- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.571
- 598
Hahaha baya güldümPeşpeşe aynı şeyleri yazmışız
Kız kötü bir kadın vardı sarışın, hep jonlerin ikinci kötü kalpli eşini ya da eş adayını oynardı oda pismanmis ....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaha baya güldümPeşpeşe aynı şeyleri yazmışız
Şu biyolojik saat konusu..Hayattan memnun olduğum için çocuk sahibi olmadım..biyolojik saatimin etkisinde kaldım ki bence bunun yaşla alakası yok 22 yaşında bu his bana geldi..Şu an bi oğlum var aksine hayatımdan memnun olduğum için değil,hayatta memnun eden tek şey o beni..Şu an 2.yi bende düşünmüyorum
Erkek arkadaşımdan hiç saklamadım çekincelerimi..Hayat ne gösterir bilemezsiniz. Gelecekte olacaklar için kendiniz hakkında dahi asla böyle olmaz, asla yapmam gibi net konuşulması yanlış bence. Hiç belli olmuyor ki fikirler değişiyor, hayat koşulları değişiyor vs. Belki isteyeceksiniz belki hiç istemeyeceksiniz. Şimdiki fikrinizi sevgilinize söylediniz artık o da biliyor. Bence bu kadarı yeterli. Ben evlendiğimde 4 sene istemedim. İsteseydim de olmayacakmış zaten. Hayat...
Umarım çocuğunuz olur..Kesinlikle pisman olursun ben 34 yasinda evlendim 35 yasindayim hala cocuk deniyoruz nasip olmuyor sende bekleme bence
Sizin adınıza sevindim.Çocukları çok sevdiğim ve kendi çocuğumun olmasını çok istediğim için hamile kaldım .
Hayatta hiçbirşeyin garantisi malesef ki yok , 5 dk sonra ne olacagımız bellı degıl yolda yururken basımıza bırsey dusup olebılırız de ayrıntılara bogulup hayatı kendıme zından etmeyı sevmıyorum .Kendı adıma maddı ve manevı anlamda kendıme guvendıgım kendı ayaklarımın uzerınde durabıldıgım için cocuk sahıbı olmayı ıstedım
Evet muhtemelen herkesde olmuyor,bende çok erken yaşta fazlasıyla oldu..Keşke olmasaydı bu da bana acele ile yanlış kararlar aldırdı..Kendimi benliğimi bilmeden yangından mal kaçırır gibi anne oldum..Ha iyi ki var o benim her şeyim ama erken yaşta bu kadar anne olmaya neydi bu heves yani..Şu biyolojik saat konusu..
Ben 33 yaşındayım. Bana hala gelmiyor.
Affedersiniz sanki 18 yaşında gibi, babam rahat modundayım.
Biyolojik saat her kadında olmuyor bence, olsa bende olurdu.
Bu devirde tek çocuk iyidir..
Yorumunuza katılıyorum. Mutluluk tamamen içini nasıl doldurduğumuzla alakalı..Yorumları okumadan direkt ilk mesaja gore yazmak istiyorum
Ben çocuk doğurmak istemeyenlere saygı duyarım sonuçta kişinin anne baba olmak kadar olmamayi da seçme hakkı var diye düşünürüm. Esinizle ortak karar olduktan sonra kim karisabilir ki?
Ama ben ekonomik parametrelerden ve ya pisman olursam düşüncenizden dolayi icten içe aslinda emin olamadiginiz kanisina da varıyorum yani kesinlikle istemiyorum değil de istemiyorum çünkü.... ve sebepleri sıralayarak kendinizi ikna ediyormuşsunuz gibi bir izlenim.olustu bende.
Pişmanlik yaşayarak ya da yaşamayarak zamanla farkina varilacak bir durum.
Doğurmadiginiz icin pisman olur musunuz bilmiyorum ama bir çocuğunuz olsa "keske doğurmasaydim" diye pisman olacağınızı sanmam.
