Kaşınmasan mı musocumEvet canım çok düşkünlerbugün bir de diğer çocuk olacağını söylediğinde bizim birincimiz oğlun dediler adı bile kayınpederimin adı ama haklısınız kayınvalidem ile konuşsam daha mantıklı olacak eski eşe Söylemeyeceğim çünkü ona boşanırken söylemiştim oda babam daha ölmedi ölmeden malını almaya çalışamam demişti ama belki kayınvalidem yapar. Çok da diğer çocuk onun umrunda değildi benim gördüğüm o da benim gibi oğlumu düşünüyordu
Kalite var mı ki çocukla olsunNe yaptığı belli değil mi ? Cocuğu yeni eşe kitleyip kadını huzursuz etmeye çalışıyor.
Çocukla ortak kaliteli zamanı yok.
Evet canım çok düşkünlerbugün bir de diğer çocuk olacağını söylediğinde bizim birincimiz oğlun dediler adı bile kayınpederimin adı ama haklısınız kayınvalidem ile konuşsam daha mantıklı olacak eski eşe Söylemeyeceğim çünkü ona boşanırken söylemiştim oda babam daha ölmedi ölmeden malını almaya çalışamam demişti ama belki kayınvalidem yapar. Çok da diğer çocuk onun umrunda değildi benim gördüğüm o da benim gibi oğlumu düşünüyordu
Ne yaptığı belli değil mi ? Cocuğu yeni eşe kitleyip kadını huzursuz etmeye çalışıyor.
Çocukla ortak kaliteli zamanı yok.
Senin kocan değil o hala anlamıyo musunÇocuğumun garantisi olsun diye zaten eşim tek çocuk oğlumun garantisi olsun diye kayınbabamlamı konuşsam ne dersiniz çocuğumun geleceğinden endişeleniyorum
Düşünmese aylık 500 tl nafakayla yaşamaya çalışıyor olurdunOrtalık durulsun biraz konuşcam oğlumun geleceği herşeyden önemli baba olacak adam düşünmedi bunu
Belki doğmaz ne biliyoruzDiğer cocuk daha doğmadı nasıl umursasın?
Bak torun torun dur onun haklarını yiyeceği ni seni yucelteceklerini mi dusunuyorsunEvet canım çok düşkünlerbugün bir de diğer çocuk olacağını söylediğinde bizim birincimiz oğlun dediler adı bile kayınpederimin adı ama haklısınız kayınvalidem ile konuşsam daha mantıklı olacak eski eşe Söylemeyeceğim çünkü ona boşanırken söylemiştim oda babam daha ölmedi ölmeden malını almaya çalışamam demişti ama belki kayınvalidem yapar. Çok da diğer çocuk onun umrunda değildi benim gördüğüm o da benim gibi oğlumu düşünüyordu
Eşşek gibi verecek affedersinizde çocuğu yaptı geçti yok yapacakDüşünmese aylık 500 tl nafakayla yaşamaya çalışıyor olurdun
Yavru az önce evi nasıl oğlanın üstüne geçirtsem diye kıvzınıyodun, bak kadının hamile olduğunu bile saklamışlar senden, daha neleri saklıyorlar, ayakta uyuyosun ayakta.Evet canım çok düşkünlerbugün bir de diğer çocuk olacağını söylediğinde bizim birincimiz oğlun dediler adı bile kayınpederimin adı ama haklısınız kayınvalidem ile konuşsam daha mantıklı olacak eski eşe Söylemeyeceğim çünkü ona boşanırken söylemiştim oda babam daha ölmedi ölmeden malını almaya çalışamam demişti ama belki kayınvalidem yapar. Çok da diğer çocuk onun umrunda değildi benim gördüğüm o da benim gibi oğlumu düşünüyordu
Bu kadarda kotu olma be musakkakBelki doğmaz ne biliyoruz
Ortalık durulsun biraz konuşcam oğlumun geleceği herşeyden önemli baba olacak adam düşünmedi bunu
Muso oha ayıp ya daha doğmamış çocuk. İnşallah kaşınırsın iyice de yersiz yurtsuz bırakırlar seniBelki doğmaz ne biliyoruz
Yapan var muso. Çocuğu yapıp geçiyorlar valla. Şükür edeceğin yerde bitin kanlanıyo yüz vermeye de gelmiyorsun.Eşşek gibi verecek affedersinizde çocuğu yaptı geçti yok yapacak
Yani yaşadığın durumu Allah başa vermesin muso ama kimse çocuğun ağzıyla hareket etmez. O kadının da anne olmaya hakkı var.Teşekkür ederim yorumunuz için ama çocuğum kardeş istemiyor açık söylemek gerekirse
Allah korusun kötü bisey demedim rabbim sağlık versin o da bir evlat ama herkes kendi evladını düşünür önceBu kadarda kotu olma be musakkak
Eşşek gibi verecek affedersinizde çocuğu yaptı geçti yok yapacak
Bak bak yine başladı uyumaya. Yok anam bunu sonu iyi değil.Kaşınmasan mı musocum