Hayir hayir aksine teşekkür ederim yorumlariniz icin. Ben saglikli dusunemiyor olabilirim. Fiziksel olarak cok yorgunum, unutkanligim basladi, kan tahlili yaptirmam gerekiyor, ruhsal olarakta zedelendim. Bunu yapiyorum, en dogrusu bu diyemiyorum. Hatta bazen cumleleri bile karisik yaziyorum, farketmissinizdir belki.
Bagirma konusundaki hassasiyetim fazla evet. Beni korkutuyor. Fiziksel olarak zarar vermeyecegine eminim ama korkuyordum. Bide babaannem esimi fiziksel olarak babama benzetmisti, gercekten benziyor. Ilk zamanlar bana o kadar ozenli davranirdi ki babaannem bunlari gordukce oglum gibi seviyorum seni derdi. Hersey tepetaklak oldu.
Gercekten su an onceligim iş. Hayatima devam etmek istiyorum. Sosyal hayatim olsun, kizimla hayallerimi gerceklestirebileyim istiyorum. Eski eşe gelirsem benimle flort etmiyor
gecenlerde ilk defa cocukla ilgili uzun uzun mesaj atti bana, onu yapti, sunu yapti diye. Normalde ne zaman alacaksin, arayayim mi ötesinde mesajimiz olmuyordu. Bana arkadasca yaklasiyor