• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhametsiz adamları baba yapmayın

Sizin adınıza üzüldüm zor zamanlar geçirmişsiniz, travmalar yaşamışsınz. Kaç yıllık evlisiniz? Çocuğunuz kaç yaşında? Eşinizle mutlu değil misiniz?
Eşimle çok mutluyum, kızım 5 yaşında. Tek şansım böyle bir erkek figürüne rağmen doğru eşi seçip baba yapmış olmam

Eşimle çok mutluyum, kızım 5 yaşında. Tek şansım böyle bir erkek figürüne rağmen doğru eşi seçip baba yapmış olmam
Ah ne kadar çok sevindim anlatamam, sanki ben evliymisim gibi mutlu oldum adınıza. İyi bir eşiniz ve iyi bir baba olmasına sevindim. Bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Geçmiş ve çocukluk yaşantısı travmalari için psikolojik destek aldınız mı hiç?

Ah ne kadar çok sevindim anlatamam, sanki ben evliymisim gibi mutlu oldum adınıza. İyi bir eşiniz ve iyi bir baba olmasına sevindim. Bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Geçmiş ve çocukluk yaşantısı travmalari için psikolojik destek aldınız mı hiç?
Hayatımın belli dönemlerinde terapi aldım ama bu konuyla ilgili değildi anlatmak istemedim sanırım hata etmişim.
Çok teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun ❤️

Bence yeniden psikologa gidin, geçmişten kaçmayın yüzleşin ve yaralarınızı sarmaya çalışın 🙏🙏🌹🌹❤️❤️
Hayatımın belli dönemlerinde terapi aldım ama bu konuyla ilgili değildi anlatmak istemedim sanırım hata etmişim.
Çok teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun ❤️

Bence yeniden psikologa gidin, geçmişten kaçmayın yüzleşin ve yaralarınızı sarmaya çalışın 🙏🙏🌹🌹❤️❤️
Öneriniz için çok teşekkür ederim, terapileri 1 milyar milyon milyar yapmasalar keşke 😂

Assssla kabul etmez, hayatta boşanmakta var ne yapalım böyle oldu falan diye saçmalar kapatır. Sanki konu boşanma 😂
Bir şey diyeyim mi dün şu ultra hd meselesini düşünüyordum 😂
Kesinlikle öbür tarafın en avantajlı yanı bu. Bu dünyada yaptığı kötülüğü görmek istemeyenlerin gözüne sokulucak her şey. İnanılmaz heyecan verici vuhuhuhuhuuuuhu

Kesinlikle öbür tarafın en avantajlı yanı bu. Bu dünyada yaptığı kötülüğü görmek istemeyenlerin gözüne sokulucak her şey. İnanılmaz heyecan verici vuhuhuhuhuuuuhu
Ay ne olur izletilirken bu ekipte yanımda olsun 😂

Ay ne olur izletilirken bu ekipte yanımda olsun 😂
Böyle bir talepte bulunabiliriz bence, bir de şey yaparız dimi "şurayı tekrar izleyebilir miyiz" diyip müge anlı edasıyla ayrıntılı inceleme yapar ona göre de ceza talep ederiz.... Allah'ım noluuuuuuur

Böyle bir talepte bulunabiliriz bence, bir de şey yaparız dimi "şurayı tekrar izleyebilir miyiz" diyip müge anlı edasıyla ayrıntılı inceleme yapar ona göre de ceza talep ederiz.... Allah'ım noluuuuuuur
Ya beni güldürdünüz çok teşekkür ederim 😂❤️
Gerçekten bütün dualarımı bunun üzerine bu şekil etmeye karar verdim şu an 😂

Ya beni güldürdünüz çok teşekkür ederim 😂❤️
Gerçekten bütün dualarımı bunun üzerine bu şekil etmeye karar verdim şu an 😂
Ay bu konu bugün bana da çok iyi geldii💃🏻
Aslında burda "dı gatfadır" diye bir konu açıp, arada bir girip babalarimızın dedikodusunu yapsak inanilma iyi bir terapi oluuur. Ben bunu biras değerlendireyiiim😁

