Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak bacım. Şu zor zamanında sana köpüren adam sen elden ayaktan düşsen ne yapacak? Bir evlilikte "boşanma" kelimesi geçiyorsa bu evlilik düzelmez. Çünkü boşanma kelimesi ağza kolay alınabilecek bir şey değil. Kocan bunu ağzına rahatlikla almış. Sinirlendim vs.bunlar asla bahane değil.Şu an cevaplarınızı göz yaşlarımla okuyorum nasıl bu duruma geldik bilmiyorum arada bebeğim var onu düşünüyorum nasıl düzeltebiliriz yoluna koyabiliriz bilmiyorum her defasında tamam deyip aynı şeyleri yaşamak yoruyor insanı. Ne olur bana dua edin. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Neyini seviyorsunuz pardon?Ben artık her defasında adım atmaktan yorulduğumu hissediyorum eşimi çok seviyorum ama sanırım beni hiç anlamıyor olaylara hep kendi açısından bakıyor
Sizin gibilerin boşanmış kadına alerjisi var ne olur boşanırsa boşanan kadınlar sizin kocanıza mı meraklı?Suan populer olan bir dizi var ilk ve son izlediniz mi gordunuz mi bilmyorum iliskinin nasil yiprandigini bir ciftin birbirine karsi nasil kotu bir hale geldigini cok guzel islemisler ikinci sezonun sonunda da kizinin gunlugunu okuyolar kizin gozunden anne ve babbasi kendi hatalarini gorup duzelmeue calisiyolar bence esinizle birlikte zaman yaratabiliyorsaniz oturun izleyin bosandiktan sonra nasil ayrildiklari icin pismanlar cocuklari nasil etkileniyor bu durumdan onu anlamis olur belki
Burda birilerinin bosa demesiyle bitmez bi evlilik insanlarin konusup anlasabilecegini dusunuyorum kocamdan cok daha fazla geliri olan calisan bir kadinim ayaklarimin uzerinde de durabilirm bosanmayla bi derdim yokSizin gibilerin boşanmış kadına alerjisi var ne olur boşanırsa boşanan kadınlar sizin kocanıza mı meraklı?