- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.899
Musakkak canım. Bilinç bulanıklığı yaşadığını düşünüyorum. Buraya yazılanların hiçbirini anlamıyorsun. Burada eleştirildiğin kadar destek mesajı aldın, insanlar sana yol gösterdiler anlamadın. Lütfen en kısa zamanda bir psikiyatriye git, tedavi ol. Belki depresyonda bir bunalımdasındır.Biz anne baba olarak yapmamız doğru değil mi
Bir de şu var ben hiç çocuk bakmadım. Çocukları çok severim, çok istedim bir çocuğum olsun ama olmadı, Rabbim nasip etmedi. O yüzden bakamam. Benim olmayan bir çocuğun sorumluluğunu ustlenemem.Size komple çocuğu bıraksa yaşarmıydınız çocukla? Ben evlensem çocuğu benden zaten kendi alır eski eşim
Diğer ne kız, ben kaç gündür burada yaşıyorumEskidi bu konu artık, diğeri daha alevliBen oraya taşınıyorum yavaştan
Almak zorunda ama
Yeni konusu. Yeni eş hamileymiş yaDiğer ne kız, ben kaç gündür burada yaşıyorum
Evet sayfalarca bunları söylüyor. bir de evli adamla evlendiyse bunları kadına hak görüyor. Buradaki konu musakkanın kayınvalidesine aksam gitmesiyle son buluyor.Kayınvalideden gelince akşam yeni konuyu açmıyor.Yeni gelin hamile haberini almışYok artık... Yüzlerce sayfa, binlerce mesaj... Hala eşşek gibi bakacak, ev bizim, nerde köfte mi diyor gerçekten?
L enflasyonu@elllerindesumbulteber
Tüm kk dua etti okadar. İllaki birinin duası kabul edilecektiYeni gelin hamile haberini almış
Dene bakim bi dahaGözüm görmemiş kız
Vallahi şükür kuzum hakkını helal et az uğraştırmayın seni :)Hah şükür
Vallahi şükür kuzum hakkını helal et az uğraştırmayın seni :)
Talebiniz üzerine konunuz yorumlara kapatılmıştır.Mune bu konuyu kapatabilirmisiniz yeni açtım teşekkürler