş senin de yapacak birşeyin yok hakkında iyisni yapmış gibisin.İnan sorgulama sonrasını onune bak Allah' bir kapıyı kaparsa başkasını açar yeterki ona dayan namazını kıl manen guclen ..Rızkı veren Allah yavru ile seni emin ol muhtaç etmeyecek yeterki sen ona tevekkül etBegumcum bende tam bu yuzden ona kirginim. Etraftan cocuk icin evliliginize devam edin, tartismayin baskisi cok geldi.
Bakti ki panda gitmiyor, pandanin isi yok, pandanin annesinin kafa gidik, bu kiz gitmez, istedigimi yapayim dedi. Bu beni incitiyor.
Buraya yazdigim kadar yazmadigim seylerde var. Sırlarım var cekirdek ailemle ilgili. Hayatimda ilk defa birine sırlarımı actim, oda bunu kullandi. Guven duygumu zedeledi.
Bazi seyleri bilincli yapti, bazilarini bilincsiz yapti. Yontulmamis bir birey oldugu icin beni ne kadar yaraladigini anlayamadi ve anlayabilecegini sanmıyorum. O yuzden barismak icin bana karsi adim atsin istemiyorum