Ay bu konu bugün bana da çok iyi geldii💃🏻
Aslında burda "dı gatfadır" diye bir konu açıp, arada bir girip babalarimızın dedikodusunu yapsak inanilma iyi bir terapi oluuur. Ben bunu biras değerlendireyiiim😁
Eğer böyle bir topik açılacaksa ilk başvurumu şimdiden yapıyorum 😂

Aynı benim babam ya sabır diliyorum, hiç unutmam üyesi olduğu bir derneğin toplantısına gittiğimde vedalaşırken sarılmak istemiştim izin vermemişti "benim burada bir karizmam var" diye. Sonra baklava niye aramıyor, sormuyor, tripli, soğuk. Allah Allaaaahhh...
Şu yaşta bile farkında ileride daha da fazla fark edecek

Şey yapacağım ben bak bak burada çok kırılmıştım işte diyeceğim sonra üzülecek nihahahahaaa

Bu konuyu açıp okuyamamıştım. Benim babam, bildiğimiz kadarıyla aldatmadı, hiç dövmedi, sövmedi, incitmedi, iyi bir babaydı. Ama el iyisi, çocuklarını sevse de düşünmez, vakit geçirmez, işten 4’te çıkıp gece 12’de gelir nerede olduğu da belli kahvede. Hasta oluruz yok, misafir gelir yok, bütün yük annemde biz büyüyünce de bizde de.
Dedim ki babam gibi bir eş istemiyorum, eşim çok iyi bir baba, çocuklarıyla beraber vakit geçirir, tek başına bir yere gitmez, gezecekse birlikte gezeriz. Ancak ailesi sorunlu, gerçekten problemli insanlar. Onlar yüzünden kavgalarımız. Başka bir sebeple hiç tartışmamız yok.

Bu konuyu açıp okuyamamıştım. Benim babam, bildiğimiz kadarıyla aldatmadı, hiç dövmedi, sövmedi, incitmedi, iyi bir babaydı. Ama el iyisi, çocuklarını sevse de düşünmez, vakit geçirmez, işten 4’te çıkıp gece 12’de gelir nerede olduğu da belli kahvede. Hasta oluruz yok, misafir gelir yok, bütün yük annemde biz büyüyünce de bizde de.
Dedim ki babam gibi bir eş istemiyorum, eşim çok iyi bir baba, çocuklarıyla beraber vakit geçirir, tek başına bir yere gitmez, gezecekse birlikte gezeriz. Ancak ailesi sorunlu, gerçekten problemli insanlar. Onlar yüzünden kavgalarımız. Başka bir sebeple hiç tartışmamız yok.
Benim babam da görseniz sakin, bağırıp çağırmaz, ağzına içki sigara sürmez. Böyle uzaktan bakınca ay ne uyumlu, iyi adam dersiniz ama içi öyle değil ne yazık ki. El iyisi bile değil yani.
Sizin için de çok üzgünüm, keşke bunlar yaşanmasaydı, düzgün bir babayla yetişen kızlar olsaydık ama en büyük şansımız eşlerimiz diye düşünüyorum.
Bende o aradığım, özendiğim babayı eşimle kızımı izlerken görüyorum hep ❤️

Ben zaten onu anlamaya çalıştığım ve affettiğim için sanıyorum ki gecenin bir vakti uyanıp böyle şeyleri düşünüyorum. Normalde de öyle duygusal bir tip falan da değilim ama resmen gece uyuyamadım, durdu durdu aklıma geldi. Konuyu açma sebebimi de hiç bilmiyorum.
Belki de her konuda vicdanlı olmamak gerekiyordur
Onu affetmeye çalışırken ona karşı sinir olduğunuzu duyguları bastırmak zorunda hissediyor musunuz? Ya da ona gösteremediğiniz duygularınızı başkasına yansıtıyor musunuz? Anne babayı affedip gönül rahatlatıp normal bir ilişki yaşamak istiyor insan ama aynı şeyi başka biri yapsa yüzüne bakmazsınız mesela. Zor bir şey affetmek bunun da sizi yoran getirileri oluyor. Onların düşünmediği şeyler çocukların üstüne büyüse bile yük olarak kalıyor

Back
X