Evet çıkmak istemiyorum ben sıfır girdim bu eve ve 5 tane cocukda yapsalar kolumdan tutup atamazlar burası benim çocuğumun güvenli alanı benim oğluma ait başka bir çocuğun hakkı olamazsen kendin çıkmak istemiyorsun o evden
Bencil olma lütfen sadece onun değil onjn ve bebeğin hakkı bu sefer sen onun hakkına giriyorsun yapma.Ben çocuğumdan başkasına kalsın istemiyorum bu ev benim evladımın hakkı
Evet çıkmak istemiyorum ben sıfır girdim bu eve ve 5 tane cocukda yapsalar kolumdan tutup atamazlar burası benim çocuğumun güvenli alanı benim oğluma ait başka bir çocuğun hakkı olamaz
Hayır o ev eski kayınpederinin. O ölünce de yaaal mirasçıları kimse onların.
Canım ev bizim biz oturduk gelinliğimle geldim o çocuğun ne hakkı olanilir benim evladım Burda doğdu büyüdü benim evladımın hakkı burası güvenli alanı oğlumunBencil olma lütfen sadece onun değil onjn ve bebeğin hakkı bu sefer sen onun hakkına giriyorsun yapma.
Evet canım oğlumun üstüne yaptırıcam bu evi benim oğluna çok düşkünler göstermem çocuğumu bu evi oğluma vermek zorundalar artıkişte evi çocuğun üstüne yaptıracak. velayet kendisinde zaten. musakka bu sayede çıkmayacak hiç o evden çünkü çok rahat orda.
Oh iyiymis gelinlikle girdigim ev benimse ev sahibi beni asla cikartamaz cocugumu hemen dogurimCanım ev bizim biz oturduk gelinliğimle geldim o çocuğun ne hakkı olanilir benim evladım Burda doğdu büyüdü benim evladımın hakkı burası güvenli alanı oğlumun
Yeni konu açEvet canım oğlumun üstüne yaptırıcam bu evi benim oğluna çok düşkünler göstermem çocuğumu bu evi oğluma vermek zorundalar artık
Hahaha gostermez misin gercekten boyle bir gucun olduguna inaniyor musun polisle alirlar valla cocugu evden de atarlar boyle atar gider yapmaEvet canım oğlumun üstüne yaptırıcam bu evi benim oğluna çok düşkünler göstermem çocuğumu bu evi oğluma vermek zorundalar artık
Jdjsjsj inşallah yenge ikizleri doğurunca 3 ünün EŞİT hakkı olacak
dediydim ben gitti evkız kadın tüp bebek doktoruna gidiyorsa zaten tek olmaz o bebek hep ikiz oluyor tüp bebek olanlar. daha fazla bile olabilir. miras 4 e bölünüyor zaten 1i nikahlı karısına 3ü çocuklara. senin oğlana evin kapı kolu kalacak bu gidişle
Evet çıkmak istemiyorum ben sıfır girdim bu eve ve 5 tane cocukda yapsalar kolumdan tutup atamazlar burası benim çocuğumun güvenli alanı benim oğluma ait başka bir çocuğun hakkı olamaz
Gelinliğinle geldiğim evde bir hakkın yok canım . Dantel serdin diye de yok anla artık.Canım ev bizim biz oturduk gelinliğimle geldim o çocuğun ne hakkı olanilir benim evladım Burda doğdu büyüdü benim evladımın hakkı burası güvenli alanı oğlumun
Bende çok şey istiyorum bu hayattan ama olmuyor be guzelimBen çocuğumdan başkasına kalsın istemiyorum bu ev benim evladımın hakkı
Evet canım oğlumun üstüne yaptırıcam bu evi benim oğluna çok düşkünler göstermem çocuğumu bu evi oğluma vermek zorundalar artık
Toz pembe değil zor ama önüne bak artık olmuşla ölene çare yok. Belki de korktuğun kadar kısılmayacak çocuğun bütçesi, belki bi kardeş ilerde ona da iyi gelecek. Siz bu dünyadan gidince onlar kalacak sırt sırta nolursa olsun düşman yetişmesinler.Herşey size toz pembe geliyor ne güzel aynısını yaşarsanız anlarsınız bemi
Teşekkürler
öyle bir hamlede bulunduğun anda oğlunuda alıp kapıdışarı ederler seni ne olucanı sanıyosun kendi kendini bile geçindiremiyosun nafaka hariç bi gelirin varmı eski eşin istese hemen alır çocuğunu senden ne ev ne nafaka hiçbişey alamazsınEvet canım oğlumun üstüne yaptırıcam bu evi benim oğluna çok düşkünler göstermem çocuğumu bu evi oğluma vermek zorundalar artık
Jsjsjjsjsjjsjs veriyor işte kv gazı sana sonra böyle oluyor. Lütfen yap bunu sen böyle bir elin yapda bir elin bağda yaşamayu haketmiyorsunEvet canım oğlumun üstüne yaptırıcam bu evi benim oğluna çok düşkünler göstermem çocuğumu bu evi oğluma vermek zorundalar artık
Ara kv söyle o zaman. Ben böyle kendimi güvende hissetmiyorum çocuğun üzerine yapın diye. Bakalım ne diyecekler.Evet canım oğlumun üstüne yaptırıcam bu evi benim oğluna çok düşkünler göstermem çocuğumu bu evi oğluma vermek zorundalar artık
İnan hukuk düzeni akıl edememiştir bu harika fikirlerin nasıl bertaraf edileceğini. Bi akıllı sensinEvet canım oğlumun üstüne yaptırıcam bu evi benim oğluna çok düşkünler göstermem çocuğumu bu evi oğluma vermek zorundalar artık