Anne olamadigi icin pismanlik yasayan cok kisi de var ama herkes kendi hayatini ve secimlerini yasiyor.
O yüzden son sözüm: icinizden nasıl geliyorsa öyle yaşayın. Mutluluk da aslında bizim bu kavrama yükledigimiz anlamla alakali.
Sevgili seridina, çok tatlısın..Pişman olur musun onu bilemem ama sırf evli, mutlu, çocuklu klişesine uymak için çocuk yapma. Bunu yazıyorum çünkü çevrende seni buna çekmek isteyecek çok insan olacak. Onun haricinde vallahi ben de bir tane var. Büyük konuşmayayım ama ikinciyi hiç düşünmüyorum.
Yok şu an düşünümüyorum.neden pişman olasın ki? eğer şu an istemediğin bir şey yaparsan asıl pişman olman daha yüksek. gönlünden geçeni yapman her zaman daha iyi olacaktır. eğer kafana takılıyorsa hamilelik süreçlerini ve çocuk doğduktan sonra yaşanacak bütün süreçleri araştırmanı isterim. eğer geleceğinde çocuk görüyor ve bunda mutlu oluyorsan elbette çocuk yapmayı tercih edebilirsin. senden tek ricam karar verirken asla insanların öznel yorum ve düşüncelerine maruz kalma. çünkü en iyisini sen bilirsin iyi günler.
Anne olmak ya da olmamak sizin tercihiniz o yüzden simdiden cok irdelemek sonucu değiştirmeyecekYorumunuza katılıyorum. Mutluluk tamamen içini nasıl doldurduğumuzla alakalı..
Benimki kendimi ikna etme değil. Ben çok çocuk sahibi olmak istesem de bu yazdığım sebepler beynimin gerisinde duracaktı. Şu an çok çocuk istemediğim için gözümün önünde duruyor. Şu an evet kararsızım. Kesin olmaz diyemiyorum. Burada bir üye yazmış. O mesela kararlı. Çok iyi bir ülkede yaşıyor ona rağmen istemiyor. Benimki biraz da çevresel şartlardan dolayı..
Evet doğuranlar pişman olmaz. Bunun farkındayım. Zaten doğa bunun yolunu bulmuş. Daha anne karnındayken oksitosin ile bebeği sana bağlıyor. Bebeğe karnındayken bile bağlanıyorsun. Ki doğduğunda bağlılık ne seviye olur Allah bilir.
Pişman olup olmama konusunda sanırım bir sağlama yok. Denenip görünecek..İşte o çok risk..veya bana öyle geliyor..
Evet hayatta ne sırf olumsuzluk ne sırf mutluluk var.
Hayat grilikler içeriyor.
Ama ben son yıllardan beri kendimi distopyada gibi hissediyorum..
Ne zaman daha iyiye gideriz desem olmadı.
Yoksa hayat sadece karamsarlıktan ibaret değil.
Ama giderek yaşam pahalanıyor. Bir maaş bir insana yetmiyor.
Nerede çocuğa yetsin.. Yeni doğan bu.. Mama vereceksin..o yoktan anlamaz ki..
Vermezsen de gelişemez..Kısaca yaşam kalitem düşüştü, bu forumda çoğu üyenin de öyle..
Ama bakıyorum herkes 2 3 4 vs çocuk yapmaya devam ediyor.
Bu motivasyonu merak ediyorum..
Çocuğunuz olması sizi mutlu ediyorsa harika bir şey..
Zaten çocuk istenince olmalı bence..
Canımmm rica ederimSen akıllı kadınsın ama yazayım dedim. Ülke gerçekleri malumSevgili seridina, çok tatlısın..
Şimdiden annem öyle..Yap bir tane.. çocuksuz ev mi olur.. bir tane olsun..ikinciyi yapma..
Bir taneye öyle böyle bakarız, bende yardım ederim vs vs.. demeye başladı bile..
Bu devirde en iyisi tek çocuk. Hem maddi hem manevi en iyisi..