Lütfen akıl verin

Şu an cevaplarınızı göz yaşlarımla okuyorum nasıl bu duruma geldik bilmiyorum arada bebeğim var onu düşünüyorum nasıl düzeltebiliriz yoluna koyabiliriz bilmiyorum her defasında tamam deyip aynı şeyleri yaşamak yoruyor insanı. Ne olur bana dua edin. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Bak bacım. Şu zor zamanında sana köpüren adam sen elden ayaktan düşsen ne yapacak? Bir evlilikte "boşanma" kelimesi geçiyorsa bu evlilik düzelmez. Çünkü boşanma kelimesi ağza kolay alınabilecek bir şey değil. Kocan bunu ağzına rahatlikla almış. Sinirlendim vs.bunlar asla bahane değil.
Hayat zaten yeterince zor. İnsanız. Düşeriz,kalkarız. Hayatı zorlastirmaya gerek yok. Sanırım çocuktan önce her dediği olmuş. Yapılmayinca zoruna gitmiş. Seni böyle basit meselelerden boşamak isteyen adamdan en koca olur ne baba.
Allah yardımcın olsun. Su durumda yapacak bir şeyin yok. Ama ilerisini parlak görmüyorum maalesef.

Sanırım barışırsınız, bitmez sizinki. Ama çocuğa yaptığı, her tartışmada bir şeyler kırması falan çok fena. Dozu artar müsade ettikçe ki ediyorsunuz. Keşke daha güçlü olsaydım demeniz çok acı.
Öküzün teki. Hayır duyunca, istediği yapılmayınca küçük çocuğa dönüyor. Büyütemezsiniz onu, çok geç. Çocuğunuz için bari uzaklaşın.

Anlattıklarında sana dair bir problem göremedim,ama sen kendini hatalı ve yetersiz görmüssun.18 aylık bebek ve iş gayet doğal yorulman erken uyumak istemen.Kendinde hata arayıp durma lütfen.Ortalik süt limanken en kötü insan bile iyidir, önemli olan öfke anında yada istekleri, konfor alanı bozulduğunda nasıl davrandığındir.Esin bencil biri ne demek istediği olmadı diye bardak fırlatmak çocuğa bağırmak, bosancam diye tehdit etmek Söyleyeyim sen böyle alttan aldıkça bu davranışlar artarak artacak.O kırılan bardaktan sonra sende daha büyüğünü kiracaktin ve çocuğu sofradan kaldirinca sende kalkıp gidecektin.Bundan sonrası senin tavrına göre şekillenir ,Sinme,mıy mıydaolma lütfen yok ben suçluyum filan,sahada sinirlenecek bağıracak diye korkma...Belliki sindikce edecek bir adam profili

eşiniz tedavi olmalı.
her canı sıkıldığında birşeyler kıran insan normal değildir. iş yerinde yolda bakkalda markette insanlar işine gelmeyen şeyler söylediğinde eline geçeni fırlatıp atabiliyor mu?
ayrıca niye sizden su istiyor? hadi istedi siz niye bacağım çok ağrıyor sen alırmısın demiyorsunuz da surat asarak su getiriyorsunuz?
son olarak daha güçlü olsaydım nedir yahu..
uykusuzluğa yorgunluğa acıya dayanabilmek için daha güçlü olmayı istemek kendinize haksızlık.
çok şımartmışsınız bu adamı. size saygısı yok.

Ben artık her defasında adım atmaktan yorulduğumu hissediyorum eşimi çok seviyorum ama sanırım beni hiç anlamıyor olaylara hep kendi açısından bakıyor
Neyini seviyorsunuz pardon?

Adam size çöp gibi davranıyor ya farkında mısınız?

Bu kadar pasif davranmanız yüzünden olmuş bunlar hep. Bir yaptığına tepki verseniz haddini bilecekti o da. Hem de çocuk şahit oluyor bunlara. Siz kendinizi ezdirmeyi normalleştirmişsiniz ama çocuğa verdiğiniz zararın farkında mısınız?

Siz istediğiniz kadar alttan almaya devam edin. Bu şahıs sizin hayatınızda ömürlük değil.

Suan populer olan bir dizi var ilk ve son izlediniz mi gordunuz mi bilmyorum iliskinin nasil yiprandigini bir ciftin birbirine karsi nasil kotu bir hale geldigini cok guzel islemisler ikinci sezonun sonunda da kizinin gunlugunu okuyolar kizin gozunden anne ve babbasi kendi hatalarini gorup duzelmeue calisiyolar bence esinizle birlikte zaman yaratabiliyorsaniz oturun izleyin bosandiktan sonra nasil ayrildiklari icin pismanlar cocuklari nasil etkileniyor bu durumdan onu anlamis olur belki
Sizin gibilerin boşanmış kadına alerjisi var ne olur boşanırsa boşanan kadınlar sizin kocanıza mı meraklı?

Sizin gibilerin boşanmış kadına alerjisi var ne olur boşanırsa boşanan kadınlar sizin kocanıza mı meraklı?
Burda birilerinin bosa demesiyle bitmez bi evlilik insanlarin konusup anlasabilecegini dusunuyorum kocamdan cok daha fazla geliri olan calisan bir kadinim ayaklarimin uzerinde de durabilirm bosanmayla bi derdim yok

X