Kusura bakma musakkak, her evladı düşünür iyi bir insan. Ölse sevineceksin resmenAllah korusun kötü bisey demedim rabbim sağlık versin o da bir evlat ama herkes kendi evladını düşünür önce
Kız olmayan dualara amin deme. Ne demek doğmaz belki sende anasınAllah korusun kötü bisey demedim rabbim sağlık versin o da bir evlat ama herkes kendi evladını düşünür önce
Kız senin düşünmediğin çocuğu ben niye düşüneyimSiz bu adamlarla evlenirken hicmi çocukları düşünmediniz evlenirken yazık değilmi bu çocuklara anneleri kimbilir ne halde neler çekti adamları alıp kapıyı kapattınız çocuğumuz hesabımı kim verecek eski eşimi aramamak için zor tutuyorum kendimi
Bir onceki yorumunda resmen ölsün demek istedin. Artik olmayan bir varlik degil var ona gore konus. O daha bir melek annesini sevmesende ona kotuluk besleme temennide bulunmaAllah korusun kötü bisey demedim rabbim sağlık versin o da bir evlat ama herkes kendi evladını düşünür önce
Evet canım çok düşkünlerbugün bir de diğer çocuk olacağını söylediğinde bizim birincimiz oğlun dediler adı bile kayınpederimin adı ama haklısınız kayınvalidem ile konuşsam daha mantıklı olacak eski eşe Söylemeyeceğim çünkü ona boşanırken söylemiştim oda babam daha ölmedi ölmeden malını almaya çalışamam demişti ama belki kayınvalidem yapar. Çok da diğer çocuk onun umrunda değildi benim gördüğüm o da benim gibi oğlumu düşünüyordu
Hem tatminsiz hem nankörsünOrtalık durulsun biraz konuşcam oğlumun geleceği herşeyden önemli baba olacak adam düşünmedi bunu
Allah korusun kötü bisey demedim rabbim sağlık versin o da bir evlat ama herkes kendi evladını düşünür önce
Öyle bisey demek istemedim Allah korusun sağlık versin can kan versin inşallahBir onceki yorumunda resmen ölsün demek istedin. Artik olmayan bir varlik degil var ona gore konus. O daha bir melek annesini sevmesende ona kotuluk besleme temennide bulunma
Siz bu adamlarla evlenirken hicmi çocukları düşünmediniz evlenirken yazık değilmi bu çocuklara anneleri kimbilir ne halde neler çekti adamları alıp kapıyı kapattınız çocuğumuz hesabımı kim verecek eski eşimi aramamak için zor tutuyorum kendimi
Kanun var canım benim, Eşşek gibi çıkarsın o evdenEşşek gibi verecek affedersinizde çocuğu yaptı geçti yok yapacak
Çocuğumun garantisi olsun diye zaten eşim tek çocuk oğlumun garantisi olsun diye kayınbabamlamı konuşsam ne dersiniz çocuğumun geleceğinden endişeleniyorum
Babası varken yaptırmazsın babadan çocuklara geçecek kanunenEvi çocuğumun üstüme nasıl yaptırabilirim lütfen bisey söyleyin
Ben çocuğumdan başkasına kalsın istemiyorum bu ev benim evladımın hakkıBabası varken yaptırmazsın babadan çocuklara geçecek kanunen
Kes riyakar. Konunun başından beri aynı haltı yiyorsun, söyleyip söyleyip insanlar hesap sorunca iyli dimidim. Bari kötülüğünün arkasında dur. İnsanın hayatın hiçbir alanında bir ilkeli duruşu olmaz mı ya.Allah korusun kötü bisey demedim rabbim sağlık versin o da bir evlat ama herkes kendi evladını düşünür önce
Ben çocuğumdan başkasına kalsın istemiyorum bu ev benim evladımın hakkı
Evi çocuğumun üstüme nasıl yaptırabilirim lütfen bisey söyleyin
Saçmalama yeterince gözden düştün zaten, paragöz olursun gözlerinde böyle dersen.Çocuğumun garantisi olsun diye zaten eşim tek çocuk oğlumun garantisi olsun diye kayınbabamlamı konuşsam ne dersiniz çocuğumun geleceğinden endişeleniyorum
Jdjsjsj inşallah yenge ikizleri doğurunca 3 ünün EŞİT hakkı olacakBen çocuğumdan başkasına kalsın istemiyorum bu ev benim evladımın hakkı
Hayır o ev eski kayınpederinin. O ölünce de yasal mirasçıları kimse onların.sen kendin çıkmak istemiyorsun o evden