- 15 Şubat 2015
- 13.288
- 46.742
- Konu Sahibi dogadostupanda
Kuzum bence bebeğin üstünü temiz giydirdikten sonra bebeğin fotoğrafını çek gönder. Mesaja yazarsın "iyi bayramlar diliyoruz" diye. Exle konuşurken de selam verir iyi bayramlar dersin.
Eğer senle konuşurken, görüşürken "barış" "evine dön" iması yapmıyorlarsa onları ex in ailesi olarak değil de komşun olan bir aileymiş gör bence. Ex i karıştırmadan görüştüğün, yardıma ihtiyacın olduğunda yardımcı olan, onlarında yardıma ihtiyacı olduğunda elinden geleni yapacağın kişiler olsun. Eski görümce eski kaynana diye düşünüp, kendin için de durumu zorlaştırma. Belki yarın öbür gün kahvaltıya gidersiniz, oturur sohbet edersiniz, sonuçta çocuklarınız kuzen. Senin için önemli olmasa bile kızının akrabaları, aranızda bir samimiyet kalması gerekiyor kızın için. Senin değil ama kızın bir ihtiyacı olur, karşılıksız yardım ederler.
Her ailenin düzeni farklı, dengeleri farklı. Onlarla senin doğruların farklıdır, senin normal değerlerin için onlar için başkadır. Bu yüzden sana garip, farklı, anormal gelen geleneklerini, düzenlerini kafana takma.
Ayy cok mantıklı yazdin yine bazen cocuk icin benim gitmem gereken durumlar oluyor. Ya yemek ya kahve mutlaka zorla önüme hazirlayip koyuyolar. Sormazlar bile. Tripli, kasıntı insanlsr degil. Benimde bi sorunum yok onlarla. kutlasam yanlis anlasilir kutlamasam yanlis anlasilir diye kendi kendimi sıkıştırıyodum. Yarin giydirip susleyip fotoğraf atayım. Teşekkür ederim